"Ξημερώματα Τρίτης και συγκεκριμένα στη 1:47 π.μ, 4 ζώδια θα..." - Συναγερμός από την Άση Μπήλιου

Ολοκληρώνεται η πρώτη Πανσέληνος του 2022

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Όπως γράφει η Άση Μπήλιου, η Σελήνη έχει περάσει ήδη στο συναισθηματικό και ευαίσθητο λημέρι της στον Καρκίνο από το Σάββατο το απόγευμα, για να ολοκληρώσει την πρώτη Πανσέληνο του 2022 ξημερώματα Τρίτης και συγκεκριμένα στη 1:47 π.μ (δείτε τι θα συμβεί εκείνη την ημέρα).

Η Πανσέληνος θα λάβει χώρα στις 27ο 51΄μοίρες του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και θα επηρεάσει περισσότερο την παρορμητική ομάδα ζωδίων, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στην μοίρα που γίνεται η Πανσέληνος με απόκλιση 2 μοιρών στα παρορμητικά ζώδια.

Φυσικά η επιρροή έχει αρχίσει ήδη και θα κορυφωθεί απόψε το βράδυ και αύριο. Η τάση είναι να γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί, να μην ελέγχουμε εύκολα τα συναισθήματα μας ή να νιώθουμε μεγαλύτερη ανασφάλεια. Καλώς ή κακώς βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά από αυτά που σε άλλες μέρες καταφέρνουμε να κρύψουμε. Έχω πει πολλές φορές πως η Πανσέληνος λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός αυτού που αισθανόμαστε.

Αν τα συναισθήματα μας είναι ευχάριστα και αισιόδοξα, νιώθουμε τη ζωή εκείνες τις μέρες σαν ένα κοσμικό πάρτι, αν αντιθέτως είμαστε ανήσυχοι, στενοχωρημένοι ή φοβισμένοι, τότε βγαίνει στην επιφάνεια σαν πανικός. Όπως καταλαβαίνετε, μιας και μιλάμε για συναίσθημα όλα είναι υποκειμενικά. Ο καθένας εκφράζει τη δική του αλήθεια χωρίς να φιλτράρεται απαραίτητα από την κοινή λογική. Φυσικά τα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα κάνουν πάντα αισθητή την παρουσία τους σε αυτές τις περιόδους.

Αναλυτικά οι προβλέψεις 17/1 έως 23/1 της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια

Ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στο συναισθηματικό και ευαίσθητο λημέρι της στον Καρκίνο από το Σάββατο το απόγευμα, για να ολοκληρώσει την πρώτη Πανσέληνο του 2022 ξημερώματα Τρίτης και συγκεκριμένα στη 1:47 π.μ.. Η Πανσέληνος θα λάβει χώρα στις 27ο 51΄μοίρες του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και θα επηρεάσει περισσότερο την παρορμητική ομάδα ζωδίων, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στην μοίρα που γίνεται η Πανσέληνος με απόκλιση 2 μοιρών στα παρορμητικά ζώδια. Φυσικά η επιρροή έχει αρχίσει ήδη και θα κορυφωθεί απόψε το βράδυ και αύριο. Η τάση είναι να γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί, να μην ελέγχουμε εύκολα τα συναισθήματα μας ή να νιώθουμε μεγαλύτερη ανασφάλεια. Καλώς ή κακώς βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά από αυτά που σε άλλες μέρες καταφέρνουμε να κρύψουμε. Έχω πει πολλές φορές πως η Πανσέληνος λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός αυτού που αισθανόμαστε. Αν τα συναισθήματα μας είναι ευχάριστα και αισιόδοξα, νιώθουμε τη ζωή εκείνες τις μέρες σαν ένα κοσμικό πάρτι, αν αντιθέτως είμαστε ανήσυχοι, στενοχωρημένοι ή φοβισμένοι, τότε βγαίνει στην επιφάνεια σαν πανικός. Όπως καταλαβαίνετε, μιας και μιλάμε για συναίσθημα όλα είναι υποκειμενικά. Ο καθένας εκφράζει τη δική του αλήθεια χωρίς να φιλτράρεται απαραίτητα από την κοινή λογική. Φυσικά τα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα κάνουν πάντα αισθητή την παρουσία τους σε αυτές τις περιόδους.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σας βρίσκει σε μια επικοινωνιακή έξαψη αγαπητοί μου Ταύροι σήμερα Δευτέρα, καθώς αυξάνονται και πληθύνονται οι υποχρεώσεις σας. Ίσως χρειάζεται να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, πελάτες, γνωστούς και φίλους ή μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε και ο χρόνος δεν σας φτάνει. Μέσα σε όλα είναι και οι μετακινήσεις για αγορές ίσως της τελευταίας στιγμής (προσέξτε τη σειρήνα των εκπτώσεων τώρα που έχουμε ανάδρομο Ερμή και Αφροδίτη) ή κάποιες ρυθμίσεις και τακτοποιήσεις που πρέπει να κάνετε σε οικονομικό επίπεδο. Από την άλλη, είναι από τις μέρες που έχετε όρεξη να είστε ίσως πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά προσέξτε τις παγίδες και μην παρασυρθείτε σε άσκοπες συζητήσεις που εκφράζουν υποκειμενικές απόψεις και καταλήγουν είτε σε καβγάδες είτε σε αδιέξοδα! Προσέξτε και με το μεταφορικό σας μέσο αυτές τις μέρες, ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη φάση της Πανσελήνου απόψε τη νύχτα και βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες είτε σε συναισθηματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Καθώς στο ξεκίνημα της χρονιάς οι απαιτήσεις σε έξοδα είναι αυξημένες, μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι πώς θα τακτοποιήσετε κάποιους λογαριασμούς ή πώς θα ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας. Από την άλλη, για κάποιες-ους μπορεί να είναι και μια προσωπική σχέση που μπορεί να σας δημιουργεί στρες, αν νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο της κατάστασης ή δεν υπάρχει η θερμή ανταπόκριση στα συναισθήματα σας από την άλλη πλευρά. Σε κάθε περίπτωση, μην το αναγάγετε σε δράμα και μην γίνεστε υπερβολικοί στο πώς θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Α και κάτι ακόμη… μην τσακίσετε σήμερα και αύριο τις πιστωτικές σας κάρτες!

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει πάρει θέση από το Σάββατο στο ζώδιο σας αγαπητοί μου Καρκίνοι, για να ολοκληρώσει τα ξημερώματα της Τρίτης την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς στο ζώδιο σας. Όπως καταλαβαίνετε, η κυκλοθυμία αυτές τις μέρες θα είναι το κύριο μενού σας. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε είναι τα όρια σας. Επειδή μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι και άτονοι με την αντίθεση του Πλούτωνα προς το φεγγάρι αυτό, ενδεχομένως να έχετε και πιο διάτρητα όρια απέναντι στους άλλους. Πριν λοιπόν πείτε «ναι» σε όποιον θέλει να σας φορτώσει με λίγη ακόμη δουλειά, με μια εξυπηρέτηση, σκεφτείτε το πολύ καλά. Αν σας είναι δύσκολο να πείτε «όχι», τότε βάλτε μέσα στις αποφάσεις για το νέο έτος να κάνετε μερικά μαθήματα αυτογνωσίας και ορίων με έναν καλό ψυχοθεραπευτή ή lifecoach. Στη συγκεκριμένη Πανσέληνο διαφυλάξτε την υγεία σας σωματική και ψυχική και κοιτάξτε να πετάξετε από πάνω σας βάρη, όχι να προσθέσετε κι άλλα.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη από το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο πιο αθέατο και συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, τον 12ο οίκο, δίνοντας έναν τόνο υπερευαισθησίας από σήμερα μέχρι αύριο κυρίως. Είναι μέρες που μπορεί να νιώθετε κάπως «ξεκούρδιστοι», ότι δεν συντονίζεστε με τους άλλους και ίσως αν είναι στο χέρι σας να μην θέλετε να έχετε και πολλές κοινωνικές επαφές χωρίς σπουδαίο λόγο. Σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου μας όμως είναι και το τέλος και η κάθαρση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε όλα όσα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τη νέα χρονιά. Ανθρώπους, σχέσεις, καταστάσεις, δικές σας περιοριστικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις, βλαπτικές συνήθειες. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας οδηγεί μέσα από ένα αρκετά δύσβατο μονοπάτι σε περισσότερη επαφή με το συναίσθημα σας, τις αληθινές σας επιθυμίες και την εξέλιξη στη ζωή σας. Αυτές τις ημέρες να είστε αρκετά προσεκτικοί και με τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Καρκίνο από το Σάββατο και οι επαφές με τους φίλους, τους συνεργάτες, τους ανθρώπους σας, γίνονται όλο και πιο σημαντικές για σας και νιώθετε μεγαλύτερη ευαισθησία απέναντι τους. Όμως η αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να σας θυμίζει και κάποιες πληγές που άνοιξαν σε κάποιες από αυτές τις σχέσεις, είτε γιατί σας πρόδωσαν είτε γιατί δεν στάθηκαν αντάξιες των προσδοκιών και όσων προσφέρατε σε αυτές. Έτσι αυτό το φεγγάρι μπορεί να βγάζει και μια πίκρα, ένα παράπονο και να σας ρίχνει λίγο. Όμως μια νέα χρονιά έχει αρχίσει και κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήσετε πίσω σας και να εξυγιάνετε τις σχέσεις σας από δω και κάτω. Σε αυτό έχετε συμπαραστάτη τον Δία, που σας δείχνει τον δρόμο στο καινούριο που πρέπει να ακολουθήσετε, στις νέες εμπειρίες, στις νέες σχέσεις, στους νέους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας και θα σας ενθουσιάσουν.

