Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Λέων, Παρθένοι, Τοξότες, Αιγόκεροι - Δύσκολη η ημέρα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Λέων, Παρθένοι, Τοξότες, Αιγόκεροι -  Δύσκολη η ημέρα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Τις καθιερωμένες της αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια έκανε η Άση Μπήλιου μέσα από την ιστοσελίδα της. Όπως αναφέρει, η Σελήνη δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας μαζί με τον Ερμή έχουν περάσει ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου και τις πρωινές ώρες σχηματίζουν μεταξύ τους όψη συνόδου, ενώ στην πορεία η Σελήνη θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Ουρανού-Κρόνου σχηματίζοντας όψεις και με τους δυο.

Θέματα που σχετίζονται με τη συλλογική δουλειά, ό,τι αφορά την τηλεργασία ή την τηλεκπαίδευση σήμερα μπορεί να μας απασχολήσουν περισσότερο, ειδικά αν υπάρχουν απρόοπτα με τις συνδέσεις, κλπ. Φυσικά η έλλειψη «σύνδεσης» αφορά και τις ανθρώπινες σχέσεις κι όχι μόνο αυτές που κάνουμε μέσω του υπολογιστή και του κινητού μας και μπορεί να είμαστε κάπως «χαμένοι» στη μετάφραση. Από την άλλη, δεν είναι απίθανο να έχουμε περαιτέρω μέτρα περιορισμού εξαιτίας της πανδημίας. Τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος, επηρεάζονται περισσότερο σήμερα και θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

Να σημειωθεί πως από την άλλη ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλο τον Ιανουάριο αναλυτικά.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Κριός

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε περίεργες συνθήκες στη συνεργασία σας με τους άλλους ή οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να έχουν στο μυαλό τους τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς των άλλων αν δεν το νιώθετε σωστό. Μπορεί επίσης να υπάρχουν διάφορα απρόοπτα. Από την άλλη, με το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού μπορεί να έχετε μια νοητική υπερδιέγερση ή μια ανησυχία που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Ίσως η κουβέντα με ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας κάνει καλό, αν δεν ανακυκλώνετε φυσικά τα ίδια και τα ίδια. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι άλλο που θα τραβήξει την προσοχή σας από τα συνήθη προβλήματα. Ακόμη, προσέξτε σήμερα τις ηλεκτρονικές δοσοληψίες σας, αλλά και τις σχέσεις με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, διότι μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση.

Ταύρος

Η Σελήνη έχοντας περάσει στον Υδροχόο και στον τομέα της καριέρας, αλλά και των «πρέπει» στη ζωή σας, κάνει την Τρίτη πιο αγχωτική μέρα για σας, καθώς όλα τρέχουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς και ταυτόχρονα συμβαίνουν και αρκετά απρόοπτα που χαλάνε τη ροή. Άρα εσείς πρέπει να είστε στις επάλξεις για ό,τι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε, είτε για να το ξανακάνετε από την αρχή είτε για να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο να το κάνετε. Γενικά θα πρέπει να έχετε ένα πολύ ευέλικτο πρόγραμμα και ένα εναλλακτικό πλάνο ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό και η σύνοδος με τον Κρόνο στο τέλος της ημέρας, δείχνουν ότι δεν συνεννοείστε εύκολα ή δεν υπάρχει η συναίνεση που θέλετε τουλάχιστον στα θέματα δουλειάς, αλλά αυτό θα μπορούσε να αφορά και τις προσωπικές σας σχέσεις όπου υπάρχει κάτι πιεστικό.

Ζώδια νέα χρονιά

Δίδυμοι

Η όποια υπομονή μπορεί να δείξετε σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι μόνο για το καλό σας θα είναι, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού και η σύνοδος με τον Κρόνο μπορεί να δείξουν προβλήματα, είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε σε θέματα μετακινήσεων. Γενικά είναι από τις μέρες που οι άνθρωποι δύσκολα συνεννοούνται μεταξύ τους, ενώ η μέρα μπορεί να έχει και απρόοπτα που απειλούν να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μπορεί να υπάρχουν και παρεξηγήσεις ή θέματα στη δουλειά με συνεργάτες, αλλά η προσαρμοστική σας ικανότητα και το σπινθηροβόλο πνεύμα σας θα βρει τρόπους για να κάνετε αυτό που θέλετε με τα λιγότερα προβλήματα. Σε σχέση με άλλους εσείς επηρεάζεστε λιγότερο αρνητικά και με λίγη προσπάθεια θα ξεπεράσετε τα όποια απρόοπτα ή εμπόδια.

