Ο Δίας στους Ιχθείς - Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Δίας στους Ιχθείς - Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (28/12) στο Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στην είσοδο του Δία στους Ιχθείς και στα θετικά που φέρνει η εξέλιξη αυτή για όλα τα ζώδια.

«Ο Δίας, ο πλανήτης που έρχεται και φέρνει δώρα. Σήμερα ήρθε και πάτησε το πόδι του στους Ιχθύες. Σήμερα (28/12) αυτοί οι Γίγαντες συγκρούονται. Συγκρούστηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων, δεν αποχωρίζονται εύκολα.

Αυτό τον καιρό είμαστε φορτισμένοι, στεναχωρημένοι από την πανδημία, επειδή υπάρχει αυτή η σύγκρουση. Σιγά σιγά θα αποκολληθούν και θα τους ξαναδούμε το επόμενο Φθινόπωρο. Ο Δίας που μπαίνει σήμερα στους Ιχθείς έχει να μας φέρει πάρα πολλά καλά», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα, ενώ και ο Κώστας Λεφάκης έχει προειδοποιήσει για το τέλος του 2021.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Το ερωτικό φινάλε του Δεκέμβρη 2021 - Δράματα για τρία συγκεκριμένα ζώδια

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ω ναι το σύμπαν κράτησε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για το τέλος του έτους! Η Αφροδίτη ανάδρομη, μας άναψε φωτιές που μια θα σιγοκαίνε, μια θα φουντώνουν, πάντως κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος!

Τα μηνύματα έχουν προορισμό, είναι φουλ ερωτικά και αγαπησιάρικα και θα πάνε εκεί που θα τα εκτιμήσουν στο 100%! Συναντήσεις, αρκετοί θα επιδιώξουν με το πρόσωπο που αγαπούν, που θέλουν οπωσδήποτε να περάσουν τις τελευταίες ημέρες του πιο δύσκολου έτους που έχει υπάρξει στα χρονικά! Το φινάλε πρέπει να είναι γλυκό, ρομαντικό, λαμπερό, να έχει όλα τα χρώματα του κόσμου!

Ο Άρης από τον Τοξότη είναι... διαβάστε την συνέχεια εδώ