Οικονομικά προβλήματα για 2 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης έκανε σημαντική προειδοποίηση

Οι ημερήσιες προβλέψεις του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οικονομικά προβλήματα για 2 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης έκανε σημαντική προειδοποίηση

Συναγερμό σήμανε ο Κώστας Λεφάκης για τα ζώδια, αναφέροντας πως ορισμένα εξ αυτών θα βιώσουν δύσκολες ώρες, ειδικά στο οικονομικό κομμάτι, σήμερα Τρίτη 18/1.

Ο αστρολόγος αναφέρει πως η δυσαρμονία Ερμή και Άρη επιτάσσει προσοχή σε λάθη, ατυχήματα και παρεξηγήσεις, με την Άση Μπήλιου επίσης να βλέπει μπελάδες.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Μεγαλώνει η κίνηση και η πολυμέρεια στο χώρο της εργασίας σας. Υπολογίστε ότι δεν θα καλυφθείτε οικονομικά όταν το χρειάζεστε και εντοπίστε έγκαιρα την πηγή που θα σας εφοδιάσει.

Ταύρος

Αρκετή ένταση θα φέρει η εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς. Τυχόν δυσκολίες στην δουλειά σας απαιτούν προσοχή, οργάνωση και σωστή αντιμετώπιση των ευθυνών σας.

Δίδυμοι

Καλλιεργείστε την υπομονή στο περιβάλλον της εργασίας και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα που θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τα οικονομικά.

Καρκίνος

Αποφύγετε τις διαφωνίες στο οικογενειακό περιβάλλον και στις σχέσεις σας και μην υψώνετε τον τόνο της φωνής σας όταν δεν υπάρχει λόγος.

Λέων

Η εποχή είναι κατάλληλη να ταξιδέψετε, να διαπραγματευτείτε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε, ακόμα και να τολμήσετε κάτι που άλλοι θεωρούν ριψοκίνδυνο επαγγελματικά.

Παρθένος

Με λίγη σύνεση θα μπορούσαν να τακτοποιηθούν και οικονομικά προβλήματα και ίσως να απαλλαγείτε από ένα πρόβλημα που σας δημιουργούσε άγχος.

Ζυγός

Πολλοί είστε εσείς που νοιώθετε έντονα τη μοναξιά σας και, περισσότεροι, που διαπιστώνετε ότι μια σημαντική για εσάς σχέση δεν σας ικανοποιεί.

Σκορπιός

Ένας άνθρωπος θα σας βοηθήσει σημαντικά παίρνοντας το μέρος σας σε μια διαφωνία. Αρκετή κίνηση και διερχόμενα ενδιαφέροντα στη ζωή σας θα παρατηρηθούν αυτήν την εβδομάδα.

Τοξότης

Όσοι βρίσκεστε στα πρόθυρα για μία αγορά ή μετακομίζετε κάπου αλλού και όσοι αναλαμβάνετε νέες επαγγελματικές ευθύνες, βάλτε τα δυνατά σας και μην επηρεάζεστε από περιστασιακές απογοητεύσεις.

Αιγόκερως

Οι ικανότητες σας γίνονται πιο έκδηλες και η επιρροή σας στο περιβάλλον μεγαλώνει. Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη.

Υδροχόος

Αρκετά οικονομικά προβλήματα θα σας κρατήσουν σε ένταση, αλλά δυστυχώς οι λύσεις που θα βρεθούν θα είναι μάλλον βραχυπρόθεσμες.

Ιχθύες

Χρειάζεται να υιοθετήσετε μια συντηρητική τακτική και να είστε προνοητικοί και λογικοί στα σχέδια σας. Ετερόκλητα γεγονότα θα σας απασχολήσουν περισσότερο σύντομα.

Πηγή: Elle.gr

"Απόψε μετά τα μεσάνυχτα 18/1 η Πανσέληνος στο ζώδιο του..." - Χτυπάει την καμπάνα η MagicF'ariel

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες τώρα το Φεγγάρι στον ουρανό, με μαγεύει, το βλέμμα μου είναι συνέχεια κατά επάνω του, του μιλώ ενώ περπατώ μονάχη στο δρόμο, κάνω προσευχές, για εκείνον τον έρωτα το μεγάλο!

Και κάπως έτσι, έβαλα τα δυνατά μου, να γράψω για την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου που γίνεται βασικά απόψε, μετά τα μεσάνυχτα, (18/01) συνεπώς το Φεγγάρι γεμίζει, ώρα που υπάρχει απόλυτη ησυχία εκεί έξω, τη στιγμή που τα βλέφαρα έχουν πια κλείσει, να μόλις τα όνειρα ξεκινήσουν να εμφανίζονται μαγικά στο μυαλό.

Το πρώτο Φεγγάρι του έτους, εκείνο που μας οδηγεί κατευθείαν στην καρδιά του χειμώνα! Έχουμε Πανσέληνο στο πιο ευαίσθητο ζώδιο, στο πιο ρομαντικό, στο πιο πιστά αγαπησιάρικο, που άμα θυμώσει όμως, άμα εξαπατηθεί, άμα πληγωθεί, μπορεί να γίνει το πιο εκδικητικό ζώδιο ever! Συναγωνίζεται ακόμα και τον Σκορπιό! Τον νικάει μερικές φορές.. Είναι το μοναδικό ζώδιο που παίζει οριακά ανάμεσα στην Αγάπη και στο Μίσος! Και δε φαίνεται καθόλου! Φανταστείτε λοιπόν, πως το Φεγγάρι φουντώνει όλα αυτά τα συναισθήματα, η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις και τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο στο MagicF'ariel.com