Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι' αυτά τα 4 ζώδια

Μήπως ανήκετε σε ένα από αυτά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι' αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί της 4ης Δεκεμβρίου, να πρωταγωνιστεί από το ζώδιο του Τοξότη στα γεγονότα, να ενισχύει την επαναστατικότητα και τις αλλαγές από τον Ουρανό αλλά και την θεραπεία όσων μας πλήγωσαν, από τον σοφό Χείρωνα.

Η επιρροή της εκτείνεται τουλάχιστον 15 μέρες πριν και μετά το φαινόμενο. Αυτή η έκλειψη όμως, θα επηρεάσει ως τις 31 Δεκεμβρίου που ο πλανήτης του πολέμου και της δράσης θα περάσει ξανά από τη 12η μοίρα της έκλειψης, κλείνοντας το 2021 και την ενέργεια των ανατροπών.

Πάντα μια έκλειψη Ηλίου δείχνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου, την συνειδητοποίηση της αλήθειας και μια καινούρια αρχή με νέα σχέδια και στόχους. Εύκολο δεν μπορεί να είναι, άλλωστε μια αλλαγή χρειάζεται πίστη και έμπνευση, όπλα που δίνει το Σύμπαν στα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο πολύ από την ενέργεια της έκλειψης- τα μεταβλητά- Διδύμους που έχουν γεννηθεί στο τέλος Μαΐου και αρχές Ιουνίου, Παρθένους στα... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr