«Πρωταγωνιστές των μυστήριων γεγονότων είναι οι....» - Η MagicF' Ariel προειδοποιεί για 4 ζώδια

Χτυπάει την καμπάνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πρωταγωνιστές των μυστήριων γεγονότων είναι οι....» - Η MagicF' Ariel προειδοποιεί για 4 ζώδια

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και το μυστήριο στο σύμπαν συνεχίζεται και πρωταγωνιστές των γεγονότων είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι!

Η πηγή του κακού;;;

Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω; Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο είναι μια καλή αρχή! Ο Ήλιος χθες επισκέφτηκε το ίδιο ζώδιο, μιας που ξεκίνησαν τα γενέθλια των Υδροχόων! Ζαλάδα για το ζώδιο, πολύ μεγάλη!

Και που λέτε έχουν πονοκέφαλο οι Υδροχόοι τις μέρες αυτές και πρέπει να έχουμε και εμείς! Απίστευτο;;; Ο Ήλιος βρήκε τον ανάδρομο Ερμή σε πολύ επιθετική διάθεση, κάνει πλάκα με τα εμάς, έχει ήδη προκαλέσει το χάος επικοινωνιακά, τα μηνύματα όμως που πρέπει να φύγουν, έχουν μείνει στη μέση, κάποια δεν έχουν γραφτεί ακόμα! Ο Ήλιος έπιασε δουλειά, αρχικά του έριξε φως, τον ζέστανε, του θύμισε πώς είναι κάποιος να προσμένει ένα μήνυμα αγάπης, πόση η αγωνία του παραλήπτη και κάπως έτσι όπως το φαντάζομαι τούτη τη στιγμή, προβληματίζονται παρέα και γράφουν..! Όχι δεν είναι εύκολο, αντιδραστικός ο Ερμής, απόλυτος ο Ήλιος.. θα έρθει το love letter, ή θα ξεπροβάλει κεραυνός από το φάκελο;;;

Το παρελθόν, αχ αυτό το παρελθόν, οι ανάδρομοι πλανήτες φταίνε, είναι και η Αφροδίτη στο κόλπο! Η αληθινή αγάπη πρέπει να βρεθεί, να αποκαλυφτεί, να γίνει αμοιβαία αισθητή, σε εκείνους που αξίζουν αυτό το έπαθλο της ζωής! Ποιος είπε πως είναι εύκολο; Ποιος είπε πως δεν είναι ένα ρίσκο; Ποιος μίλησε για φόβο; Ε λοιπόν το κουβάρι αυτό.. θα ξετυλιχτεί, θα βρεθεί η άκρη του και.... διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις της MagicF' Ariel εδώ!