Άση Μπήλιου εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη από το βράδυ του Σαββάτου στο ζώδιο του Καρκίνου, δημιουργώντας με κάποιο τρόπο ένα πιο φορτισμένο συναισθηματικά τοπίο που θα πάει έτσι μέχρι και αύριο. Η Πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης επηρεάζει τόσο τα θέματα της δουλειάς όσο και του σπιτιού και της οικογένειας και μπορεί να νιώθετε δυο διαφορετικές δυνάμεις να σας τραβάνε από τη μια και την άλλη κατεύθυνση. Ίσως νιώθετε αρκετά ευάλωτοι συναισθηματικά επίσης με κάποια γεγονότα των τελευταίων ημερών. Δεν είναι κακό αγαπητοί μου Ζυγοί να ξεσπάσετε, ούτε να κλάψετε και να φωνάξετε αν έτσι νιώθετε. Κακό είναι να καταπιέζεστε. Από την άλλη, καθώς έχουμε ακόμη ανάδρομους πλανήτες τον Ερμή και την Αφροδίτη, πρέπει να μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να καθορίσουν την πορεία των σημαντικών σας σχέσεων.

Σκορπιός

Με μια ιδιαίτερα ευαίσθητη και συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο, που ετοιμάζεται να σχηματίσει Πανσέληνο απόψε τη νύχτα, φαίνεται ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν τα συναισθήματα και όχι η λογική. Αυτό φυσικά εσάς τους Σκορπιούς σας βρίσκει στο στοιχείο σας με κάποιο τρόπο, αλλά με μια Πανσέληνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί αυτά τα συναισθήματα να θολώσουν κάπως το μυαλό σας, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για προσωπικές ή ακόμη κι επαγγελματικές σχέσεις που μπορεί να βγουν θυμοί ή αρνητικά συναισθήματα στην επιφάνεια και μάλιστα κάπως ανεξέλεγκτα. Πριν αντιδράσετε όμως διαπιστώστε πρώτα ότι έχετε δίκιο και δεν κάνετε μια σκηνή αναίτια όχι μόνο σε σχέση με τα ερωτικά, αλλά και στις υπόλοιπες επαφές σας. Επίσης προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι, καθώς όλοι αυτές τις μέρες γίνονται πιο υπερευαίσθητοι.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον πιο ευαίσθητο και μυστικό οίκο του ωροσκοπίου σας, στον 8ο, εκεί που θα σχηματιστεί και η αυριανή Πανσέληνος τα ξημερώματα της Τρίτης. Ενδεχομένως αυτές οι μέρες να είναι πιο φορτισμένες συναισθηματικά και για σας και να σας έρχονται στο νου άνθρωποι και καταστάσεις από το παρελθόν και να ζωντανεύουν στη μνήμη σας. Επειδή αυτή η Πανσέληνος κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα, μπορεί να είναι μνήμες που πονάνε, ιστορίες απόρριψης, εγκατάλειψης και γενικότερα οδύνης του παρελθόντος. Ίσως από την άλλη έρχονται τώρα στο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς για να τις γιατρέψετε και να τις ξεριζώσετε μια και καλή από τη ζωή σας. Από την άλλη, είναι μια Πανσέληνος που αφορά πολύ και στα οικονομικά σας και ίσως αυτές τις μέρες ασχοληθείτε περισσότερο με αποπληρωμές και γενικότερα κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων, ψάχνοντας ταυτόχρονα και για νέα έσοδα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στον Καρκίνο, για να ολοκληρώσει απόψε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό το φεγγάρι φωτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αγαπητοί μου Αιγόκεροι. Κι όταν λέμε φωτίζει, εννοούμε και τις αθέατες και σκοτεινές πλευρές τους. Έτσι, αν υπάρχουν σκιές στις σχέσεις σας, αυτή η Πανσέληνος θα ρίξει φως ώστε να διορθώσετε αυτά που πρέπει ή να πάρετε απόφαση να τελειώσετε ό,τι δεν διορθώνεται. Εσείς που έχετε γενέθλια σήμερα, αύριο και μεθαύριο, επηρεάζεστε σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς σας και κεντρικό θέμα της σίγουρα θα είναι η πορεία μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Μολονότι ένας αποχωρισμός είναι μέσα στα σενάρια, άλλο τόσο είναι η εδραίωση μιας συνεργασίας ή ένας γάμος, συμβίωση, κλπ.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Καρκίνο από το βράδυ του Σαββάτου, για να ολοκληρώσει αύριο τα ξημερώματα την Πανσέληνο του Ιανουαρίου. Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον τομέα της υγείας και της εργασίας. Έτσι μπορεί να τρέχετε για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής στη δουλειά ή ίσως υπάρχει ένας αυξημένος όγκος εργασίας ή και οικιακών εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση. Αν μετά τον μαραθώνιο των φαγητών και των γλυκών νιώθετε την ανάγκη να επανέλθετε σε φόρμα και να ξεκινήσετε υγιεινή διατροφή και άσκηση, η Πανσέληνος αυτή προσφέρεται να απαλλαχτείτε από βλαπτικές συνήθειες. Ακόμη, είναι θετική για να αφήσετε πίσω σας τοξικές σκέψεις, αλλά και σχέσεις που δεν έχουν μέλλον.

