"Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου και..." - Σημαντική προειδοποίηση της Άσης Μπήλιου

Τα ζώδια που σήμερα 12/1 είναι πιο ευνοημένα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, σε πιο σταθερές προδιαγραφές έρχεται η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, το ζώδιο που αγαπά περισσότερο από όλα τα άλλα να βρίσκεται στον ζωδιακό, αφού αποτελεί την έξαρσή της. Το τρίγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα της δίνουν μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα κι έτσι η Τετάρτη μπορεί να είναι ταυτόχρονα παραγωγική, αλλά και αρκετά διασκεδαστική.

Η Σελήνη στον Ταύρο νοιάζεται για την εκπλήρωση των υλικών επιθυμιών της, αλλά και την ικανοποίηση των αισθήσεων. Αγαπά τη φύση, το καλό φαγητό, το άγγιγμα, τη μουσική. Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες οι πιο ευνοημένοι της μέρας. Ωστόσο, η αγαπημένη Άση έχει κάνει και τις προβλέψεις όλης της εβδομάδας.

Οι σημερινές προβλέψεις των ζωδίων από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει μια πρακτική διάσταση στη μέρα σας και σας ωθεί να δείτε πιο σοβαρά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό έχετε συμπεριφερθεί λίγο παρορμητικά κι επιπόλαια με αυτά. Είναι μια καλή στιγμή να δείτε τις οφειλές, τις κάρτες, να βάλετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, να ζητήσετε συμβουλές από ειδικούς και γενικώς να ασχοληθείτε σοβαρά με το πορτοφόλι σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μολονότι η όρεξη σας για έξοδα φαίνεται ότι δεν ανακόπτεται εύκολα (είναι κι οι εκπτώσεις που είναι πειρασμός), τουλάχιστον να τα κάνετε λίγο πιο συνειδητοποιημένα και πειθαρχημένα.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας θέλει πρωταγωνιστές της μέρας με όσο άγχος μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο, αλλά και με το αντίστοιχο κέρδος. Στο μυαλό σας έχετε όλα τα νέα σχέδια που θέλετε να επιτύχετε, αλλά μπορεί κάποιος σήμερα να σας υπενθυμίζει κάποιες κακές στιγμές του παρελθόντος ή να προσπαθεί να σας μεταδώσει τη δική του αρνητική στάση. Καλύτερα να μην επιτρέψετε κάτι τέτοιο και να είστε πολύ ξεκάθαροι απέναντι σε οποιονδήποτε νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει την καλή σας διάθεση. Το θέμα δεν είναι να τα έχετε με όλους καλά κι εσείς απλά να συσσωρεύετε θυμό. Έχετε μπροστά σας πολλές ευκαιρίες να κάνετε τα πράγματα όπως τα έχετε ονειρευτεί, γι’ αυτό αφήστε πίσω σας ό,τι και όποιον δεν αλλάζει.

Δίδυμοι

Δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο και σίγουρα δεν είναι πάντα κι η δική σας διάθεση η ίδια. Υπάρχουν μέρες που είστε πιο δυναμικοί, πιο φιλόδοξοι και παραγωγικοί και μέρες που μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να αλλάξετε παραστάσεις ή να φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα. Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που ίσως η ανάγκη για ξεκούραση είναι πιο έντονη από τις άλλες μέρες. Από την άλλη πλευρά, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο από τον πιο αθέατο οίκο του ωροσκοπίου σας με τον Πλούτωνα, μπορεί να συνειδητοποιείτε πόσο πολύ έχετε αλλάξει εσείς οι ίδιοι, πόσο διαφορετικά βλέπετε τα πράγματα πια και ότι ίσως πλέον δεν σας ενθουσιάζουν οι ίδιες καταστάσεις ή και οι ίδιοι άνθρωπο, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Είναι απλώς μέρος της εξέλιξης σας.

Τα ζώδια της ημέρας 12/1 από την Άση Μπήλιο

Καρκίνος

Η Τετάρτη φέρνει ένα κύμα εξωστρέφειας σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες κι έτσι με τη Σελήνη στον Ταύρο θα αναζητάτε φίλους και παρέα για να κανονίσετε μαζί τους κάποια έξοδο. Πέραν τούτου, η σημερινή μέρα είναι θετική αν θέλετε να κάνετε κάποια προώθηση της δουλειάς ή των στόχων σας και να βρείτε υποστήριξη. Απλά να είστε ειλικρινείς με αυτό που κάνετε ή χρειάζεστε. Από την άλλη, σήμερα μπορεί να σας πιάνει μανία να κάνετε περισσότερα πράγματα και να κλείσετε εκκρεμότητες στον διαθέσιμο χρόνο σας κι έτσι να καταπιέζετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην ζορίζεστε τόσο πολύ, διότι έτσι χαλάτε μόνοι σας τη διάθεση σας κι αυτό το εκπέμπετε και στους άλλους.

