"Κυριακή είναι λίγο πιο βαριά σαν μέρα λόγω..." - Συναγερμός από την Άση Μπήλιου προς τα ζώδια

Οι σημερινές προβλέψεις της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, η Κυριακή είναι λίγο πιο «βαριά» σαν μέρα, με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη στον Καρκίνο να σχηματίζει αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα βοηθά να εμβαθύνουμε στις καταστάσεις και να έρθουμε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τις σχέσεις μας.

Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα ή να δεχτούμε χειριστικές συμπεριφορές. Τι προειδοποίησε ωστόσο για την Πανσέληνο του Λύκου που έρχεται;

Αναλυτικά τις προβλέψεις των ζωδίων από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου η μέρα είναι κάπως πιο προφυλαγμένη και σίγουρα μπορείτε να ελιχθείτε πιο εύκολα ανάμεσα στις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύπτουν κυρίως σε σχέση με τις επαφές σας ή με τις μετακινήσεις σας, εξαιτίας της κενής πορείας της Σελήνης και του ανάδρομου Ερμή. Το βράδυ η Σελήνη στον Καρκίνο σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή φάση, πιθανώς και κουρασμένους ή ταλαιπωρημένους κι εκεί πρέπει να προσέξετε! Γιατί εύκολα μπορεί να εγκαταλείψετε τις καλές σας συνήθειες και να το ρίξετε στο φαγητό, τα γλυκά ή και το ποτό μπροστά από την τηλεόραση βλέποντας σειρές και να καταστρέψετε την καλή σας διατροφή και μετά να νιώθετε και τύψεις. Μήπως θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσετε να μιλήσετε με ένα άνθρωπο που εμπιστεύεστε, να μείνετε πιο πολύ στο συναίσθημα σας και να διώξετε το άγχος με έναν άλλο τρόπο και όχι με αυτοκαταστροφικό τρόπο; Με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα την Κυριακή θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί κυρίως σε σχέσεις με συνεργάτες και ανωτέρους, αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε και ανοχή και ανοιχτό μυαλό, ώστε αυτά που σας λένε να τα αξιοποιήσετε και να μην τα πάρετε στραβά ή ως αυστηρή κριτική, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Είναι από τις μέρες που η επικοινωνία πλήττεται κυρίως από ακραίες απόψεις ή από τάση επιβολής των απόψεων μας στους άλλους με τρόπο χειριστικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο είναι μια μέρα που παίζει παιχνίδια κυρίως στις επαφές σας με τους άλλους και θα πρέπει να είστε πολύ ευέλικτοι και να δείχνετε όμως και αρκετή ενσυναίσθηση, να μπαίνετε δηλαδή λίγο και στη θέση του άλλου είτε είναι ο σύντροφος σας, είτε οι συνεργάτες, είτε ακόμη και τα παιδιά σας. Προσπαθήστε να μην γίνεστε επικριτικοί χωρίς πρώτα να έχετε ακούσει και την άλλη πλευρά. Σιγουρευτείτε εκατό τοις εκατό ό,τι ένα λάθος δεν γίνεται από πρόθεση κι αν διαπιστώσετε το αντίθετο τότε μπορείτε να το επισημάνετε. Θέματα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, ίσως όμως να μην καταφέρετε να βρείτε άκρη, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το απόγευμα σε φάση κενής πορείας και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από σήμερα. Το βράδυ του Σαββάτου είναι πιο χαλαρό και διασκεδαστικό και μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με την παρέα σας, κανονίζοντας μια έξοδο ή απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας ταινία ή μουσική. Την Κυριακή, με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σας πλάνα μπορεί να νιώθετε ότι σας «βασανίζουν», ιδιαίτερα αν συναντούν εμπόδια στην υλοποίησή τους. Γενικά η μέρα ευνοεί τις εμμονές και τα κολλήματα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, οπότε μην μεγεθύνετε τις φοβίες και το άγχος σας και κυρίως αποφύγετε να τα μεταδίδετε και στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε φάση κενής πορείας όμως, κάτι που δεν διευκολύνει πολύ να εξελιχθούν αυτά που σχεδιάζετε με ομαλό τρόπο. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε υπομονετικοί και βασιστείτε περισσότερο στον αυτοσχεδιασμό της στιγμής, παρά στην οργάνωση που έχετε κάνει. Από σήμερα βλέπετε γυρίζει ανάδρομος κι ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Υδροχόο. Καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στον Καρκίνο ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο και να νιώσετε πίεση. Καλό θα ήταν γενικώς να είστε πιο συνετοί αυτές τις μέρες με τα οικονομικά σας και να βρείτε τρόπους να κάνετε οικονομία. Κάποιες μικρά μαζέματα στην καθημερινότητα σας μπορεί να κάνουν τη διαφορά στο τέλος του μήνα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Κυριακή λειτουργεί σαν ένα «αγκάθι» στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αν νιώθετε ότι κάποιος τομέας στη ζωή σας δεν είναι τόσο τακτοποιημένος όσο θα θέλατε. Για κάποιους μπορεί να είναι μια κατάσταση που αφορά μια σχέση, μια συνεργασία ή οικονομικά θέματα. Μπορεί να νιώθετε ότι η καθημερινότητα πνίγει τις δημιουργικές σας τάσεις και δεν σας επιτρέπεται να έχετε ελευθερία στις κινήσεις σας. Η τάση σας θα είναι να σκέφτεστε επίμονα το πρόβλημα σας ή να νιώθετε ανήσυχοι εξαιτίας του και να μην μπορείτε να χαρείτε τις υπόλοιπες δραστηριότητες της μέρας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε στον δικό σας κόσμο και προσπαθείτε να είστε ψύχραιμοι με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Με κάποιο τρόπο μπορεί το σώμα σας να είναι στο σπίτι ή τη δουλειά, αλλά το μυαλό κάπου αλλού, ίσως και σε κάποιο απροσδιόριστο τοπίο. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και επανέρχεστε από το σύννεφο και θέλετε δεν θέλετε θα πατήσετε στη γη, αφού θα υπάρχουν ρεαλιστικές ανάγκες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείτε. Επειδή οι επόμενες τρεις μέρες θα είναι αρκετά απαιτητικές για το ζώδιο σας, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Σαββατόβραδο και να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε με τη Σελήνη από το ζώδιο σας που σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Την Κυριακή με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα προσπαθήστε να μην κολλάτε σε πράγματα ή σε λόγια και δείτε αυτό που λέμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Το να αναλωθείτε σε μικρότητες ή να παίξετε το παιχνίδι άλλων που θέλουν με το ζόρι να σας περάσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους δεν οδηγεί πουθενά. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο. Με ελιγμό και χάρη ασχοληθείτε μόνο με τις δικές σας προτεραιότητες.

