Σάββατο - εφιάλτης: Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια (27/11)

Αναλυτικά τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάββατο - εφιάλτης: Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια (27/11)

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, η Άση Μπήλιου θέλησε να προειδοποιήσει τα 12 ζώδια για σήμερα, Σάββατο (27/11), μιας και οι εξελίξεις, όπως προειδοποίησε και ο Κώστας Λεφάκης, δε θα είναι και τόσο θετικές.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Κριός

Μέσα σε όλη την ένταση και την αναταραχή των ημερών αγαπητοί μου Κριοί, η Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθά κάπως να γειωθείτε και να δείτε τα πρακτικά θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας σας. Πόσο καιρό έχετε να κάνετε έναν έλεγχο υγείας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που βάλατε πρώτο στις προτεραιότητες σας τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας;

Μήπως οι υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους δεν σας επιτρέπουν μέσα στην ημέρα να έχετε λίγο χρόνο για σας; Όλα αυτά καλείστε να απαντήσετε με τη Σελήνη στην Παρθένο. Με τα τετράγωνα της Σελήνης προς τον Ερμή και τον Ήλιο το Σάββατο προσπαθήστε να δείξετε ευελιξία, καθώς η ισχυρογνωμοσύνη δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Όσο πιο εύκαμπτοι είστε τόσο πιο εύκολα θα επιτύχετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στην Παρθένο, σ’ αυτό το γήινο και φιλικό σας ζώδιο, αλλά τα τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή είναι πιθανόν να σας γεμίζουν αρνητικά συναισθήματα σε σχέση με μια παλιότερη κατάσταση στη ζωή σας, είτε προσωπική είτε επαγγελματική, και να κολλάτε σε υπεραναλύσεις στο μυαλό σας. Ή να κάνετε σενάρια επί σεναρίων για το πώς θα πάρετε εκδίκηση. Αντί να ξοδεύετε την ενέργεια σας όμως σε τέτοιες καταστάσεις, καλύτερα να την επενδύσετε κάπου πιο δημιουργικά. Κάποιοι άλλοι μπορεί τώρα να ψάχνετε μια καινούρια σχέση ή έναν έρωτα που θα σας ενθουσιάσει.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι. Ιδιαίτερα το Σάββατο, που σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή, μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει κι ένα νευρικό κλίμα στο σπίτι ή και παρεξηγήσεις για μικροπράγματα. Προσπαθήστε να μην απαντάτε στις όποιες προκλήσεις όμως βιαστικά και χωρίς να φιλτράρετε κάποια πράγματα.

Άση Μπήλιου ζώδια 27/11

Καρκίνος

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου βρίσκεται στην Παρθένο, μέσα στον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας. Αν ασχολείστε με πνευματική εργασία, γράφετε, είστε ομιλητές, ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, ενδεχομένως να υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Αξιοποιήστε το Σάββατο για να προωθήσετε θέματα σπουδών, συμφωνιών, επαγγελματικών, έχοντας βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι η Σελήνη κοντράρει τον Ερμή κι αυτό μπορεί να σας προκαλεί λίγο άγχος.

Λέων

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας, αλλά και των οικονομικών, θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Το Σάββατο είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τα θέματα των οικονομικών σας καλύτερα, να τα οργανώσετε, να σκεφτείτε πώς θα βρείτε νέες πηγές εσόδων, πώς θα διαχειριστείτε τις ήδη υπάρχουσες.

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να χρηματοδοτήσετε την ήδη υπάρχουσα, ίσως μπορέσετε να έχετε θετική εξέλιξη αν αποταθείτε σε ένα πιστωτικό ίδρυμα, τράπεζα, κλπ. Μην σας πιάνει απογοήτευση αν άλλα περιμένατε και άλλα σας βρήκαν. Μην ξεχνάτε τις συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε, που αφορούν αν μη τι άλλο τους περισσότερους. Προοδευτικά θα φτιάξουν κάπως τα πράγματα μέσα στη νέα χρονιά.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στο σύνολο του Σαββατοκύριακου και μολονότι θα νιώθετε περισσότερο άγχος ή θα υπάρχει μεγαλύτερη επιβάρυνση από κάποια απρόοπτα το Σάββατο, με κάποιο τρόπο σιγά-σιγά θα αρχίσει να σας δίνει πιο ξεκάθαρη εικόνα κάποιων πραγμάτων και κάποιων σχέσεων. Προσοχή ιδιαίτερα στις οικογενειακές σχέσεις ή σχέσεις με συγκατοίκους και άτομα που συμβιώνετε. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ερμή δείχνει ένα πιο νευρικό κλίμα στο σπίτι.

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μολονότι είναι ουδέτερη προς το δικό σας ζώδιο, μπορεί να σας ρίχνει λίγο τη διάθεση ή πιθανώς να νιώθετε και μεγαλύτερη απογοήτευση χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Ίσως να μην μπορείτε κι εσείς οι ίδιοι να περιγράψετε τη διάθεση σας.