Λέων

Η Τετάρτη έρχεται με πολύ πρακτικό προσανατολισμό, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο και τον τομέα της καριέρας συνδέεται με τον Ήλιο στον τομέα των καθημερινότητας της δουλειάς σας. Έτσι φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή και των οικονομικών σας. Αν έχετε αρκετές εκκρεμότητες ή έχετε όρεξη να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί σήμερα, καλύτερα να βάλετε στο αθόρυβο το τηλέφωνο και να μην είστε τόσο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να καταφέρετε να δουλέψετε απερίσπαστοι. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε και λίγο ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας ή σε ό,τι αγαπάτε να κάνετε και σας δίνει χαρά. Με την όψη της Σελήνης προς τον Πλούτωνα προσέξτε λίγο περισσότερο τα λόγια σας σήμερα. Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, ίσως είναι καλύτερα να μην πείτε τίποτε.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο κάνει την Τετάρτη μια μέρα κατάλληλη για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ψάξετε για νέες εικόνες, φρέσκες ιδέες και περιπέτειες. Για άλλους μπορεί η ανάγκη αυτή να εξωτερικεύεται με την επιθυμία ενός ταξιδιού. Αν δεν έχετε τον χρόνο για να φύγετε για ένα γουηκέντ, μπορεί απλά να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο στην περιοχή που μένετε ή στην πόλη που μένετε. Μπορεί να είναι ένα καινούριο εστιατόριο, μπορεί μια νέα ταινία σε έναν κινηματογράφο ή μια σειρά σε κάποια πλατφόρμα. Σε κάθε περίπτωση, η μέρα προσφέρεται να είστε δημιουργικοί, να αφήσετε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει και να μην δεσμευτείτε με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι αν εργάζεστε πρέπει να αφήσετε ακάλυπτες τις υποχρεώσεις σας.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο σάς βρίσκει να ασχολείστε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς, των οικονομικών και της καθημερινότητας σας. Μπορεί να οργανώνετε τώρα λίγο καλύτερα τα πράγματα σε θέματα οικονομικών υποχρεώσεων, να βάζετε σε μια σειρά οφειλές που έχετε ή να προγραμματίζετε τις οικονομικές σας ανάγκες για τους επόμενους μήνες. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε κόντρα προς το ζώδιο σας και ανάδρομη μάλιστα αποτελεί πάντα μια σειρήνα που σας ωθεί να περάσετε καλά, να ξοδέψετε, να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας δίνει ικανοποίηση και χαρά. Αλλά ίσως δεν πρέπει να αφήνεστε εντελώς να παρασυρθείτε αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει πάρει θέση απέναντι σας στον Ταύρο και σας καλεί να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Μολονότι οι όψεις της μπορεί να σας βρίσκουν σε μια διάθεση να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, είναι κρίμα να χάσετε μια ευκαιρία για μια έξοδο με ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα περάσετε όμορφα. Κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας μέσα στη μέρα, ώστε να προλάβετε να ασχοληθείτε με αυτά που «πρέπει», αλλά και αυτά που εσείς επιθυμείτε. Ακόμη, αν έχετε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας μια λύση, δεν είναι κακό να απευθυνθείτε σε κάποιο πρόσωπο που έχει περισσότερη εμπειρία ή είναι μεγαλύτερο σε ηλικία και μπορεί να σας «ανοίξει» με διαφορετικό τρόπο το μυαλό.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σας υπενθυμίζει από την ώρα που θα ξυπνήσετε τις υποχρεώσεις σας, τη δουλειά, τα οικονομικά, αλλά και τα «πρέπει» που αναφέρονται στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο σάς παρέχει την ευκαιρία να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Αλλά μην τα περιμένετε όλα από το σύμπαν. Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες για να φρεσκάρετε το βιογραφικό σας, να ενημερώσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συμμετέχετε, να ψάξετε ίσως για δουλειά διαδικτυακά ή να μιλήσετε σε φίλους, γνωστούς και παλιότερους συνεργάτες να σας έχουν υπόψη στην περίπτωση που ψάχνετε για μια νέα δουλειά. Φυσικά, ακόμη κι αν εργάζεστε, έχετε πολλά περιθώρια να βελτιώσετε τη δουλειά σας κάνοντας κάποιες πρακτικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Η Τετάρτη είναι μια θετική μέρα για σας και μπορείτε να επιτύχετε πολλά σε θέματα δουλειάς, αρκεί να ξέρετε πώς θα διαχειριστείτε τόσο τον χρόνο όσο και τη διάθεση τη δική σας, αλλά και της ομάδας των συνεργατών σας. Δεν είναι ανάγκη να πιέζεστε και να πιέζετε και τους άλλους και να μην διασκεδάζετε και να χαίρεστε ταυτόχρονα, αλλά από την άλλη χρειάζονται και όρια στην πλάκα για να καταφέρετε να είστε και παραγωγικοί. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα της προσωπικής σας ζωής να σας απασχολούν περισσότερο και να μη νιώθετε ότι παίρνετε αυτά που θέλετε. Όταν σκέφτεστε και υπεραναλύετε τα πάντα βέβαια τότε δυσκολεύετε περισσότερο τον εαυτό σας. Αφήστε τον χρόνο να δείξει ποιος πρέπει να μείνει και ποιος όχι στο πλευρό σας. Οι πιέσεις και οι αναλύσεις δεν βγάζουν πουθενά όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο ζώδιο σας.

