«Η σημερινή (6/12) μέρα θα είναι..." - Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η σημερινή (6/12) μέρα θα είναι...

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας (6/12) η Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή Πρωινό, αποκάλυψε πως αυτή η εβδομάδα πρόκειται να έχει... απ' όλα!

Συγκεκριμένα, τόνισε πως δημιουργούνται πολύ ζεστές και φλογερές αγάπες, φιλίες και έρωτες ωστόσο πολλές φορές ξεφεύγουν για αυτό και πρέπει να προσέχουμε.

Επιπλέον, η σημερινή μέρα, όπως ανέφερε, είναι μια σημαντική μέρα και μπορούμε να ξεκινήσουμε πολλά νέα πράγματα, αλλά κι αυτά με προσοχή, καθώς αύριο πρόκειται να είναι μια αρκετά απατηλή ημέρα ενώ από σαράντα κύματα πρόκειται να περάσουν αυτά τα ζώδια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Η Αφροδίτη τώρα στον Αιγόκερω - Επηρεάζονται άμεσα αυτά τα 4 ζώδια

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο τελευταίος μήνας του έτους, ο αγαπημένος μας Δεκέμβρης, έχω τόσα πολλά να σας εξομολογηθώ, που αν τα αφήσω για όλα μαζί.. καταστραφήκαμε!

Αποφάσισα λοιπόν, να ξεκινήσω με τα ζώδια της Γης, που επηρεάζονται άμεσα από την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω! Η ενέργειά της είναι αξεπέραστα δυνατή, προφανώς έχει αντλήσει στοιχεία από την προσωπικότητα ενός Αιγόκερου, που δε το βάζει κάτω με τίποτα, όταν κάτι το θέλει πολύ! Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να το πετύχει, ακόμα και εκείνα που δε φαίνονται! Σκληροί και δυνατοί παίχτες οι Αιγόκεροι, κάπως έτσι συμπεριφέρεται και η Θεά του Έρωτα, η Αφροδίτη!

Η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου, στις 04/12 από το ζώδιο του... διαβάστε περισσότερα εδώ