Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Λεφάκης: "Προσοχή σε..." - Τα άστρα μίλησαν για τα 12 ζώδια

Οι σημερινές 9/12 προβλέψεις του

Κώστας Λεφάκης:
Ζώδια 09.12.2021 11:23
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πέμπτη 09/12 σήμερα και ο Κώστας Λεφάκης, αναλύει τα ζώδια της ημέρας. Τι λένε λοιπόν τα άστρα; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς; Ποια ζώδια θα υποφέρουν τον Δεκέμβρη;

Οι 9/12 προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Προωθήστε το συμφέρον σας, αλλά αποφύγετε τα έξοδα που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση!

Ταύρος

Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται καλύτερη προετοιμασία, ιδιαίτερα αν πρόκειται να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους. Αποφύγετε συγκρούσεις στο στενό περιβάλλον.

Δίδυμοι

Επιμεληθείτε των οικονομικών σας και τακτοποιήστε κάποιες υποχρεώσεις που καθυστερούν την εξέλιξή σας. Προφυλάξτε τους δικούς σας ανθρώπους από κάποια τους επιπολαιότητα.

Καρκίνος

Βρίσκεστε σε περίοδο που δεν ευνοούνται οι καινοτομίες, επομένως σας συμφέρει να έχετε και άλλους ανθρώπους με το μέρος σας, ή να ακολουθήσετε την πεπατημένη στις επιδιώξεις σας.

Λέων

Προσοχή σε όσους από εσάς αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια σύντομη διαδρομή για την επίτευξη των στόχων σας. Έχετε υπομονή με ότι καθυστερεί να εξελιχθεί!

Παρθένος

Αντιθέσεις σε σχέσεις και στην εργασία θα επικρατήσουν αυτήν την περίοδο. Ακολουθήστε μια άλλη τακτική για να υποστηρίξετε τα σχέδιά σας.

Ζυγός

Προσπαθήστε να είστε σαφείς στις προθέσεις σας και στους λόγους που επιλέγετε να λειτουργήσετε σύμφωνα με τις συνθήκες ή τα συμφέροντά σας.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν μια μικρή βελτίωση, γεγονός που σας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον. Οι άλλοι θα παίξουν το ρόλο τους στη διάθεσή σας.

Τοξότης

Η καθημερινότητα θα σας απασχολήσει καθώς μεταβάλλονται διαρκώς κάποιες ισορροπίες, τόσο στα πρακτικά, όσο και στα οικογενειακά σας θέματα.

Αιγόκερως

Φανείτε ανθεκτικοί σε ότι σας ταλαιπωρεί και δώστε δημιουργική διέξοδο στην ενεργητικότητά σας. Είναι καλύτερα να προσπαθήσετε μόνοι από το να εξηγήσετε σε άλλους τις προθέσεις και τις δυνατότητές σας.

Υδροχόος

Μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις μεταξύ συγγενών και αγαπημένων ανθρώπων.Ασχοληθείτε με θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούν σχετικά.

Ιχθύες

Πολλά θετικά μπορούν να συμβούν αυτήν την περίοδο, αρκεί να θέσετε τις σωστές προτεραιότητες και να είστε μεθοδικοί στις επιδιώξεις σας.

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες 6 - 12/12 προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Καθώς η μια μέρα διαδέχεται την άλλη, βλέπετε μικρές βελτιώσεις και καλύτερες συνεννοήσεις με εκείνους που σας αφορούν. Ο απόηχος των εκλείψεων υπάρχει ακόμα, αλλά ο ορίζοντας της ζωής σας φαίνεται να ξεκαθαρίζει από τη σκοτεινιά. Η χρονιά που τελειώνει σας δίδαξε πως δεν γίνονται όλα όπως και όταν τα θέλουμε και ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα με αισιοδοξία, αλλά και με φρόνηση. Δεν μένει λοιπόν παρά να φερθείτε πιο πρακτικά και να μην επαναλάβετε τα λάθη του περασμένου διαστήματος. Οικονομικά υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες, η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι σπουδαία, αλλά ο θυμός μέσα σας καραδοκεί να σας οδηγήσει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, που καλό θα ήταν να μην τις επιχειρήσετε.

Ταύρος

Ο χρόνος τελειώνει και μαζί με αυτόν και οι περισσότερες δυσκολίες που έφερε μαζί του. Τώρα αρχίζει σιγά, αλλά σταθερά μια γόνιμη περίοδος και μια σειρά νέων ευκαιριών που θα σας βοηθήσουν να αντικαταστήσετε απώλειες και ζημιές. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι τα καινούρια ξεκινήματα που θα κάνετε συνεπάγονται κόπους. Αυτό το ξεκίνημα που φαίνεται να συμβαίνει από τώρα μέχρι τον Μάρτιο του προσεχούς έτους, μπορεί να αφορά όχι μόνο στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά και στην προσωπική. Ο Κρόνος στον Υδροχόο συνεχίζει να σας θυμίζει ότι η πραγματοποίηση των όποιων επιθυμιών έχει κόστος ψυχολογικό, αλλά και οικονομικό.