Ιχθείς

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη από το βράδυ του Σαββάτου στον φιλικό σας Καρκίνο και σας κάνει πιο συναισθηματικούς και ευαίσθητους απέναντι στον σύντροφο, τους φίλους ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Γενικά τα παιδιά (είτε είναι συγγενικών σας προσώπων, είτε δικά σας, είτε φίλων) θα κλέψουν την παράσταση και την προσοχή και τη φροντίδα σας αυτές τις ημέρες. Από την άλλη, θα υπάρχει κι ένα πιο ρομαντικό κλίμα στην προσωπική σας ζωή, ειδικά αν είστε ερωτευμένοι. Βέβαια η κυκλοθυμία με αυτό το φεγγάρι είναι βέβαιη και καθώς έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρνει στον νου μνήμες του παρελθόντος που εξακολουθούν να σας ζορίζουν. Δεν χρειάζεται να τις απωθήσετε, αλλά μην τους κάνετε και τη χάρη να σας χαλάσουν τη διάθεση! Από την άλλη, προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες. Βάλτε τα όρια σας, αλλά μην πυροδοτείτε και εντάσεις με τα λόγια σας.

Πηγή: Asibiliou.gr

"Τις μέρες του Φλεβάρη οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι θα..." - Η MagicF’Ariel σας προειδοποιεί για εξελίξεις

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η νέα χρονιά μας έκανε ποδαρικό με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Αιγόκερους! Και επειδή πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, εμείς τα ξωτικά του δάσους, μπορώ να επιβεβαιώσω τις προθέσεις της, μια χαρά! Τι έκανε λοιπόν η Θεά;

Μας ταξίδεψε στο παρελθόν, επιθυμήσαμε τον ανεκπλήρωτο έρωτα, μας προσέφερε λίγη από τη μαγεία του και τσουπ πρώτες μέρες του Γενάρη μας τα πήρε όλα πίσω! Πολύ σκληρό, πολύ αληθινό, πολύ άδικο μπορώ να εξομολογηθώ! Όμως ήταν και πολύ ωραίο το άτιμο το όνειρο..! Τα πάθη μας, τα λάθη μας.. σωστά;

Οι εκπλήξεις της χρονιάς είναι όντως αμέτρητες, καλή διάθεση να υπάρχει και εκείνο το χαμόγελο! Τις μέρες του Φλεβάρη λοιπόν, ο φτερωτός ο Έρωτας, ξαμολιέται παντού και πετάει τα βέλη του! Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι έχουν την... διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις της MagicF’Ariel εδώ!