Αιγόκεροι, Ζυγοί και άλλα δύο ζώδια - Σημαντική πρόβλεψη από την Άση Μπήλιου (11-12/12)

Τα πάνω κάτω αυτό το Σαββατοκύριακο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αιγόκεροι, Ζυγοί και άλλα δύο ζώδια - Σημαντική πρόβλεψη από την Άση Μπήλιου (11-12/12)

Σύμφωνα με τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, ένα έντονο Σαββατοκύριακο από πλευράς αστρολογικών όψεων ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Το Σάββατο ολοκληρώνεται η πρώτη από τις συνολικά τρεις όψεις συνόδου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.

Πιο προσεκτικοί στα δύσκολα παιχνίδια των σχέσεων πρέπει να είναι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου, ενώ από τη μεριά της η Λίτσα Πατέρα έχει ήδη προειδοποιήσει για την όψη που έρχεται αύριο (12/12).

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Κριός

Η κύρια όψη του Σαββάτου, η σύνοδος ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, παραπέμπει κυρίως στις επαγγελματικές σας σχέσεις, την καριέρα, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, αλλά και στις σταθερές σχέσεις στη ζωή σας φέρνοντας αναθεωρήσεις, αλλά και εντάσεις.

Ταύρος

Η κυρίαρχη όψη του Σαββάτου είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μια όψη που αναφέρεται στις αντιλήψεις και τις απόψεις που έχετε για τις σχέσεις, τους μελλοντικούς σας στόχους και τα σχέδια σας προσωπικά κι επαγγελματικά. Πολλοί από σας μπορεί να μπείτε στη διαδικασία αναθεωρήσεων και αλλαγών μέχρι τον Μάρτιο που κλείνει η επιρροή αυτής της όψης.

Προβλέψεις ζωδίων 11/12

Δίδυμοι

Στα βαθιά νερά των ερωτικών σχέσεων και των συναισθηματικών σας εξαρτήσεων σάς σπρώχνει η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα που πραγματοποιείται το Σάββατο. Παθιασμένες σχέσεις, έντονα συναισθήματα, αλλά και κάποιες αρνητικές πλευρές όπως ζήλιες και καχυποψία μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Η όψη αυτή επηρεάζει και τα οικονομικά σας με ποικίλους τρόπους μέχρι τον Μάρτιο.

Λέων

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα το Σάββατο είναι μια βραδύκαυστη όψη, καθώς επηρεάζει ήδη από τον Νοέμβριο και φτάνει η επιρροή της μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Για το δικό σας ωροσκόπιο αυτή η όψη αφορά τόσο σε σχέσεις με συνεργάτες και το αντικείμενο της δουλειάς σας όσο και σε θέματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση και υγεία, απαιτώντας να αλλάξετε τα κακώς κείμενα και να φέρετε περισσότερη ισορροπία και υγεία στην καθημερινότητα σας.

Παρθένος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι η κυρίαρχη όψη του Σαββάτου, μια όψη που έχει αρχίσει η επιρροή της από τον Νοέμβριο ήδη και επεκτείνεται μέχρι τις αρχές Μαρτίου, δημιουργώντας μια γκάμα έντονων συναισθημάτων στην προσωπική σας ζωή που πιθανώς να μην έχετε ξανανιώσει ως τώρα. Εντάσεις, πάθη, ίντριγκες, ζήλιες όλα παίζουν μέσα στο επόμενο διάστημα, αλλά και πολλές ευκαιρίες να γίνετε πιο ορατοί για κάποιο ταλέντο σας.

Ζυγός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα το Σάββατο, η κυρίαρχη όψη της ημέρας, απλώνει την επιρροή της σε ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει αρχίσει ήδη από τον Νοέμβριο και εκτείνεται μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Οι οικογενειακές σχέσεις, τα θέματα του σπιτιού, το παρελθόν και τα λάθη ή οι παραλείψεις, έρχονται στο προσκήνιο για να τα αντιμετωπίσετε αυτό το εκτεταμένο διάστημα.

Σκορπιός

Η κύρια όψη του Σαββάτου είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας, που από τη μια πλευρά κάνει πιο γοητευτικό το λόγο και την παρουσία σας κι από την άλλη όμως χρειάζεται προσοχή πώς διαχειρίζεστε τις αντιδράσεις σας κι αυτά που λέτε για να μην πληγώσετε άθελά σας κάποιον. Ο λόγος σας έχει δύναμη, γι’ αυτό κοιτάξτε να τον αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Άση Μπήλιου Ζώδια

Τοξότης

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μέσα στον τομέα των οικονομικών είναι μια επιρροή που ξεκίνησε ήδη από τον Νοέμβριο και εκτείνεται μέχρι τις αρχές Μαρτίου και αφορά τόσο σε αναθεωρήσεις στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά όσο και σε θέματα αυτοπεποίθησης και αυταξίας. Έχετε πολλά να μάθετε ώστε να πιστέψετε ακόμη περισσότερο στον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας.

Αιγόκερος

Το Σάββατο η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας στην πρώτη στενή επαφή τους, καθώς θα ακολουθήσουν άλλες δύο μέχρι τις αρχές Μαρτίου, δημιουργώντας ένα πλαίσιο μεγάλων αλλαγών από τις πιο επιφανειακές (π.χ. στην εμφάνισή σας), μέχρι τις πιο βαθιές στον τομέα των σχέσεων σας. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές ή αναθεωρήσεις έχετε μπροστά σας τρεις μήνες να εκμεταλλευτείτε την επιρροή αυτή.

Υδροχόος

Το Σάββατο βάζει φωτιά στη φαντασία σας, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σας κάνει πρωταγωνιστές μιας κινηματογραφικής ταινίας σε θέματα σχέσεων. Τώρα αν θα είναι αισθηματική κομεντί ή θρίλερ έχει να κάνει πολύ με τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα πράγματα, αλλά και τις επιλογές που θα κάνετε. Η επιρροή της όψης αυτής έχει ξεκινήσει ήδη από τον Νοέμβριο και εκτείνεται μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Ιχθείς

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που γίνεται ακριβείας το Σάββατο, παραπέμπει σε αναθεωρήσεις στον επαγγελματικό, φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο. Σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε ποιος είναι πραγματικά στο πλευρό σας ήδη από τον Νοέμβριο κι η επιρροή της επεκτείνεται μέχρι και τις αρχές Μαρτίου. Μάλιστα θα μπορούσε η όψη αυτή να δείξει ότι κάποιος άνθρωπος με δύναμη μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε έναν στόχο σας.

Πηγή: asibiliou.gr

MagicF’Ariel: Ζορίζουν οι καταστάσεις - Θα υποφέρουν Ταύροι, Λιοντάρια κι ακόμα δυο ζώδια

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το σύμπαν έχει τρελά κέφια τις ημέρες του Δεκέμβρη, από τη μια κρύο, από την άλλη ζέστη, αγωνιώ για το πόρισμα, που όπως φαίνεται θα είναι ετήσιο και όχι μηνιαίο!

Τις μέρες αυτές ο Άρης έχει τρελά κέφια, θέλει να αφήσει το σημάδι του, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Σκορπιού! Που σημαίνει πως θα ζορίσει πολύ τις καταστάσεις, κυρίως σε θέματα σχέσεων, γιατί έφτασε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες και ο καθένας να ακολουθήσει το δρόμο του! With or without you, με την αληθινή την έννοια και όχι την ερωτικά τραγουδιστή!

Ταύροι, Λιοντάρια και... διαβάστε την συνέχεια εδώ