Καρκίνος

Η εκκεντρική Σελήνη στον Υδροχόο με το τετράγωνο που δημιουργεί προς τον Ουρανό μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο εκνευρισμό σήμερα, ειδικά αν κάποιος στο περιβάλλον σας είναι ιδιαίτερα εγωκεντρικός και δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέραν του εαυτού του. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μη δώσετε πολλή σημασία και κοιτάξτε το δικό σας πρόγραμμα. Απρόοπτα και δυσκολίες στην επικοινωνία είναι από τα πιθανά σενάρια της ημέρας, αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Αλλά προσέξτε ιδιαίτερα και τις αγορές που κάνετε στο διαδίκτυο δίνοντας τα στοιχεία του λογαριασμού ή της κάρτας σας.

Λέων

Η Σελήνη στον Υδροχόο στον τομέα των σχέσεων κάνει αρκετά απαιτητική τη σημερινή μέρα για σας και θα πρέπει να προσέξετε αρκετά στην επικοινωνία σας με τους άλλους, καθώς τείνουν να βγαίνουν στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα. Μπορεί να είχατε στο παρελθόν μια δύσκολη συζήτηση ή να ειπώθηκαν λόγια που δεν έπρεπε με τον σύντροφό σας ή το ευρύτερο περιβάλλον σας ακόμη και της δουλειάς. Ίσως πρέπει να κάνετε εσείς ένα βήμα επαναπροσέγγισης αφήνοντας στην άκρη τους εγωισμούς. Ακόμη, σήμερα καλά θα κάνετε να μην πιστέψετε φήμες ή κουτσομπολιά που μπορεί να σας μεταφέρουν άλλοι. Έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο για το πρόγραμμα σας, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο τις βραδινές ώρες μπορεί να ρίξει λίγο τη διάθεση σας, αλλά θα είναι προσωρινό.

Παρθένος

Η Σελήνη στον τομέα εργασίας – υγείας απαιτεί να ασχοληθείτε κυρίως με τα θέματα της δουλειάς, της διατροφής και της φυσικής σας κατάστασης, αλλά και με τις τρέχουσες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ενδελεχώς, όμως το τετράγωνο με τον Ουρανό και η σύνοδος με τον Κρόνο φαίνεται ότι δεν σας αφήνουν να αφιερωθείτε εντελώς στις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να σας έρχονται μηνύματα, μέιλς, να σας καλούν στο τηλέφωνο, να σας ζητάει ο καθένας ό,τι του έρχεται στο μυαλό και να χάνετε με αυτό τον τρόπο την προσοχή σας και την αφοσίωση σας σε αυτά που έχετε υπολογίσει να κάνετε. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο αυστηροί, στην ανάγκη βάλτε τα πάντα στο αθόρυβο για λίγες ώρες, συγκεντρωθείτε στα πράγματα που έχετε να κάνετε και το βράδυ ασχολείστε και με τους άλλους. Σήμερα προσέξτε περισσότερο και στις μετακινήσεις σας, αλλά και στην επικοινωνία με τους άλλους. Βεβαιωθείτε, ειδικά αν πρόκειται για δουλειά, ότι έχουν κατανοήσει ακριβώς αυτά που τους λέτε.

Ζυγός

Η Σελήνη κι ο Ερμής βρίσκονται σε μια πιο ευνοϊκή θέση προς το ζώδιο σας σήμερα αγαπητοί μου Ζυγοί, αλλά προσέξτε σε τι δεσμεύεστε και τι υπόσχεστε επειδή μπορεί να έχετε καλύτερη διάθεση. Αυτό αφορά κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και σε θέματα συνεργασιών και καθώς η Σελήνη τετραγωνίζει τον Ουρανό που βρίσκεται μέσα στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας, μπορεί να μετανιώσετε για τις αποφάσεις σας ή να έχετε κάποιες απρόοπτες εξελίξεις. Θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή, στον σύντροφο σας, στα παιδιά σας. Προκειμένου να τους φτιάξετε το κέφι μπορεί να υποσχεθείτε κάτι που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε στο τέλος κι αυτό θα είναι όπως καταλαβαίνετε πιο απογοητευτικό για εκείνους. Κατά τα άλλα, η μέρα δεν είναι τόσο βαριά όσο η χθεσινή και μέσα σε όλα θα βρείτε και τρόπο να ψυχαγωγηθείτε.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Κρόνο, ίσως σας κάνει πιο συναισθηματικούς ή ανήσυχους σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι σας. Από την άλλη, δεν είναι απίθανο να έχετε μια διαφωνία σήμερα με τον σύντροφό σας ή κάποιο συνεργάτη κι επειδή η κρίση σας μπορεί να είναι κάπως θολωμένη, να υπερβάλλετε στην κριτική σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Ακόμη, είναι μια μέρα που μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα στο πρόγραμμα σας, γι’ αυτό κρατήστε το κάπως ευέλικτο για να μην νιώσετε πιεσμένοι.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο μέσα στον τομέα επικοινωνίας αγαπητοί Τοξότες κάνει ιδιαίτερα απαιτητική τη μέρα σε νοητικό επίπεδο και θα σας κουράσει αρκετά, ειδικά αν έχετε ένα πρόγραμμα γεμάτο με επαφές με κόσμο ή αν κάνετε το λάθος να πάρετε σοβαρά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρχίσετε να απαντάτε ή να σχολιάζετε. Καλύτερα να μην παίξετε αυτό το παιχνίδι με το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού, καθώς διακινδυνεύετε την πνευματική σας ισορροπία και το νευρικό σας σύστημα. Αντιθέτως ασχοληθείτε με όλα όσα έχετε να κάνετε και είναι η δουλειά σας, χωρίς να χάνετε καθόλου χρόνο από τη ζωή σας. Από την άλλη, μπορεί να μην έχετε διάθεση σήμερα να είστε ειλικρινείς ή πολύ ανοιχτοί σε σχέση με το τι νιώθετε με κάποια άτομα που είναι πιεστικά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να νιώθετε περίεργα. Προβλήματα ή μπλοκαρίσματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας είναι πιθανά σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Αιγόκερως

