Σημαντική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου - Τι αλλάζει από σήμερα (26/12)

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου - Τι αλλάζει από σήμερα (26/12)

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της, η Άση Μπήλιου θέλησε να προειδοποιήσει όλα τα ζώδια για τη σημερινή (26/12) ημέρα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια κύρια όψη και καλό θα ήταν να χαλαρώσουμε λίγο όλοι, ενώ εξαιρετικά ανησυχητικές είναι οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τις τελευταίες μέρες του 2021..

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια (26/12)

Κριός

Την Κυριακή η Σελήνη ετοιμάζεται να σχηματίσει το πρώτο της τέταρτο προχωρώντας στον Ζυγό και φέρνει τα θέματα των σχέσεων σε πρώτο πλάνο. Μάλιστα θα ήταν εξαιρετική ιδέα να κανονίσετε μια συνάντηση με ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο και γενικώς να βγείτε και να χαρείτε με τους φίλους σας.

Ταύρος

Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή μέρα, ιδιαίτερα μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη κινείται στην Παρθένο κι είναι πολύ ευχάριστη για σας για να κάνετε δραστηριότητες που σας αρέσουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Και πάλι αποφύγετε σχόλια για την εμφάνιση ή την αισθητική των άλλων αυτές τις μέρες, ακόμη κι αν η πρόθεση είναι αθώα.

Δίδυμοι

Η Κυριακή είναι πιο άνετη από το απόγευμα κι έπειτα, καθώς η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Ζυγό και ελαφραίνει λίγο την ατμόσφαιρα. Για αρκετές ώρες η Σελήνη θα είναι εκτός πορείας στην Παρθένο κι έτσι μπορεί να νιώθετε λίγο πιο βαριεστημένοι ή να πρέπει να ακολουθήσετε ένα οικογενειακό τραπέζι που μπορεί να μην έχετε κέφια. Το απόγευμα όμως θα ζωηρέψετε και θα φτιάξετε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε.

Άση Μπήλιου Ζώδια

Καρκίνος

Η Κυριακή είναι σχετικά πιο άνετη και σας προσφέρει ευκαιρίες να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα στο στενό σας κύκλο, ενώ από το απόγευμα κι έπειτα μπορεί το σπίτι σας να γίνει το μέρος που θα φιλοξενήσετε την παρέα σας για να παίξετε παιχνίδια, να δείτε μαζί σειρές ή να μαγειρέψετε και να έχετε ένα ευχάριστο βράδυ.

Λέων

Η Κυριακή σας βρίσκει σε μια ανησυχία και θέλετε έτσι κάπως να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα ακολουθώντας ένα πρόγραμμα πιο ελεύθερο. Η Κυριακή προσφέρεται για βόλτες, για γνωριμίες και γενικώς για να κινηθείτε λίγο και να χαρείτε με τους φίλους σας τις βόλτες σας.

Παρθένος

Την Κυριακή η Σελήνη παραμένει στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας στο ζώδιο σας, αλλά θα είναι σε φάση κενής πορείας τις περισσότερες ώρες και θα έχετε πιο τεμπέλικη διάθεση. Μην νιώθετε καμία ενοχή γι’ αυτό. Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή και των οικονομικών σας. Προσπαθήστε την εβδομάδα που έρχεται να μαζευτείτε όσο μπορείτε σχετικά με τα έξοδα.

Άση Μπήλιου προβλέψεις 26/12

Ζυγός

Την Κυριακή προτιμήστε να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο, από το να τρέχετε από το πρωί από δω κι από κει. Ξεκουραστείτε και, καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας, κανονίστε τα πλάνα σας για το βράδυ που είναι πιο διασκεδαστικό! Ακόμη κι αν το να μείνετε σπίτι μόνο με τα επιθυμητά σε σας πρόσωπα χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο είναι αυτό που θα σας έκανε να περάσετε τέλεια, μην το διαπραγματευθείτε.

