Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

"Απόψε μετά τα μεσάνυχτα 18/1 η Πανσέληνος στο ζώδιο του..." - Χτυπάει την καμπάνα η MagicF'ariel

4 ζώδια πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ

Ζώδια 18.01.2022 10:18
Από Youweekly Team

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες τώρα το Φεγγάρι στον ουρανό, με μαγεύει, το βλέμμα μου είναι συνέχεια κατά επάνω του, του μιλώ ενώ περπατώ μονάχη στο δρόμο, κάνω προσευχές, για εκείνον τον έρωτα το μεγάλο!

Και κάπως έτσι, έβαλα τα δυνατά μου, να γράψω για την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου που γίνεται βασικά απόψε, μετά τα μεσάνυχτα, (18/01) συνεπώς το Φεγγάρι γεμίζει, ώρα που υπάρχει απόλυτη ησυχία εκεί έξω, τη στιγμή που τα βλέφαρα έχουν πια κλείσει, να μόλις τα όνειρα ξεκινήσουν να εμφανίζονται μαγικά στο μυαλό.

Το πρώτο Φεγγάρι του έτους, εκείνο που μας οδηγεί κατευθείαν στην καρδιά του χειμώνα! Έχουμε Πανσέληνο στο πιο ευαίσθητο ζώδιο, στο πιο ρομαντικό, στο πιο πιστά αγαπησιάρικο, που άμα θυμώσει όμως, άμα εξαπατηθεί, άμα πληγωθεί, μπορεί να γίνει το πιο εκδικητικό ζώδιο ever! Συναγωνίζεται ακόμα και τον Σκορπιό! Τον νικάει μερικές φορές.. Είναι το μοναδικό ζώδιο που παίζει οριακά ανάμεσα στην Αγάπη και στο Μίσος! Και δε φαίνεται καθόλου! Φανταστείτε λοιπόν, πως το Φεγγάρι φουντώνει όλα αυτά τα συναισθήματα, η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις και τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο στο MagicF'ariel.com

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Ξημερώματα Τρίτης και συγκεκριμένα στη 1:47 π.μ, 4 ζώδια θα..." - Συναγερμός από την Άση Μπήλιου

Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί σήμερα πρέπει να... - Συναγερμός από την Λίτσα Πατέρα

Share