Λεφάκης ζώδια Νοεμβρίου

Δίδυμοι

Καθώς απομακρύνεστε από την έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου και οι μέρες που ακολουθούν είναι γεμάτες δράση και ένταση, γίνεστε περισσότερο αποτελεσματικοί στις προσπάθειες και αισιόδοξοι στη διάθεση. Η συμπόρευση του Ερμή με τον Ήλιο στον Τοξότη, σας βοηθά αυτήν την εβδομάδα να τακτοποιήσετε υποθέσεις και να συνεννοηθείτε καλύτερα με όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Η Αφροδίτη παραμένει στον Αιγόκερω και είναι ένα φως βοήθειας για την ενίσχυση των εσόδων σας που είναι απαραίτητη. Στον επαγγελματικό τομέα προμηνύονται αλλαγές. Στον κοινωνικό θα σας δοθούν ευκαιρίες.

Καρκίνος

Ευνοϊκότερο προβλέπεται το κλίμα της εβδομάδας που ακολουθεί. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φαίνεται ότι θα αποκαταστήσει σχέσεις που διαταράχτηκαν. Στο μεταξύ η αποκάλυψη μιας αλήθειας θα σας αιφνιδιάσει, αλλά και θα σας εξυπηρετήσει. Η χρονιά, καθώς κλείνει τον κύκλο της, σας βρίσκει κουρασμένους, αλλά ικανοποιημένους από τις επιδόσεις σας. Η έξοδος του Δία από τον Υδροχόο και η είσοδός του στους Ιθχύς τις επόμενες εβδομάδες, υπόσχεται καλύτερες μέρες σε πολλούς από εσάς. Προς το παρόν προσέξτε τις επαγγελματικές σας κινήσεις, αποφεύγοντας τυχόν λάθη. Συνειδητοποιήστε επίσης ότι πρέπει να περάσετε λιτά Χριστούγεννα, από οικονομικής πλευράς, οπότε αρχίστε από τώρα να αυτοσχεδιάζετε, καθώς οι γιορτές που θα έρθουν, σας αφορούν ιδιαίτερα.

Λέων

Η πορεία του Ήλιου στον Τοξότη ανοίγει νέες διαφυγές και βελτιώνει το κλίμα της καθημερινότητας. Ο Άρης ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τον Σκορπιό και αυτό σημαίνει ότι οι προσωπικές και οι οικογενειακές δυσκολίες τερματίζονται. Η Αφροδίτη από τη θέση της στον Αιγόκερω σας βοηθά σε αρκετές πρακτικές σας υποθέσεις. Οι πρωτοβουλίες σας την κατάλληλη στιγμή θα λύσουν προβλήματα και οι σωστές επιλογές θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ερωτικά όμως, θα ζήσετε μια ένταση εξ αιτίας ενός γεγονότος που θα δοκιμάσει την ανοχή του συντρόφου σας.

Παρθένος

Το 2022 αρχίζει να φαίνεται στο βάθος του ορίζοντα και από τώρα δίνει τα μηνύματα ότι θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εσάς. Αξιοποιήστε τις καλές όψεις που αφορούν το ζώδιό σας τις προσεχείς μέρες, τόσο παραγωγικά, όσο και σε επίπεδο τακτοποίησης. Ερμής και Ήλιος μαζί στον Τοξότη σας βοηθούν να οργανώσετε από τώρα έξυπνα, το πώς θα περάσετε τις γιορτές και με ποιους. Μείνετε σταθεροί στους σχεδιασμούς και μην αλλάξετε τις προτιμήσεις σας όπως συνηθίζετε. Στην εργασία υπάρχουν ακόμα αρκετές δυσκολίες, αλλά είναι στο χέρι σας να τις μετριάσετε.

Ζυγός

Ο Δεκέμβρης είναι καλύτερος από ότι περιμένατε και αρκετά γρήγορα τα γεγονότα θα σας πείσουν πως δεν πρέπει να άγχεστε τόσο πολύ, ούτε για τα επαγγελματικά, ούτε για τα προσωπικά σας ζητήματα. Βέβαια περάσατε μια έντονα μεταβατική χρονιά που είναι φυσικό να σας έκανε δύσπιστους και νευρικούς. Μην αφήσετε όμως την κούραση να σας δηλητηριάσει με απαισιόδοξες σκέψεις. Τις μέρες που ακολουθούν προτιμήστε τη δραστηριότητα από την αναβλητικότητα και το σωστό ζύγισμα των καταστάσεων. Θα τύχετε μιας ευκαιρίες που δεν περιμένατε για να βελτιώσετε μια αισθηματική σχέση, ή μια επιχειρηματική υπόθεση.ζώδια 1-7/11