ΛΕΩΝ
Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους δίνοντας μια πιο ευχάριστη νότα στις επαφές σας με τους άλλους. Βέβαια, επειδή θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και ταυτόχρονα θα είναι η πρώτη μέρα με ανάδρομο Ερμή, μη φανταστείτε ότι τα πράγματα θα ρέουν όπως τα έχετε οργανώσει στο μυαλό σας. Παρόλα αυτά και μερικές παρεκκλίσεις στον χρόνο δεν θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Καθώς η Σελήνη περνά στον Καρκίνο τις βραδινές ώρες προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε μόνο σε σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Χαλαρώστε λίγο, μην κάνετε ασφυκτικά προγράμματα για την Κυριακή και δείτε πώς θα περιποιηθείτε τον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Η Κυριακή είναι επίσης μια μέρα με έμφαση τόσο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης όσο και στα επαγγελματικά. Και μάλιστα θα μπορούσατε να κλείσετε αρκετές εκκρεμότητες και να κάνετε μια καλή προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα. Αρκεί να μην σας πιάσουν φοβίες, εμμονές, υπέρμετρο άγχος και δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε, επηρεάζοντας έτσι την καλή σας απόδοση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στους Διδύμους κάνει πιεστικό το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, με έμφαση κυρίως στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Είναι όμως από τις μέρες που τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει, γι’ αυτό επιστρατεύσετε την επινοητικότητα σας και την υπομονή σας για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ακόμη, μην επηρεάζεστε από τη μια ή την άλλη γνώμη συνεργατών, διότι θα βρεθείτε σε χαοτική κατάσταση χωρίς μάλιστα να υπάρχει και σοβαρός λόγος. Βλέπετε η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας τις περισσότερες ώρες και ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του. Από το απόγευμα, μετά τις 18:11 που η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο, όλα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα κι επίσης να νιώσετε τη στήριξη που μπορεί να σας προσφέρουν οι συνεργάτες και οι φίλοι σας. Την Κυριακή πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα και κάπως σας ζορίζει ψυχολογικά. Όχι ότι απαραίτητα πρέπει να συμβεί κάτι δύσκολο για να είστε αγχωμένοι, απλά η τάση σας θα είναι να ανησυχείτε περισσότερο από το κανονικό για ό,τι γίνεται στην προσωπική σας ζωή ή να κολλάτε και με πράγματα τα οποία έγιναν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη είναι πιο βοηθητική από τους Διδύμους, μολονότι όχι τόσο παραγωγική όσο θα θέλατε για να προχωρήσουν τα θέματα σας με τους ρυθμούς που επιθυμείτε. Βλέπετε η Σελήνη θα είναι σε φάση κενής πορείας, ενώ ταυτόχρονα θα αρχίσει και η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή. Από το απόγευμα, που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, οι πιέσεις θα είναι μεγαλύτερες όμως στα θέματα του σπιτιού ή της δουλειάς. Βέβαια τα πράγματα θα τρέχουν και δεν θα έχετε την αίσθηση της στασιμότητας που υπάρχει από το πρωί. Προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες και μην φορτώνετε το αυριανό σας πρόγραμμα με πολλές υποχρεώσεις για να μην χάσετε τον έλεγχο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, δημιουργεί ένα εσωτερικό άγχος ή αγωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας κι αυτό δεν σας αφήνει να νιώθετε χαλαροί ή να απολαμβάνετε και τις άλλες δραστηριότητες σας. Παρόλα αυτά, αν το άγχος είναι παραγωγικό και λειτουργεί σαν μοχλός πίεσης για να εξελίσσεστε και να γίνεστε καλύτεροι, τότε μπορεί να είναι μέχρι και βοηθητικό. Αν όμως σας καθηλώνει, τότε θα πρέπει να βρείτε τρόπο να το αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε χειριστικές συμπεριφορές και μείνετε μακριά από τοξικά άτομα που σας ταλαιπωρούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν το Σάββατο, αλλά δύσκολα ίσως θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ επιθετικοί ή καυστικοί όμως και στην προσωπική σας ζωή αν κάποια πράγματα δεν σας αρέσουν. Τις βραδινές ώρες με την Σελήνη στον Καρκίνο θα είστε πιο πολύ στο στοιχείο σας και καλά θα κάνετε να αξιοποιήσετε το βράδυ για χαλαρές και διασκεδαστικές δραστηριότητες χωρίς πιέσεις και προγράμματα. Αύριο έρχεται μια πιο έντονη μέρα και πρέπει να είστε ξεκούραστοι και κεφάτοι.

