Μοναξιά και δυσκολίες για ένα ζώδιο - Ανησυχητική πρόβλεψη από την Άση Μπήλιου

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μοναξιά και δυσκολίες για ένα ζώδιο - Ανησυχητική πρόβλεψη από την Άση Μπήλιου

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, η Σελήνη βρίσκεται στον Ιχθύ σήμερα ανήμερα των Φώτων, σε ένα ζώδιο του νερού σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δεν δέχεται τόσο δύσκολες όψεις, αντιθέτως σχηματίζει το ξημέρωμα σύνοδο με τον Δία και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μας επιτρέπει να κινηθούμε κάπως καλύτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας.

Ο Ουρανός όταν εμπλέκεται πολλές φορές βοηθά να γίνουμε λίγο πιο επινοητικοί. Σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε ό,τι κάνετε και μην ανακοινώνετε σχέδια τα οποία δεν τα έχετε κλείσει. Δείτε εδώ ποια 5 ζώδια θα υποφέρουν στην αρχή του 2022.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Κριός

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς σήμερα, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε-δώσε ή μπορεί και να έχετε και τάσεις φυγής.

Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι θα σας φανεί ίσως βουνό, εκτός αν έχετε καταφέρει να φύγετε για μερικές μέρες ένα ταξιδάκι, οπότε εκεί τα πράγματα αλλάζουν. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας.

Ταύρος

Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας, που είναι αρκετά πιο βοηθητική ημέρα και μην τα αναβάλλετε για αργότερα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ίσως είναι μια καλή μέρα για να κάνετε brainstorming! Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε έναν φίλο-η! Ή έστω να κάνετε ένα zoom/skype για να μην χάνετε την επαφή σας. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη Πέμπτη, που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Δίδυμοι

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή η σημερινή μέρα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ.

Είναι αλήθεια ότι ο Ποσειδώνας σ’ αυτό τον τομέα, ειδικά το προηγούμενο διάστημα, δοκίμασε αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος στα θέματα της δουλειάς και θα εξακολουθήσει μέχρι να ολοκληρωθεί και το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 11/1. Από κει και κάτω θα είναι όλα πιο ξεκάθαρα. Γι’ αυτό μην βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα.

Άση Μπήλιου Ζώδια

Καρκίνος

Ως παιδιά της Σελήνης που κυβερνά το ζώδιο σας, έχετε μια ανήσυχη, ευέλικτη και ευπροσάρμοστη φύση. Προσπαθήστε να μην μένετε κολλημένοι στα παλιά, σε παλιούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς.

Με τη Σελήνη στους φιλικούς σας Ιχθύς σήμερα σε εξάγωνο με τον Ουρανό κοιτάξτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, ανοίξτε τους ορίζοντες σας, πιστέψτε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται. Βρείτε κάτι να σας εξελίσσει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο για να πέσετε με τα μούτρα και να μην χάνετε την ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα.

Άλλωστε αυτό είναι και το μήνυμα του Ουρανού στον τομέα των στόχων. Κάντε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας, τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά.

Λέων

Μολονότι η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα και αύριο είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας, μπορεί να μην νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο ή να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε.

Τα ψυχολογικά, αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους σήμερα, που είναι σχετικά πιο ήπια μέρα, να τα προσέξετε. Αξιοποιήστε την υποκριτική σας δεινότητα για να μην δείχνετε στους άλλους αυτό που ίσως νιώθετε. Επειδή η επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο απαιτητική, προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες σήμερα. Ένα αίσθημα σύγχυσης ή μπερδέματος σε κάποιες σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές είναι πιο πιθανό σήμερα.

Παρθένος

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας -προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι ο καθρέπτης μας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας, ώστε να μην σας ενοχλεί πια.

Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα, είναι η καλύτερη τακτική σήμερα και αύριο, ειδικά αν βλέπετε ότι υπάρχουν άνθρωποι είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν τα σέβονται. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη είναι μια πιο κοινωνική μέρα για σας, με ευκαιρίες να δείτε αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε μαζί τους κάποιες πιο χαλαρές ώρες.

Άση Μπήλιου προβλέψεις 6/1

Ζυγός

Αδιαμφισβήτητα η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι, αλλά ο εαυτός σας. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας.

Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους. Σήμερα και αύριο είναι μέρες «λάντζας», με την έννοια ότι θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά που συνήθως σας φαίνονται βαρετά. Επειδή όμως ξεκινά ένα πιο απαιτητικό διάστημα από το Σαββατοκύριακο που μπορεί να σας ζορίσει περισσότερο, μην αναβάλλετε πράγματα γι’ αργότερα.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, βρείτε πώς θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας και πώς μπορείτε να εκφραστείτε, ακόμη και καλλιτεχνικά αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και μπορεί να σας δώσουν περισσότερη ικανοποίηση. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας τη σημερινή μέρα και να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για το Σαββατοκύριακο ή την άλλη εβδομάδα, που θα αρχίσει η επιρροή του ανάδρομου Ερμή κόντρα με το ζώδιο σας.

Τοξότης

Αν και είστε από τα πιο κοινωνικά παιδιά του ζωδιακού, η σημερινή μέρα σας σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε το πώς και το γιατί. Από το πρωί που η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα.

Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή υποχρεώσεις προς τη δουλειά ή την οικογένεια και να νιώθετε ήδη κουρασμένοι. Από την άλλη, μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να σας δημιουργεί εξαιρετική σύγχυση. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι σωστές μέρες σήμερα και αύριο να λάβετε σημαντικές αποφάσεις.

προβλέψεις ζωδίων 6/1

Αιγόκερως

Αν μέσα σας «βράζετε» γιατί κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι σας αδικεί, δεν είναι απίθανο να κάνετε ένα ξέσπασμα σήμερα ή αύριο. Ειδικά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας θα κορυφωθούν οι πιέσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε αν πρέπει να συζητήσετε κάτι να το κάνετε στη διάρκεια της σημερινής μέρας που είναι σχετικώς πιο ήπια.

Σήμερα και αύριο είναι έντονη και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας. Δεν θα σας πρότεινα σε καμία περίπτωση όμως την αυριανή μέρα για να ξεκινήσετε κάποιο διάλογο. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρείτε καμία άκρη και πιθανώς να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο.

Υδροχόος

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει να εστιάζετε στο πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πώς γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς βαδίζουμε σε μια απαιτητική εβδομάδα και η σύγχυση και η αστάθεια θα κορυφωθούν μετά την Πέμπτη.

Από το να πιέζετε όμως καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά, δείτε πώς συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών, πόση αξία δίνετε εσείς οι ίδιοι στο χρήμα και πόσο τελικά είναι προτεραιότητα στη ζωή σας. Από την άλλη, αναρωτηθείτε αν εσείς οι ίδιοι κάνετε λάθη ή δείχνετε επιπολαιότητα στη διαχείριση του ή το χρησιμοποιείτε για να καλύπτετε άλλες ανάγκες σας.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος ίσως και μεγαλύτερη κόπωση. Παρόλα αυτά, η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη και με μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματα σας, ακόμη κι αν είναι αρνητικά, κάτω από το χαλάκι. Πείτε τα με τον δικό σας τρόπο, χωρίς βέβαια να δραματοποιείτε καταστάσεις και προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Σήμερα τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά και «έξω από το κουτί»!

Πηγή: asibiliou.gr

«Εφιαλτική η αρχή του 2022! Το 2024 θα ξανά...» - Πρόβλεψη "σεισμός" από τον Κώστα Λεφάκη

Σε εφιαλτικές ζωδιακές εκτιμήσεις προχώρησε ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης ενόψει του 2022, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Αταίριαστοι. Αναφέρθηκε στον κορωνοϊό και στα πόσα χρόνια προβλέπεται να μπούμε σε ρυθμούς κανονικότητας.

«Είναι μεταβατικό το 2022, δεν είναι εύκολη χρονιά. Είναι η αρχή της λύσης προβλημάτων, την οποία θα την εισπράξουμε ένα χρόνο αργότερα το 2023 και οι πρώτοι μήνες θα είναι πολύ σκληροί. Το πρώτο τρίμηνο...», ανέφερε αρχικά.

«Η επικινδυνότητα και η αύξηση των κρουσμάτων θα συνεχιστεί με κορύφωση των Φεβρουάριο και υποχώρηση τον Απρίλιο», είπε για τον κορωνοϊό που έφερε νέα σκληρά μέτρα στην Ελλάδα.