Σκορπιός

Την Κυριακή τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, καθώς τις περισσότερες ώρες της μέρας η Σελήνη θα είναι στην Παρθένο σε φάση κενής πορείας και σας ζητά να ξεκουραστείτε. Τις βραδινές ώρες που θα βρίσκεται στον Ζυγό μπορεί να σας απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα ενόψει μιας απαιτητικής εβδομάδας.

Τοξότης

Την Κυριακή η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο, αλλά σε φάση κενής πορείας τις περισσότερες ώρες, από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Και πάλι το μυαλό σας θα είναι σε υποχρεώσεις στο σπίτι, αλλά και στα επαγγελματικά. Μη χάσετε όμως την ευκαιρία που σας δίνει το βράδυ της Κυριακής να περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένους κάνοντας μια έξοδο.

Προβλέψεις ζωδίων 26/12

Αιγόκερως

Την Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα είναι σε φάση κενής πορείας στην Παρθένο, παραπέμποντας σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, βόλτες και αλλαγή παραστάσεων αν είστε πρόθυμοι και με μια εκδρομούλα αν δεν έχετε κανονίσει τίποτε άλλο. Το απόγευμα η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό φέρνοντας σε προτεραιότητα τα θέματα της καριέρας και των υποχρεώσεων που έχετε. Ίσως χρειαστεί να διαθέσετε λίγες ώρες στη δουλειά.

Υδροχόος

Η Κυριακή βρίσκει τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας κι αυτό δείχνει ότι πραγματικά δεν πρέπει να φορτώσετε το πρόγραμμα σας με πολλά και απαιτητικά. Κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, φάτε όμορφα και κανονίστε τις εξόδους ή τις συναντήσεις με τους φίλους σας τις απογευματινές ώρες, που η Σελήνη προχωρώντας στον Ζυγό θα φτιάξει πιο πολύ τα κέφια σας και θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην φτάσετε στα άκρα σε συζητήσεις για πολιτικά, σπορ, επικαιρότητα.

Ιχθύες

Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας αρκετές ώρες μέχρι το απόγευμα που θα περάσει στον Ζυγό. Καλά θα κάνετε να έχετε κι εσείς ένα πιο ελεύθερο πρόγραμμα, που θα αυτοσχεδιάσετε ανάλογα με τις επιθυμίες που θα σας βγουν.

Πηγή: asibiliou.gr

Νέα Σελήνη στις 2/1/2022: Η επίδρασή της είναι έντονη σε 4 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Μπορεί ο Ερμής να μπαίνει στον Αιγόκερω από τις 20 μέχρι και τις 30/12 κι αυτό να μην προμηνύει καλά πράγματα για πολύ συγκεκριμένα ζώδια, αλλά η πρώτη Σελήνη του 2022 που θα συμβεί τον Ιανουάριο θα έρθει να... αποτελειώσει ότι έμεινε ζωντανό από τον... φτερωτό θεό!

Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, έχει ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου...

Με την συμμετοχή Πλούτωνα και Αφροδίτης και αρμονική Ουρανού.Αφορά τον σταυρό των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και η επίδρασή της είναι έντονη και καθοριστική. Αποφάσεις που θα παρθούν θα έχουν μακροπρόθεσμη δύναμη και οι αλλαγές που θα γίνουν θα διαμορφώσουν νέες καταστάσεις. Είναι καλό τα όποια προβλήματα αυτής της εποχής, να αντιμετωπιστούν με ρεαλισμό και σύνεση. Δεν συνιστώνται ριψοκίνδυνες δραστηριότητες οικονομικής ή επαγγελματικής φύσεως.

Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά σοβαρό για τις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις. Γεγονότα που θα μεσολαβήσουν, δημιουργούν κλίμα ανησυχίας. Γίνεται αισθητή η παγκόσμια οικονομική ύφεση. Θα παρατηρηθεί αύξηση ασθενειών και θανάτων.