Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου; Τι θα συμβεί ωστόσο στις 18/1 που θα έχουμε την Πανσέληνο του Λύκου;

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία με συγγενείς, όπως και με τους συναδέλφους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δυναμική πλευρά σας θα έρθει στην επιφάνεια τις ημέρες που ακολουθούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην βάλετε πάνω από τις δικές σας ανάγκες τις ανάγκες των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξαιρετικά θερμοί θα είστε και στον εpωτικό τομέα, καθώς η διάθεση για φλερτ θα φτάσει στα ύψη.

ΛΕΩΝ

Αυτές τις μέρες, θα βρείτε επιτέλους τον τρόπο επίλυσης των θεμάτων που σας απασχολούν στα προσωπικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαίσθηση, η δημιουργικότητα και το ένστικτό σας, θα είναι αρκετά οξυμένα!

Κώστας Λεφάκης ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε στον ίδιο χώρο μαζί με μια συναρπαστική ομάδα ατόμων - ακόμη κι αν αυτό είναι ένα Zoom call!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να βοηθήσετε ένα φίλο που σας χρειάζεται αλλά δεν το λέει ανοιχτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα χαλαρώσετε και θα περάσετε όμορφα στο σπίτι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να θυμάστε να είστε τολμηροί στην εργασία σας, για να πάρετε μπρος, όταν οι άλλοι υποχωρούν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε πολύ έμπνευση για δημιουργικά σχέδια, ειδικά για γράψιμο και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι φίλοι σας μπορούν εύκολα να βγάλουν άκρη μαζί σας τώρα που μιλάτε ανοιχτά!

Ποια ζώδια θα ζήσουν καυτές νύχτες αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ

Αν έχεις κάποιον φίλο που νομίζεις ότι θα μπορούσατε να γίνετε friends with benefits, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να το δοκιμάσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα, αφού σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο ρομαντική και δυναμική.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μια αρκετά ήσυχη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή, Ταύρε. Τη Δευτέρα, η Σελήνη του Λέοντα σας κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου, οπότε δεν ψήνεσαι για εξόδους. Αν όμως έχεις έναν friend with benefit είναι η τέλεια ευκαιρία για Netflix and chill! Από την Πέμπτη, η Σελήνη της Παρθένου ενεργοποιεί τη ζώνη του ρομαντισμού, του σeξ και της διασκέδασης του χάρτη σου, επομένως θα γίνει ένας χαμός μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει μια παρεξήγηση μεταξύ σου και του ταιριού σου σχετικά με την κατάσταση της σχέσης σας. Μπορεί να νομίζεις ότι κάνετε αργά βήματα, αλλά το άλλο άτομο πιστεύει ότι προχωράτε πολύ γρήγορα. Ή μπορεί να θέλεις να το πάτε πιο σοβαρά, αλλά το άλλο άτομο να θέλει κάτι πιο απλό.. Μπορεί να υπάρξει χωρισμός, αλλά αν η σχέση σας είναι ισχυρή, αυτό θα είναι απλώς μια ασήμαντη κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως αγνοούσες μερικά θέματα στη σχέση σου, Καρκίνε. Ίσως προσπαθούσες να αγνοήσεις στρατηγικά τα κακά μέρη και να εστιάσεις υπερβολικά στα ωραία σημεία. Τα κρυφά συναισθήματα αγανάκτησης ή οι παθητικές - επιθετικές συμπεριφορές συμβάλλουν αρνητικά στην ερωτική σου ζωή και τώρα έχεις την ευκαιρία να το επικοινωνήσεις. Μην ξεκινήσεις καυγά, όμως! Θα εκπλαγείς από το πόσο πολύ μπορείς να μεταμορφώσεις τη σχέση σου μέσα από μια απλή συζήτηση.

