Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου; Όλη η εβδομάδα ωστόσο θα είναι επεισοδιακή.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις εξελίξεις και γεγονότα που θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, συναισθηματική ανανέωση και στιγμές καλοπέρασης! Το ενδιαφέρον των άλλων, επικεντρώνεται επάνω σου και καταφέρνεις να γοητεύεις εύκολα τον περίγυρο σου! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σου απόφαση και δράση, γι’αυτό μην διστάσεις λεπτό, να πάρεις πρωτοβουλίες για νέα ξεκινήματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στα βαθιά σου συναισθήματα σου και στην φωνή του ενστίκτου σου. Αντιλαμβάνεσαι πλήρως τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν και έτσι θα μπορέσεις να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και θα βρεις τις σωστές λύσεις, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι η ημέρα φίλε Δίδυμε, όπου θα μπορέσεις να εκπληρώσεις στόχους και σκοπούς και να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Η δράση και οι κινήσεις σου, σε καταστάσεις, σχέσεις και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και αποτελεσματικότητα! Επικοινωνιακά, είσαι γρήγορος, ευφυής και ρήτορας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, βρίσκεις με ευκολία λύσεις για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Ωστόσο, φρόντισε να δώσεις χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και έχε υπομονή, χωρίς να βιάζεις και να πιέζεις καταστάσεις! Στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές, είσαι αποφασιστικός, αλλά και μετρημένος!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Λέοντα και λάμπεις περισσότερο από ποτέ! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου και για το λόγο αυτό, η δράση σου είναι αποφασιστική και άμεση! Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου και αν αποφύγεις έπαρση και εγωκεντρισμό, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις πολλές επιθυμίες και σκοπούς, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα καλό θα ήταν πέρα από την αδιαμφισβήτητη λογική σου, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις και την διαίσθηση σου, που τώρα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη! Προτίμησε την σημερινή ημέρα, για να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα σου και να προχωρήσεις στην λήψη σπουδαίων αποφάσεων!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η τύχη θα αφορά τον επικοινωνιακό και τον φιλικό τομέα! Όλοι σε θαυμάζουν για την εξυπνάδα σου και την επικοινωνιακή σου γοητεία, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Οι φίλοι και η βοήθεια που σου προσφέρουν, είτε έμπρακτα, είτε με συμβουλές, είναι οι σύμμαχοι σου, ώστε να εκπληρώσεις ένα μεγαλεπήβολο στόχο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα η δράση σου σε κάθε περίσταση, χαρακτηρίζονται από αρμονία, σοφία, υπομονή και ωριμότητα! Πιθανόν σήμερα να φανείς λίγο απόμακρος στους γύρω σου, μα αυτός είναι και ο σκοπός σου! Επιδιώκεις να έχεις δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και σε εκτιμούν! Η κοινωνική σου εικόνα, βελτιώνεται στο έπακρο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, βρίσκεις ξανά τον περιπετειώδη, αισιόδοξο και ζωηρό εαυτό σου! Διακατέχεσαι από μία έντονη επιθυμία για ελευθερία, για ανεξαρτησία, για ψυχαγωγία και για κοινωνικότητα! Εκμεταλλεύσου την τύχη και την αισιοδοξία σου, στην διεκδίκηση των στόχων σου και θα έχεις επιτυχία! κάθε στόχο που έχεις θέσει! Η τάση σου ωστόσο, για κυνικό χιούμορ, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε ξενίσει η έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τον περίγυρος σου! Επιλέξεις να μείνεις παρατηρητής των γεγονότων και των συγκυριών, αφού ξέρεις πως έτσι θα μπορέσεις να πετύχεις πιο εύκολα υψηλούς στόχους και σκοπούς! Επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από συναναστροφές, λόγω της πειθούς και της ισχυρής διορατικότητας σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες, ώστε να μπει ένα τέλος στην μοναξιά! Πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επίσης, επιδιώκουν να σε έχουν πλάι τους! Όλα είναι με το μέρος σου, για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι γύρω σου, σου δίνουν απλόχερα λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και αποφασίζεις να μην είσαι πια το υπερευαίσθητο και εύθραυστο πλάσμα που όλοι γνώριζαν! Την σημερινή ημέρα, επιλέγεις δυναμικότητα, σοφία, πρακτικότητα και λογική σήμερα, γεγονός που εξυπηρετεί στο έπακρο πρακτικούς στόχους, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που πρέπει να διεκπεραιωθούν!

«Μέχρι το Φθινόπωρο του 2022...»

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης (22/12) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα, αναφέρθηκε στο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τη νέα χρονιά, καθώς και στην ιδιαίτερη όψη που θα διαμορφωθεί την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Η Σελήνη σήμερα είναι στους Λέοντες, είναι η ανάγκη του κόσμου να φανεί, να κάνει πράγματα. Κάνει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Άρη που σημαίνει ότι μπορεί να είμαστε πολυδάπανη.

Η όψη του Κρόνου με τον Ουρανό μας έχει ταλανίσει. Την παραμονή Χριστουγέννων, το τετράγωνο αυτό γίνεται πιο ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω ότι τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα καλά. Τα ξαναβρίσκουμε το Φθινόπωρο του 2022», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.