Κυριακή με ζόρια για 4 ζώδια - «Μαύρη» πρόβλεψη από τον Κώστα Λεφάκη

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κυριακή με ζόρια για 4 ζώδια - «Μαύρη» πρόβλεψη από τον Κώστα Λεφάκη

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για τη σημερινή μέρα (9/1), τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια τα οποία θα αντιμετωπίσουν μερικές δυσκολίες.

Σύμφωνα με το γνωστό αστρολόγο, πάντως, γενικά η Κυριακή (9/1) είναι μέρα ευεργετική και οικονομικά τυχερή ή διευκολυντική, με την Άση Μπήλιου να μη βλέπει καλό το ξεκίνημα της εβδομάδας.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Βρίσκεστε σε μια περίοδο που η επιθετικότητα των άλλων μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιτυχία των σχεδίων σας, πράγμα ζωτικό για εσάς. Προσέξτε επίσης την συμπεριφορά σας με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος σας.

Ταύρος

Πολλή δραστηριότητα και κίνηση προβλέπεται για εσάς και υπάρχει ο κίνδυνος να εξανεμίσετε το χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις και γνωριμίες, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Δίδυμοι

Είναι αλήθεια πως τα οικονομικά σας, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική εικόνα παρουσιάζουν. Φερθείτε λοιπόν συντηρητικά και ευέλικτα, αν θέλετε να έχετε ουσιαστική βελτίωση στον τομέα αυτόν.

Καρκίνος

Τα αισθηματικά σας, σας προετοιμάζουν νέες εντάσεις. Βασικά, οι ανάγκες σας αυτό το διάστημα δεν είναι ερωτικές αλλά νιώθετε πολύ έντονα την ανασφάλεια σας για να μπορέσετε να αντέξετε χωρίς να βρείτε ένα τρόπο φυγής.

Λέων

Θα ήταν καλύτερα να φύγετε από αυτά που σας καταπιέζουν προσπαθώντας να κάνετε κάτι δημιουργικό και μην ξεγελάτε τον εαυτό σας με απόπειρες σχέσεων που ξέρετε από πριν ότι δεν θα οδηγήσουν, τελικά πουθενά.

Κώστας Λεφάκης ζώδια 9/1

Παρθένος

Φροντίστε να δραστηριοποιηθείτε όσο πιο έξυπνα μπορείτε και να προγραμματιστείτε για να αξιοποιήσετε τις προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα, ώστε να μπούνε τα προβλήματα στο δρόμο για την λύση τους.

Ζυγός

Αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις και τις υπερβολές στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά και θα βάλουν τη σχέση σας σε κίνδυνο ρήξης για την οποία δεν είστε ακόμη έτοιμοι.

Σκορπιός

Η μέρα προσφέρεται για να αναζητήσετε τους φίλους σας που έχουν ίσως απομακρυνθεί με τον καιρό και να διαφοροποιήσετε κάπως τις συνθήκες της καθημερινότητας σας προς το καλύτερο.

Τοξότης

Μια καινούργια ή κάπως ιδιόρρυθμη γνωριμία θα σας κουράσει αυτό τώρα γιατί πρέπει να προβληματιστείτε για πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί ή δεν θέλατε να σκεφτείτε.

Αιγόκερως

Κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε για τα προβλήματα σας με τους κατάλληλους ανθρώπους για να βοηθηθείτε και γιατί όχι και να εκτονωθείτε. Βασικά πρέπει να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας.

Υδροχόος

Σκεφτείτε πολύ γύρω από τις προσωπικές σας ανάγκες και μην αρχίσετε καμία αισθηματική σχέση αν δεν είστε σίγουροι ότι έχετε απόλυτη επίγνωση για το τι μπορεί να σας προσφέρει ο άνθρωπος και οι συνθήκες.

Ιχθύες

Πολλοί, βρίσκεστε σε υπερένταση και πρακτικά και ψυχολογικά, όμως αυτό οφείλεται στην αναμονή ευχάριστων αλλαγών στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα. Βοηθήστε με τον τρόπο σας ώστε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις.

Πηγή: elle.gr

Δραματικό Σαββατοκύριακο για 2 ζώδια - Προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Λίτσα Πατέρα, θέλησε να προειδοποιήσει 2 συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία θα περάσουν ένα περιπετειώδες Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα η αστρολόγος έκανε λόγο για ξαφνικές περιπέτειες μέσα στις επόμενες ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας δημιουργεί ασυγκράτητες παρορμήσεις. Μην εμπλέξετε φίλους με οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η βιασύνη σας μπορεί να σας οδηγήσει ακραίες καταστάσεις. Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έστω και με κάποια εμπόδια, τα σχέδιά σας προωθούνται. Ανοίγονται νέοι δρόμοι. Μελετήστε προσεκτικά τα βήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν. Περιορίστε τα έξοδά σας. Τα οικονομικά απαιτούν προσοχή.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Κριό σας ανοίγει δρόμους. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν ευνοούνται μεγάλα ξανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προωθήστε θέματα εργασίας (υγεία) θα μπορούσατε να επωφεληθείτε.

Λίτσα Πατέρα ζώδια 8/1

ΖΥΓΟΣ

Ακόμα και μετά από κάποιους προβληματισμούς, θα μπορούσατε να έχετε μια σημαντική εξέλιξη στα δημιουργικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα οικογενειακό θέμα (ή ακίνητης περιουσίας) βρίσκει λύσεις. Αποφύγετε άσκοπες εντάσεις και συζητήσεις (γ’ δεκαήμ). Σχέδια προωθούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε σημαντικές ευκαιρίες, από την συνεργασία, με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Προσέχετε την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας. Ένα οικονομικό θέμα, έστω και αν καθυστερεί, θα προωθηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε τόσες διαφορετικές προσεγγίσεις, οι οποίες θα είναι όλες ενδιαφέρουσες. Μόνο τα οικογενειακά θέματα θέλουν προσοχή!

ΙΧΘΥΕΣ

Θα κινηθείτε μυστικά και ευέλικτα. Φροντίστε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.