Την Κυριακή η όψη Ήλιου-Πλούτωνα είναι λίγο πιο έντονη και επηρεάζει ιδιαίτερα τον τρόπο που σκέφτεστε κι επικοινωνείτε. Από την άλλη, ίσως έχετε πολλές υποχρεώσεις στην αρχή της εβδομάδας και αυτό σας δημιουργεί άγχος ή και φόβο ότι μπορεί να μην τα προλάβετε όλα. Από το να αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανιέται σε δαιδαλώδεις διαδρομές, είναι καλύτερα να εξερευνήσετε τι είναι αυτό που σας φέρνει σε αυτή την κατάσταση και να δείτε πώς θα το καταπολεμήσετε πρακτικά.

Προβλέψεις ζωδίων 10-16/1

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντι σας μέχρι νωρίς το βράδυ του Σαββάτου εξακολουθεί να σας κάνει τη ζωή λίγο πιο δύσκολη, όχι απαραίτητα με κάτι σοβαρό, αλλά με μικρά εκνευριστικά πράγματα που προκύπτουν όταν κάτι που θέλετε δεν γίνεται τη στιγμή που επιθυμείτε ή όταν συναντάτε εμπόδια. Μην δώσετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει και προχωρήστε αγέρωχοι και χωρίς να χάνετε το χιούμορ σας στις επόμενες δραστηριότητες σας. Βλέπετε η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και ξεκινά από σήμερα και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Καρκίνο το βράδυ του Σαββάτου σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή φάση, ενδεχομένως και κάπως κουρασμένους. Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά προτιμήστε ειδικά την Κυριακή να μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Την Κυριακή ίσως υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία για την πορεία της καριέρας ή των οικονομικών σας, από την άλλη μπορεί κι εσείς να ταλαιπωρείτε τον εγκέφαλο σας με τα άγχη σας. Επειδή δεν πρόκειται άμεσα να σας δοθούν απαντήσεις σε αυτά που θέλετε, μην ταλαιπωρείτε περισσότερο τον εαυτό σας αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια και κάνοντας αρνητικές σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας κι έτσι μπορεί να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις, εμπόδια στο να κάνετε τη δουλειά σας όπως έχετε σχεδιάσει ή ακόμη και στις μετακινήσεις σας μπορεί να υπάρχουν κωλύματα. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια πιο ουδέτερη Σελήνη για σας. Από το βράδυ που θα περάσει στον Καρκίνο όμως αρχίζει μεγαλύτερη πίεση, η οποία μπορεί τις επόμενες τρεις μέρες να κορυφωθεί ακόμη περισσότερο. Ίσως να νιώθετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση σε προσωπικό επίπεδο στη σχέση σας ή με έναν συνεργάτη. Προσπαθήστε να το κάνετε όμως με ψυχραιμία και με αρκετή ενσυναίσθηση. Η όψη συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα ζορίζει κάπως το νευρικό σας σύστημα, ειδικά αν έχετε να κάνετε με άτομα που είναι απόλυτα και προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους ή προσπαθούν να σας χειριστούν. Από την άλλη, μπορεί εσείς οι ίδιοι να έχετε ένα πιεστικό θέμα που μπορεί να αφορά και στο παρελθόν, το οποίο τριβελίζει στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και δεν σας αφήνει να σκεφτείτε πολύ καθαρά αυτά που θέλετε να κάνετε. Επειδή οι εμμονές και οι φόβοι θεριεύουν με την όψη αυτή, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, προσπαθήστε να μην τους δίνετε τροφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος του το Σάββατο δεν θα σας ζορίσει ιδιαίτερα, καθώς η φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη στους Διδύμους ακόμη και στα δύσκολα της σάς επιτρέπει να ελίσσεστε και να είστε πιο επινοητικοί. Βέβαια μην περιμένετε να κάνετε και τεράστια πρόοδο, καθώς θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας, ενώ ξεκινά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Το βράδυ η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες και στα θέματα της δουλειάς. Επειδή το επόμενο τριήμερο προβλέπεται απαιτητικό και πιεστικό, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το βράδυ για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Την Κυριακή με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να παρατηρείτε ότι κολλάτε περισσότερη ώρα σε σχέση με το σύνηθες όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, οπότε προσπαθήστε να κάνετε κάποια άλλη δραστηριότητα, να αποσπάται η προσοχή σας από το πρόβλημα και μετά πιο ήρεμοι και με πιο καθαρό μυαλό επανέρχεστε στο όποιο θέμα αντιμετωπίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ακόμη μια «τρελή» μέρα ξημερώνει στον πλανήτη και μέρος της φρενίτιδας φαίνεται ότι μπορεί να την απαντήσετε κι εσείς σήμερα στην καθημερινότητα σας είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Η φάση κενής πορείας της Σελήνης δεν είναι πολύ βοηθητική για να σημειώσετε την πρόοδο που θέλετε, αλλά δεν πειράζει αν πρόκειται για μια μέρα. Μάλιστα η συμβουλή μου θα ήταν αν μπορείτε να μην πιέσετε πολύ το πρόγραμμα σας το Σάββατο. Το βράδυ που η Σελήνη περνά στον Καρκίνο θα είστε σε καλύτερη διάθεση και θα νιώθετε πιο ικανοποιημένοι. Αξιοποιήστε λοιπόν τις βραδινές ώρες και για να ξεκουραστείτε και για να κάνετε πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Την Κυριακή με την όψη Ήλιου-Πλούτωνα αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή είναι οι επαφές σας με τους άλλους και κυρίως με συνεργάτες ή φίλους. Προσοχή χρειάζεται και με τον σύντροφό σας ή άτομα από ομάδες στις οποίες συμμετέχετε με κοινούς στόχους. Κάτι στην επικοινωνία μαζί τους μπορεί να σας δημιουργεί αγανάκτηση, θυμό ή και αρνητικές σκέψεις. Θα πρότεινα γενικώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, εκτός αν είστε βέβαιοι ότι θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ό,τι κι αν ακούσετε.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο και ξεχνάτε πολλά σημαντικά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετικότητά σας μπορεί να σας γεμίσει με αποφασιστικότητα και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βραδιά ίσως να είναι πολύ ευχάριστη απόψε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πνευματικά και φιλοσοφικά σας ενδιαφέρονται ίσως είναι κυρίως στο μυαλό σας μαζί με τον έρωτα.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε ρομαντική διάθεση σήμερα αλλά δεν θα σας κάτσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχει ψυχρά ρεύματα στην ατμόσφαιρα- πολεμήστε τα με χιούμορ!

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα απόψε είναι μια καλή ημέρα για να την περάσετε με ένα ιδιαίτερο άτομο που υπάρχει στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια μετακίνηση θα σας δώσει χαρά και μάλιστα θα συναντήσετε ή θα μάθετε νέα για κάποιον που αγαπάτε.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έλκετε τους ελκυστικούς περνώντας στον δρόμο και να προσελκύετε βλέμματα θαυμασμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία μέρα γεμάτη από αγάπη και αποδοχή, γεμάτη φίλους και συγγενείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μία μέρα γεμάτη από αγάπη και αποδοχή, γεμάτη φίλους και συγγενείς.

ΙΧΘΕΙΣ

Μάλλον θα μάθετε κάποιες νέες πληροφορίες που ίσως κάνουν την διαφορά στο μυαλό σας.