Δυστυχώς ο Κώστας Λεφάκης το είπε - Χωρισμός για ένα ζώδιο μέσα στο Σαββατοκύριακο

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυστυχώς ο Κώστας Λεφάκης το είπε - Χωρισμός για ένα ζώδιο μέσα στο Σαββατοκύριακο

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (21/1), ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για ένα ζώδιο το οποίο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει προβλήματα στη σχέση του ενώ δεν αποκλείεται και να χωρίσει.

Σύμφωνα με το γνωστό αστρολόγο, η Σελήνη είναι σε καλή όψη με Αφροδίτη και Ουρανό, κάτι που φέρνει επιτυχία σε ερωτικές και οικογενειακές καταστάσεις, ενώ και η Άση Μπήλιου προειδοποίησε για τους επόμενους μήνες.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Είναι μια καλύτερη μέρα μέσα σε ένα γενικότερα συνεχιζόμενο δύσκολο κλίμα. Σας βοηθά να κάνετε αναδιοργάνωση στη ζωή σας και αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Η προσωπική σας ζωή και η καριέρα ή ο επαγγελματικός τομέας είναι τομείς που πρέπει να προσέξετε. Να αποφύγετε λάθη και τις δύσκολες συνέπειές τους.

Δίδυμοι

Στην οικογενειακή ζωή σας θα υπάρξει αλλαγή και κατά περιόδους αναστάτωση. Πείτε ακριβώς αυτά που εννοείτε και καθόλου περισσότερα, όπως συνηθίζετε σε άλλες περιστάσεις.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Καρκίνος

Όσοι κινηθείτε προνοητικά και οργανωμένα θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες, με συνέπεια να είστε πιο ελεύθεροι στην προσωπική σας ζωή.

Λέων

Μια περιουσιακή τακτοποίηση ή μια επαγγελματική πρόταση, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ξεκούραστοι και πιο ασφαλείς για το μέλλον. Συνεχίστε την αθόρυβη, αλλά αποτελεσματική προσπάθεια.

Παρθένος

Η μέρα θα σας βοηθήσει να εξυπηρετηθείτε από άλλους ή από το σύστημα… Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές.

Ζυγός

Ελέγχετε το πείσμα, το θυμό και την ανυπομονησία σας και περιορίστε στο έπακρο την εκδοχή σπασμωδικών αντιδράσεων που μπορούν να έχουν συνέπεια στην προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός

Αποφύγετε να προκαλέσετε τους αντιπάλους σας και γενικά να στρέψετε τα πράγματα εναντίον σας. Μην επηρεάζεστε και μην εκθέτετε την οικονομική σας ασφάλεια.

Τοξότης

Η περίοδος θα σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε μια καινούργια ερωτική σχέση με προοπτικές ενώ άλλοι θα κάνετε μια καινούργια επένδυση αξιοποιώντας ένα ταλέντο ή τις γνώσεις που έχετε αποκομίσει από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Η υπομονή είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το διατηρήσετε σε μόνιμη επιστράτευση. Αισθητή θα είναι η βελτίωση στα αισθηματικά σας, ακόμα και με αναπάντεχο τρόπο.

Λεφάκης προβλέψεις 21/1

Υδροχόος

Να ξέρετε ότι ένας χωρισμός ή ένα εμπόδιο εξυπηρετεί το δικό σας καλό και αυτό θα φανεί μελλοντικά. Η μέρα, παρά τον επεισοδιακό της χαρακτήρα σας ευνοεί να πάρετε αποφάσεις σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Ιχθύες

Για όσους τα διλλήματα είναι πρακτικά ή επαγγελματικά χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Μην αφήνετε κάτι σίγουρο όσο ταπεινό και αν σας φαίνεται αν δεν είστε σίγουροι για τις δυνατότητές σας.

Πηγή: elle.gr

ΚΡΙΟΣ

Βάλε τα πιο ζεστά σου ρούχα και πήγαινε στον Παρνασσό για snowboard.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Πήλιο είναι εξίσου όμορφο και τον χειμώνα και σίγουρα ένας από τους top προορισμούς για εκδρομές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αράχοβα είναι το ιδανικό μέρος για εσένα. Κόσμος, φύση και χαλάρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια επίσκεψη για λουτρά, θα είναι ό,τι πρέπει για εσένα. Μην το σκέφτεσαι άλλο και πήγαινε στα λουτρά του Πόζαρ, στην Αριδαία.

ΛΕΩΝ

Ο Παλιός Άγιος Αθανάσιος είναι ένα μέρος αρκετά luxurious και επειδή εσύ τα θέλεις τα λούσα σου, πήγαινε εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα διήμερο στη χιονισμένη Φλώρινα θα σου δώσει την ηρεμία και την αλλαγή σκηνικού που ψάχνεις.

ΖΥΓΟΣ

Αν δεν έχεις πάει ακόμα στον Παλιό Παντελεήμονα, ήρθε η ώρα να το κάνεις και δε θα χάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια βόλτα στα Ζαγοροχώρια είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αυτήν την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Λιτόχωρο συνδυάζει βουνό και θάλασσα και για εσένα που τρελαίνεσαι με όλα, είναι το καλύτερο μέρος για εκδρομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα Σαββατοκύριακο στα Ιωάννινα θα σου χαρίσει χαλάρωση, ξεκούραση και γεμάτες μπαταρίες για την εβδομάδα που έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Καρπενήσι έχει ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας και ακόμα και αν δεν κάνεις χειμερινά sports θα ξετρελαθείς με το σαλέ του.

ΙΧΘΥΕΣ

Μάζεψε τα και φύγε για Μέτσοβο, όπως είσαι. Αλλά να ξέρεις, μιλάμε για πολύ κρύο, οπότε ντύσου καλά.

pink.gr