Ιδιαίτερα το Σάββατο μπορεί να έρθετε σε δύσκολη θέση με κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας, προσωπικό ή επαγγελματικό, το οποίο είναι δογματικό και πολύ αυταρχικό σε αυτά που λέει. Καλύτερα να αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στην Παρθένο, στο φιλικό σας ζώδιο αγαπητοί Σκορπιοί και σας καλεί να δείξετε ομαδικό πνεύμα και να εκμεταλλευτείτε, με την καλή έννοια, τη στήριξη που σας παρέχουν οι φίλοι, οι συνεργάτες σας, ακόμη και οι άνθρωποι που αποτελούν τους διαδικτυακούς σας φίλους. Φυσικά αν έχετε και μια καλή ιδέα που θα μπορούσατε να την υλοποιήσετε με τη βοήθεια της τεχνολογίας, είναι το κατάλληλο διάστημα να της δώσετε μεγαλύτερη σημασία.

Αρκεί να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, διότι ως γνωστό η Παρθένος είναι η λεπτολόγος του ζωδιακού. Παρόλα αυτά, επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή πιθανώς να έχετε δεύτερες σκέψεις για μια φιλική ή ερωτική σχέση και μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε σχέση με τις προθέσεις αυτού του ατόμου.

Τοξότης

Η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας επιδιώξεων αγαπητοί Τοξότες και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιο σας. Είναι η φάση του τελευταίου τέταρτου της Σελήνης το Σάββατο, πριν σχηματιστεί η Νέα Σελήνη που συμπίπτει με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο αυτές τις μέρες με όλα όσα πρέπει να κάνετε για επαγγελματικούς λόγους, που μπορεί να παραμελήσετε λίγο τα θέματα της υγείας και της οικογένειας. Αυτό όμως είναι καλό να μην συμβαίνει, διότι ό,τι παραμελούμε το βρίσκουμε ως πρόβλημα στην πορεία μας.

Ήδη έχετε καταβάλλει πολύ κόπο για να καταφέρετε να σταθείτε όπως πρέπει σε επαγγελματικά θέματα, προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε προτεραιότητα κάποιες ώρες ξεκούρασης μέσα στη μέρα και πάτε κόντρα στην επιθυμία να τα ελέγχετε όλα.

Προβλέψεις ζωδίων 27/11

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στην φιλική σας Παρθένο και ρίχνει φως μόνο στις αλήθειες στη ζωή σας. Αυτές που ίσως κι εσείς δεν τολμάτε να δείτε μερικές φορές. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε το Σάββατο, με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή στον Τοξότη, είναι να κολλάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να σας επιλύσει τίποτε μια τέτοια τακτική. Δεν λέει κανείς ότι είναι κακό να νοσταλγείτε την παιδική σας ηλικία, παλιές σχέσεις ή καταστάσεις. Αλλά πρέπει να μένετε και στο παρόν και να δημιουργείτε τις συνθήκες που θέλετε για να είναι όμορφο και το τώρα.

Υδροχόος

Η Σελήνη προχωρά στην ουδέτερη προς το ζώδιο σας Παρθένο και σχηματίζει απαιτητικές όψεις τετραγώνου προς τον Ερμή και τον Ήλιο στον Τοξότη το Σάββατο και μια θετική όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό το βράδυ του Σαββάτου. Το Σάββατο έχει περισσότερη ένταση στην επικοινωνία κι αν πρέπει να έρθετε σε επαφή με κόσμο γιατί το απαιτεί η δουλειά σας, ίσως δεν έχετε πολλή υπομονή. Προσέξτε τις δοσοληψίες σας.

Ιχθείς

Η Σελήνη περνά το σύνολο του Σαββατοκύριακου απέναντι σας, στην Παρθένο. Το Σάββατο για σας θα είναι μια κουραστική μέρα, αφού οι απαιτήσεις των άλλων (σύντροφος, συνεργάτες, φίλοι) θα αγγίζουν ταβάνι, από την άλλη μπορεί να προκύψει αγαπητοί Ιχθύες μου μια πρόταση στον ορίζοντα για μια επαγγελματική συνεργασία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να σας κάνει κάπως επίμονους στις απόψεις και τις ιδέες που έχετε και να φανείτε λίγο εγωιστές, γι’ αυτό προσέξτε στις συζητήσεις σας. Οι παρεξηγήσεις δεν αργούν. Γι’ αυτό είναι από τις μέρες που είναι προτιμότερο να ακούτε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και να μιλάτε πολύ λιγότερο.

Πηγή: asibiliou.gr

Κριοί, Λιοντάρια και Τοξότες προσοχή - Οι πρώτες μέρες του Δεκέμβρη θα...

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από καιρό οι μέρες που ακολουθούν είναι αρκετά αισιόδοξες από άποψη αστρολογική! Ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη, επιτέλους νιώθουν απελευθερωμένοι από τα σκοτάδια του Σκορπιού, έχουν τόση όρεξη να μοιράσουν επιτέλους λαμπερά, ελπιδοφόρα μηνύματα σχεδόν σε όλο τον κόσμο!

Οπότε το τέλος του Νοέμβρη και οι πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη, μας επιτρέπουν να... διαβάστε την συνέχεια εδώ.