Σκορπιός

Λίγο επεισοδιακό, αλλά άλλο τόσο και λυτρωτικό θα έλεγα ότι είναι το διάστημα της εβδομάδας, καθώς ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σας. Αμφισβητείτε πόσο ασφαλείς είστε οικονομικά και αισθηματικά, αλλά σας διαβεβαιώ ότι αυτό θα το ξεπεράσετε σύντομα, καθώς γεγονότα τα οποία θα μεσολαβήσουν θα απορρίψουν απαισιόδοξες σκέψεις που κάνετε τώρα. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει η κοινωνική σας καθημερινότητα , όπως και η χρησιμότητα κάποιων ανθρώπων σε λειτουργικές σας υποθέσεις. Υπάρχουν βέβαια ακόμα αρκετά άγχη που μπορούν να επιλυθούν, αρκεί να μεσολαβήσουν ειλικρινείς συζητήσεις με εκείνους που τα προκαλούν.

Τοξότης

Ο Άρης ετοιμάζεται να φύγει από τον Σκορπιό και να μπει στο ζώδιό σας. Επομένως στην πορεία του ο Δεκέμβρης προμηνύεται περισσότερο δραστήριος, αλλά και αγχώδης. Ο Ερμής στο πέρασμά του από το ζώδιό σας θα σας βοηθά να υπερασπιστείτε περισσότερο τον εαυτό και τα τρέχοντα συμφέροντά σας. Η Αφροδίτη θα σας καλύψει συναισθηματικά αλλά και στην τακτοποίηση πρακτικών υποθέσεων. Συμπτώσεις και προτάσεις κρύβουν ενδιαφέρον, γι αυτό προσέξτε τις περισσότερο.

Αιγόκερως

Είστε αρκετά αναστατωμένοι καθώς τίποτα δεν σας ικανοποιεί απόλυτα αυτές τις μέρες, αλλά και γιατί κάτι καινούριο αρχίζει να διαφαίνεται σαν ατμόσφαιρα, παρά σαν κατάσταση. Κάτι σας λέει μέσα σας πως οι αλλαγές δεν θα αργήσουν και είναι αλήθεια πως κάτι τέτοιο σας τρομάζει. Μη ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη έχει μπει από τις αρχές Νοεμβρίου στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Αυτή η σπάνια μεγάλη παραμονή, είναι μια διαβεβαίωση αποκατάστασης και μεγάλων βελτιώσεων στη ζωή σας. Αρκεί να έχετε υπομονή να τις περιμένετε και να μην επηρεάζεστε από ακούσματα, γνώμες τρίτων και από περιστατικά που δεν σας αφορούν, να διαβρώνουν τη ψυχή και την αισιοδοξία σας.

Υδροχόος

Οι δυσκολίες που παρατηρήθηκαν για αρκετές εβδομάδες, αρχίζουν να υποχωρούν. Κάτι καλό αρχίζει να διαφαίνεται στον επαγγελματικό τομέα το οποίο θα δικαιώσει τους κόπους που καταβάλατε τις προηγούμενες εβδομάδες. Ένα νέο κύμα αλλαγών της καθημερινότητας θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούρια σχέδια για τη χρονιά που έρχεται. Στις συνεννοήσεις και στις διαπραγματεύσεις που θα κάνετε θα έχετε γρηγορότερα αποτελέσματα. Πάντως σε γενικές γραμμές το διάστημα είναι για σας μεταβατικό και προειδοποιητικό για αυτά που θα φέρει η νέα χρονιά. Μην αφήνετε όμως κάποιους ανθρώπους να παρεισφρύουν στην προσωπική σας ζωή, ή να επιβουλεύονται τα συμφέροντά σας.

Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη λέει η Μπήλιου

Ιχθύες

Στην εργασία σας, βάλτε ένα καινούριο πρόγραμμα. Υπάρχουν νέες ευθύνες και πρέπει να δείξετε πως είστε ικανοί να τις αναλάβετε. Οι ενέργειες που θα κάνετε πρέπει να είναι και έξυπνες και σωστές. Οι αντιθέσεις με τους άλλους πρέπει να υποχωρήσουν και η διπλωματία στη συμπεριφορά σας πρέπει να αυξηθεί. Κάποιοι άνθρωποι θα αποδειχτούν χρήσιμοι και ηθικά και οικονομικά. Στο μεταξύ αποφύγετε συναισθηματικές ανταρσίες και ασύμφορους πειραματισμούς σε κάτι που δεν έχει σχηματιστεί ακόμα, τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά.

oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δίδυμοι, Ζυγοί και... - Ο Ήλιος στον Κρόνο φέρνει τα πάνω κάτω

Δεκέμβρης από σαράντα κύματα σε ψυχολογικό επίπεδο - Προσοχή Καρκίνοι, Σκορπιοί και...

Share