Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Για 14 μέρες ακόμα...» - Προειδοποίηση "σεισμός" από τη Λίτσα Πατέρα για τα ζώδια

Μεγάλη προσοχή!

«Για 14 μέρες ακόμα...» - Προειδοποίηση
Ζώδια 03.12.2021 13:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (3/12) η Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή Πρωινό, αναφέρθηκε στην Έκλειψη Ηλίου που γίνεται σήμερα και θα βρίσκεται σε ισχύ για 14 μέρες ακόμα, ενώ από τη μεριά του ο Κώστας Λεφάκης προειδοποίησε για 2 ζώδια που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

«Είναι περίεργη μέρα αυτή. Συνήθως όταν λέμε Έκλειψη Ηλίου περιμένουμε περίεργες καταστάσεις. Σήμερα όμως, επειδή γίνεται στον Τοξότη, και είναι σε μία καλή φάση, σημαίνει ότι τα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν, θα πρέπει από τη μία να τα προσέξουμε πολύ αλλά από την άλλη ενδέχεται να έχουν πολύ καλή εξέλιξη.

Η Αφροδίτη, σιγά σιγά πάει πάνω στον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει βαθιά αγάπη αλλά και διαφωνίες. Αυτή η Έκλειψη κρατάει 14 μέρες πριν και 14 μέρες μετά», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος.

Η Αφροδίτη τώρα στον Αιγόκερω - Επηρεάζονται άμεσα αυτά τα 4 ζώδια

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο τελευταίος μήνας του έτους, ο αγαπημένος μας Δεκέμβρης, έχω τόσα πολλά να σας εξομολογηθώ, που αν τα αφήσω για όλα μαζί.. καταστραφήκαμε!

Αποφάσισα λοιπόν, να ξεκινήσω με τα ζώδια της Γης, που επηρεάζονται άμεσα από την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω! Η ενέργειά της είναι αξεπέραστα δυνατή, προφανώς έχει αντλήσει στοιχεία από την προσωπικότητα ενός Αιγόκερου, που δε το βάζει κάτω με τίποτα, όταν κάτι το θέλει πολύ! Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να το πετύχει, ακόμα και εκείνα που δε φαίνονται! Σκληροί και δυνατοί παίχτες οι Αιγόκεροι, κάπως έτσι συμπεριφέρεται και η Θεά του Έρωτα, η Αφροδίτη!

Η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου, στις 04/12 από το ζώδιο του... διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δίδυμοι, Ζυγοί και... - Ο Ήλιος στον Κρόνο φέρνει τα πάνω κάτω

04/12/2021: Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη λέει η Μπήλιου - Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται

Share