Προβλέψεις ζωδίων 10-16/1

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής στη ζώνη σχέσεων του χάρτη σου κάνει το δράμα που σχετίζεται με πρώην ένα τεράστιο θέμα και η δουλειά επίσης σε πιέζει. Μετά την έναρξη της σεζόν του Υδροχόου την Τετάρτη, θα βρεις περισσότερο χρόνο για να εστιάσεις στην ερωτική σου ζωή. Είναι εντάξει να απορρίπτεις τους ανθρώπους, είναι εντάξει να αποκόπτάς άλλους και είναι εντάξει να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου εάν οι άλλοι σου φέρονται άσχημα - ειδικά αν είναι κάποιος πρώην. Πραγματικά μην ασχοληθείς με νέες γνωριμίες, αφού υπάρχει δράμα από το παρελθόν που πρέπει να αντιμετωπιστεί πρώτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να είσαι απερίσκεπτος, Παρθένε. Νιώθεις πολλή χημεία με κάποιον αυτές τις μέρες και όσο εύκολο θα ήταν να πας στο κρεβάτι μαζί του, άλλό τόσο θα ήταν καλύτερα να κάνετε τα πράγματα αργά. Αν ταιριάξετε με ένα πρόσωπο σε μια εφαρμογή γνωριμιών, μην βιαστείς να πεις ότι σου αρέσει πολύ αφού στείλετε μήνυμα για μερικά λεπτά. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μεγάλο ενθουσιασμό για κάποιον, οπότε βεβαιώσου πρώτα ότι αυτό το νέο δυνητικό ταίρι αξίζει να το κρατήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις μια πολύ καλή εβδομάδα, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα γεγονότα! Σίγουρα, είναι ο Ανάδρομος Ερμής, αλλά δεν θα μπορούσες να σε νοιάζει λιγότερο - περνάς πάρα πολύ καλά! Ο Λέοντας στη Σελήνη αυτήν την εβδομάδα είναι ότι πρέπει για να μπεις στις εφαρμογές γνωριμιών και να βρεις μερικά νέα πρόσωπα και δεδομένου ότι η εποχή του Υδροχόου ενεργοποιεί τη ζώνη ρομαντισμού, του σeξ και της διασκέδασης του χάρτη σου, μπορείς να περιμένεις πολλά να έρθουν σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζωή αρχίζει να επιβραδύνεται κοντά στο τέλος της εβδομάδας, αλλά προτού αποκτήσετε τον προσωπικό χρόνο που χρειάζεσαι απεγνωσμένα, υπάρχει ένα μικρό χτύπημα έντονης ταχύτητας που πρέπει να περάσεις. Εάν υπάρχει διαφωνία ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πέσει καβγάς. Εάν εσύ και το ραντεβού σου δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος, σχετικά με την κατάσταση της σχέσης σας, είναι εύκολο για εσένα να εξοργιστείς. Λάβε υπόψη ότι τα λόγια σου έχουν τεράστια δύναμη αυτή την εβδομάδα, γι' αυτό σκέψου προσεκτικά πριν ανοίξεις το στόμα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις τη φήμη ότι είστε κάπως αποφασιστικός. Αν θέλεις κάτι, πηγαίνεις και το παίρνεις. Αυτή είναι μια υπέροχη εβδομάδα για να τολμήσεις όσας σκέφτεσαι, γιατί έχεις μια επιπλέον αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις ένα δίχτυ για νέες πιθανές γνωριμίες, αλλά να ξέρεις ότι δεν θα είσαι νικητής σε κάθε αγώνα. Μερικές φορές το άλλο άτομο απλά δεν νιώθει το ίδιο και αυτό είναι εντάξει. Μην πιέζεις το ζήτημα και μην πατάς τα όριά των άλλων. Αποδέξου τα πράγματα όπως είναι και προχώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γίνεσαι πιο συναρπαστικός, έντονος και ελκυστικός αυτήν την εβδομάδα, επομένως είναι μια καλή στιγμή να ανοίξεις ξανά τις εφαρμογές γνωριμιών ή να βγεις έξω για να γνωρίσεις κάποιον. Η σeξουαλική σου ορμή δυναμώνει, έχεις πολύ περισσότερη αντοχή στο κρεβάτι και η χημεία ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, ηλεκτρίζει. Είναι η τελευταία εβδομάδα της σεζόν του Αιγόκερου και τελειώνεις πραγματικά τον μήνα του έτους με κέφι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή σεζόν Υδροχόου! Σίγουρα, ο Ανάδρομος Ερμής είναι στο ζώδιό σου, αλλά δεν πρέπει να αφήσεις αυτήν την εξέλιξη να σου χαλάσει τις μέρες. Ο Λέων στη Σελήνη αυτής της εβδομάδας ενεργοποιεί τη ζώνη σχέσεων του χάρτη σου και οι ενθουσιώδεις, ρομαντικές, σeξι δονήσεις είναι ιδανικές για να παίξεις. Ωστόσο, μην περιμένεις να προκύψει κάτι σοβαρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Όλη την εβδομάδα, η ζώνη απομόνωσης σου και η επιθυμία σου να κλείσεις κύκλους είναι στο ζενίθ, επομένως μην περιμένεις να έχεις υπερβολική ενέργεια. Αυτό που μπορείς να περιμένεις, ωστόσο, είναι ένας ή δύο πρώην να κάνουν μια εμφάνιση έκπληξη και όχι με την καλή έννοια. Πρέπει να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα, Ιχθύ. Μη φοβάσαι να βασιστείς στους φίλους σου για να καταλάβεις τι ακριβώς να πεις για να τελειώνεις με τον πρώην σου και μην αισθάνεσαι άσχημα που αφιερώνεις χρόνο για να συντάξεις ένα μήνυμα που να λέει «άσε με ήσυχο». Η Σελήνη της Παρθένου την Πέμπτη είναι ιδανική για να ξεκινήσεις αυτήν τη δύσκολη συζήτηση και να αφήσεις πράγματα στο παρελθόν μαζί τους, εγκάρδια.