Υδροχόος

Η Τετάρτη είναι μια κάπως πιο συναισθηματική και κουραστική μέρα και πιθανώς να μην έχετε πολλή όρεξη να κάνετε όσα πρέπει. Μπορεί η διάθεση σας να είναι λίγο πεσμένη ή να μην μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας, διότι κάτι σας δεσμεύει ή σας περιορίζει. Βλέπετε υπάρχει αυτός ο Κρόνος στο ζώδιο σας που λειτουργεί κάποιες φορές σαν φρένο. Από την άλλη, μπορεί να σας απασχολούν σήμερα ζητήματα πρακτικά σχετικά με ένα ακίνητο ή την οικογένεια σας και δεν μπορεί να χαρείτε εξ ολοκλήρου τη μέρα γιατί έχετε υποχρεώσεις. Ειδικά τις βραδινές ώρες μπορεί να νιώθετε πιο ζορισμένοι με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα.

Ιχθείς

Η Τετάρτη σας βρίσκει σε μια νοσταλγική διάθεση να επικοινωνήσετε με άτομα του φιλικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και μάλιστα ίσως κανονίσετε μαζί τους μια έξοδο ή στη χειρότερη μπορείτε να τα πείτε τηλεφωνικά μαζί τους. Ακόμη, αν νιώθετε ότι σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική έχουν ατονήσει κάπως τα πράγματα, σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να αναλάβετε μια πρωτοβουλία και να ανανεώσετε αυτή την επαφή. Γενικά η Τετάρτη είναι μια ήπια μέρα για σας και η Σελήνη στον Ταύρο, που θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας υποστηρίζοντας σας, θα σας βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας ή και μετακινήσεων.

Πηγή: Asibiliou.gr

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Απρόσμενα γεγονότα πρόκειται να σας αναστατώσουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Tα λόγια κάποιου θα σας κάνουν να νιώσετε αμήχανοι, χωρίς να ξέρετε πως να αντιμετωπίσετε για να τα ξεπεράσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο, αλλά θα βρείτε τη λύση σε μια αλλοκοτη εξίσωση μεταξύ προσωπικών και επαγγελματικών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας αλλά διασκεδάστε και λίγο.

ΛΕΩΝ

Μην παρασυρθείτε από κάποιες συγκυρίες που μοιάζουν θετικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε αν δεν βάλετε προτεραιότητες.

ΖΥΓΟΣ

Όπως φαίνεται κάποιος θα σας δώσει την ενέργεια για να λύσετε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρεθείτε σε μια υπερένταση, η οποία μάλλον σε καλό θα σας βγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά νεύρα σας δημιουργούνται εξαιτίας του τρόπου που οι γύρω σας διαχειρίζονται τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δύσκολες καταστάσεις και θα πρέπει να συμμαζέψετε τα λάθη των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοιτάξτε να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις για αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Σε έναν καυγά με το ταίρι σας βάλτε μπροστά την λογική σκέψη.