Άσχημα μαντάτα από τον Κώστα Λεφάκη - Συναγερμός για 6 ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσχημα μαντάτα από τον Κώστα Λεφάκη - Συναγερμός για 6 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε ο έμπειρος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, θέλησε να προειδοποιήσει 6 συγκεκριμένα ζώδια τα οποία πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στη σημερινή (28/11) μέρα.

Μάλιστα, ο Κώστας Λεφάκης μίλησε και για μία δύσκολη εβδομάδα η οποία ξεκινάει από σήμερα (δείτε εδώ αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του).

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Στο περιβάλλον σας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν συμβουλές, να σας προσφέρουν λύσεις και να σας στηρίξουν σε οτιδήποτε στηρίζετε σε σωστά επιχειρήματα.

Ταύρος

Αποφύγετε να μετακινηθείτε χωρίς λόγο, ιδιαίτερα αν αυτή σας η μετακίνηση αφήνει πίσω της εκκρεμότητες με τον σύντροφο, ή τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Η μέρα σας βοηθά να επικοινωνήσετε τις θέσεις και τις επιθυμίες σας, να προσεγγίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ζήσετε ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο.

Καρκίνος

Δυσκολεύεστε ακόμα να βάλετε σε τάξη τα πρακτικά ζητήματα και ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Ξεκουραστείτε όμως σήμερα και μην μπερδεύετε σκέψεις και ανθρώπους.

Λέων

Επειδή συνηθίζετε να συνδέετε τα πράγματα και τις καταστάσεις μεταξύ τους, φαίνεται ότι έχετε λίγο μπερδευτεί με τις προτεραιότητές σας, με συνέπεια να εκνευρίζεστε εύκολα και να δίνετε δικαιώματα να σας επικρίνουν.

Παρθένος

Αισθηματικά περνάτε μια περίοδο ρευστότητας και αυτό γιατί κάτι έχει αλλάξει κυρίως μέσα σας, με ότι μέχρι πρότινος, φαινόταν να σας δίνει χαρά, ή αφορμή για να προσπαθείτε για το καλύτερο.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Ζυγός

Αποσυρθείτε από ότι δεν σας αφορά, δεν σας ενθουσιάζει και δεν σας εξυπηρετεί. Μην είστε ευάλωτοι σε συναισθηματικές ανάγκες, ή σε πρακτικές, περαστικές αδυναμίες.

Σκορπιός

Η μέρα σας κάνει ευάλωτους σε συναισθηματικές ανάγκες, ή σας ωθεί στην υπερβολική εξάρτηση από την συμπεριφορά του συντρόφου σας, η οποία σημειωτέον, μπορεί να οφείλεται σε εντελώς διαφορετικούς λόγους από εκείνους που εσείς πιστεύετε!

Τοξότης

Παρά τις δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου, πολλοί από εσάς έχετε προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και στις επιταγές της καθημερινότητας. Ευνοείστε σε επαφές και επικοινωνία.

Αιγόκερως

Τώρα που τα πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση, αισθάνεστε σαν να βγαίνετε λίγο από τα νερά σας και σαν να πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή στις βασικές σας επιδιώξεις.

Υδροχόος

Αισθηματικά αφήστε ένα μικρό πρόβλημα στην ησυχία του! Μην επεμβαίνετε σε ότι έχει δρομολογηθεί να λήξει σύντομα, επιβαρύνοντας με αδιέξοδα τον ψυχισμό σας.

Ιχθύες

Καλύτερα να μην επιτρέπετε σε τρίτους να σας υποδεικνύουν τα καθήκοντά σας και μην επαναπαύεστε σε διαβεβαιώσεις που δεν έχουν πρακτικό αντίκρισμα.

Πηγή: elle.gr

Αυτά τα ζώδια αισθάνονται ότι πνίγονται μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις

Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου; ζώδια

Κριός

Είναι παρορμητικός και αυθόρμητος και παρασύρεται σε απαγορευμένα εpωτικά μονοπάτια, ενώ δεν αντέχει τη ρουτίνα και αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες. Βαριέται εύκολα, για αυτό και ψάχνει για καινούργια πράγματα πάντα. Αν θέλεις να τον κρατήσεις να του κάνεις συχνά παιχνιδιάρικες εκπλήξεις.

Τοξότης

Είναι ελεύθερη φύση και φοβάται να δεθεί, λατρεύει την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και βιώνει την αγάπη σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο, όμως σε βάθος χρόνου η μακροχρόνια μονογαμική σχέση τον καίει. Έχει το φλερτ στο αίμα του και για αυτό του είναι δύσκολο να μένει πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Είναι γεννημένος επαναστάτης και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέες εμπειρίες και να κάνει πειραματισμούς. Δεν είναι ιδιαίτερα μονογαμικός, ούτε και ιδιαίτερα συναισθηματικός, ούτε και ζηλιάρεις όμως. Είναι ρεαλιστής και λογικός και θέλει πρώτα να εξερευνήσει το άτομα και μετά να δει αν θέλει τη μονογαμία.