Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου; Ωστόσο πως θα πάει η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη;

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα θα μπορέσεις να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου στις κοινωνικές σου επαφές και να βελτιώσεις τα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις μεγάλα βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σου! Αξιοποίησε λοιπόν, τις άπειρες ευκαιρίες που θα έρθουν τώρα, ώστε να δείξεις την εικόνα που επιθυμείς κοινωνικά και να βελτιώσεις την φήμη σου ουσιαστικά!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έχεις και την ευκαιρία, όπως και την διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις νέα, συναρπαστικά και διαφορετικά πράγματα και να περάσεις υπέροχα! Θα εκπληρώσεις αρκετά μεγαλεπήβολα σχέδια και στόχους, αποφεύγοντας επιπολαιότητα και υπεραισιοδοξία, που ενδεχομένως να σου φέρουν απώλειες!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, άρπαξε την ευκαιρία σήμερα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή εχθρό! Οι μάσκες πέφτουν και οι αποκαλύψεις σε ωφελούν! Αντιλαμβάνεσαι πλέον άριστα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των γύρω σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να καταλάβεις τι ακριβώς άτομα έχεις στο πλάι σου! Μάθε να ακούς την διορατικότητα και την διαίσθηση σου!

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, αυτό που θες είναι ισοτιμία, δικαιοσύνη, ηρεμία, κι ισορροπία στις διαπροσωπικές επαφές και τις συναναστροφές! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές. Έχεις ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να συνεργαστείς καλύτερα με τους άλλους!

Λέων

Φίλε Λέοντα, ήρθε η ώρα, να αντιληφθείς πως οι λεπτομέρειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές και κάνουν την διαφορά! Κατάλληλη ημέρα, για να ξεκινήσεις διατροφή ή να κάνεις ωφέλιμες αλλαγές στην εμφάνιση σου! Η καθημερινότητα σου, θα αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα έχεις.

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, θα καταφέρεις να αναπτύξεις με ποικίλους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές του εαυτού σου και να αποκτήσεις πιο χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση. Κατάλληλη ημέρα λοιπόν, για ευχάριστες εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση και κοινωνικές δράσεις! Ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό και έπαρση!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, ήρθε η ώρα να διορθώσεις, να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με ήρεμη συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Είσαι πολύ διαισθητικός σήμερα και καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των άλλων! Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία, για να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων και των συγκυριών και να ετοιμάσεις τις επόμενες δράσεις σου!

Σκορπιός

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα κερδίσεις στόχους, κυρίως αν επικοινωνείς με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σίγουρα καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο! Επιπλέον, τα αδέρφια, οι γείτονες, οι γνωστοί κι ορισμένοι συγγενείς σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου! Επιπλέον, απολαμβάνεις ευχάριστες συναντήσεις, μετακινήσεις και εξόδους!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα παραδόξως, επιλέγεις να γίνεις πιο πρακτικός και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα! Θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με τις σημαντικές αξίες σου! Οι δυνατότητες για να τα προστατέψεις και να έχεις τις αναμενόμενες εξελίξεις, θα είναι πολλές και ίσως να έρθουν μέσα από κάποιες καινούργιες συνθήκες, που θα σου επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα αυξημένη ενέργεια, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και βελτιωμένη διάθεση για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα! Οι προϋποθέσεις είναι σίγουρα ωφέλιμες, για να πετύχεις στόχους και σχέδια και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα αυξήσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου! Φρόντισε ωστόσο, να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και νεύρα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι σίγουρα περισσότερο διαισθητικός και θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην σημερινή ημέρα, που θα θελήσεις να είσαι μοναχικός, κλειστός και μυστικοπαθής! Προτίμησε γι’αυτό, να παραμείνεις στο παρασκήνιο προσωρινά και να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς! Κινήσου παρασκηνιακά και θα βγεις κερδισμένος!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, ήρθε η κατάλληλη ημέρα, για να ανανεωθείς κοινωνικά, να αξιολογήσεις ώριμα τις φιλίες σου και να οριοθετήσεις τις επαφές και τις γνωριμίες σου! Μάλιστα, με συμμάχους τους φίλους σου, θα πετύχεις στόχους και σκοπούς! Πες ένα μεγάλο ναι λοιπόν, στην συμβουλή ενός φίλου σήμερα και δεν θα βγεις χαμένος!