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει να μπερδευτείτε αρκετά, αν επηρεαστείτε από απόψεις άλλων είτε είναι φίλοι, είτε ο σύντροφός σας, είτε οι συνεργάτες σας. Θα ακούσετε φυσικά τι έχουν να σας πουν, αλλά δεν είναι απαραίτητο να υποχωρήσετε στις δικές σας θέσεις ειδικά αν το ένστικτό σας λέει ότι είναι σωστές. Σήμερα προσέξτε ακόμη τα απρόοπτα που μπορεί να προέρχονται από τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας ή μπορεί να έχουν σχέση και με τα οικονομικά σας. Φανείτε πιο προσεκτικοί με τα έξοδα σας και με τη χρήση καρτών στο διαδίκτυο για να μην έχετε εκπλήξεις που δεν θέλετε!

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας σας πιο ευαίσθητους σε αυτά που μπορεί να ακούσετε σήμερα είτε στο περιβάλλον εργασίας είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και η σύνοδος στο τέλος της μέρας με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνουν να αντιδράσετε κάπως υπερβολικά σε ένα σχόλιο, μια κριτική, ακριβώς επειδή η τάση θα είναι να μεγεθύνετε αυτά που ακούτε μέσα σας. Για να μην ξεφύγει η κατάσταση προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και βάλτε τα όρια σας. Από την άλλη, μπορεί σήμερα να υπάρχουν κάποια απρόοπτα που σας βγάζουν εκτός προγράμματος και πρέπει να δείξετε ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Ιχθείς

Σήμερα είναι μια μέρα μάλλον «ατονίας» για το δικό σας ζώδιο αγαπητοί μου Ιχθύες, καθώς η Σελήνη θα περιδιαβαίνει τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας κάνει πιο ράθυμους ή απρόθυμους να συμμετέχετε στους υψηλούς ρυθμούς των άλλων. Από την άλλη, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι ή νευρικοί σε σχέση με κάποιες πληροφορίες που μπορείτε να παίρνετε σήμερα. Προσέξτε όμως και τις πληροφορίες που προωθείτε εσείς στους άλλους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή προβλήματα. Καλά θα κάνετε να μεριμνήσετε και για την ασφάλεια των δεδομένων σας και να φροντίσετε τα μέσα επικοινωνίας και μετακινήσεως σας. Πιθανώς να υπάρχει μια εξέλιξη σε κάποιο στενό συγγενικό σας πρόσωπο ή έναν συνεργάτη σας.

Πηγή: Asibiliou.gr

Στις 05/01 και στις 08/01 θα... - Η MagicF’Ariel φέρνει ευχάριστα νέα για τα ζώδια

Η ανάδρομη Αφροδίτη τούτες τις ημέρες έχει την τιμητική της, όπως και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες! Μεταξύ τους μοιράζουν γλυκόλογα και ξαφνικά υπάρχει πολύ αγάπη στην ατμόσφαιρα! Το ταξίδι στο ερωτικό μας παρελθόν έχει διάρκεια όπως φαίνεται και ο στόχος είναι να εκπληρωθούν τα ανεκπλήρωτα και το κόστος των πράξεών μας, σε κάποιες περιπτώσεις πολύ ακριβό! Σε κάποιες απλά φανταστικό!

Στις 05/01 ξημερώνει μια ημέρα... διαβάστε αναλυτικά στο magicfariel.blogspot.com