«Μέχρι τις 2/1...» - Σημαντική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μέχρι τις 2/1...» - Σημαντική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (14/12) στην εκπομπή Breakfast At Star η Άση Μπήλιου, ξεκαθάρισε πως ο Ερμής έχει ήδη μπει από εχθές (13/12) στον Αιγόκερω και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 2/1.

«Σήμερα είναι μία πιο σταθερή μέρα. Η Σελήνη είναι στον Ταύρο και η μόνη όψη ουσίας είναι ένα τρίγωνο με τον Ερμή, ο οποίος έχει περάσει στον Αιγόκερω. Είναι μία μέρα για να εστιάσεις στα πρακτικά της ημέρας. Αυτά που έχεις ως εκκρεμότητες, γιατί μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα παραμείνει μέχρι τις 2/1», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος, ενώ και η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε για την κίνηση του Άρη μέχρι τις 24/12.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Νέα Σελήνη στις 2/1/2022: Η επίδρασή της είναι έντονη σε 4 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Μπορεί ο Ερμής να μπαίνει στον Αιγόκερω από τις 20 μέχρι και τις 30/12 κι αυτό να μην προμηνύει καλά πράγματα για πολύ συγκεκριμένα ζώδια, αλλά η πρώτη Σελήνη του 2022 που θα συμβεί τον Ιανουάριο θα έρθει να... αποτελειώσει ότι έμεινε ζωντανό από τον... φτερωτό θεό!

Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, έχει ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου...

Με την συμμετοχή Πλούτωνα και Αφροδίτης και αρμονική Ουρανού.Αφορά τον σταυρό των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και η επίδρασή της είναι έντονη και καθοριστική. Αποφάσεις που θα παρθούν θα έχουν μακροπρόθεσμη δύναμη και οι αλλαγές που θα γίνουν θα διαμορφώσουν νέες καταστάσεις. Είναι καλό τα όποια προβλήματα αυτής της εποχής, να αντιμετωπιστούν με ρεαλισμό και σύνεση. Δεν συνιστώνται ριψοκίνδυνες δραστηριότητες οικονομικής ή επαγγελματικής φύσεως.

Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά σοβαρό για τις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις. Γεγονότα που θα μεσολαβήσουν, δημιουργούν κλίμα ανησυχίας. Γίνεται αισθητή η παγκόσμια οικονομική ύφεση. Θα παρατηρηθεί αύξηση ασθενειών και θανάτων.