"Λίγα μόλις λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη..." - Σημαντική προειδοποίηση από την Μπήλιου

Τα ζώδια σήμερα 24/1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Όπως γράφει η Άση Μπήλιου, η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας εξακολουθεί όπως και χθες να βρίσκεται στον Ζυγό, σε μια θέση που μας επιτρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πιο πειθαρχημένοι, αλλά παράλληλα και πιο ευαισθητοποιημένοι στα θέματα των σχέσεων.

Στο σύνολο της μέρας η Σελήνη δεν δημιουργεί σπουδαίες όψεις και η τελευταία της όψη, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα είναι ακριβείας λίγα μόλις λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, κάνοντας τις βραδινές ώρες πιο απαιτητικές. Να σημειωθεί πως η αστρολόγος έκανε και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της.

Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια

Κριος

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα το ταξίδι της απέναντι από το ζώδιο σας και υπάρχει μεγαλύτερη βαβούρα στο πρόγραμμα σας, μολονότι όχι απαραίτητα δυσάρεστη. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας, ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους και να σας πιάνει το παράπονο. Οι βραδινές ώρες είναι πιο απαιτητικές με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα και πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε θέματα δουλειάς ή μιας επαγγελματικής συνεργασίας.

Ταύρος

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, που η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό, σας απασχολούν ζητήματα των επαγγελματικών και της καθημερινότητας σας, αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς. Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες γίνεται μέρα με τη μέρα και πιο έντονη. Όμως τις βραδινές ώρες αφήστε τα μεγαλεπήβολα σχέδια και προσπαθήστε να κάνετε οικονομία δυνάμεων. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας φέρει σε αντιπαραθέσεις ή να γεννήσει ένα ανικανοποίητο σε θέματα δουλειάς.

Δίδυμος

Άνετη στο μεγαλύτερο μέρος της η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον φιλικό σας Ζυγό μέχρι τα μεσάνυχτα. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη, μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση, αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς όταν η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα τις βραδινές ώρες. Αναγνωρίστε στον εαυτό σας ή την άλλη πλευρά αυτό το παιχνίδι ελέγχου και προσπαθήστε να απέχετε συνειδητά. Άλλωστε ο Άρης στον Αιγόκερω, που μπαίνει σήμερα και είναι σαφώς το πιο σημαντικό αστρολογικό θέμα της ημέρας, λέει να προσέξετε στις βαθιές συναισθηματικές σας σχέσεις.

Ζώδια από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Θέματα οικογένειας ή σπιτιού ή και τα προσωπικά σας θα σας απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Μπορεί μια υπόθεση του παρελθόντος που είναι σε εκκρεμότητα σε σχέση με ένα ακίνητο, έναν στενό συγγενή, να σας δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία σήμερα. Είμαι βέβαιη ότι από αύριο θα είστε καλύτερα σε διάθεση, καθώς θα έχει απομακρυνθεί η δυσάρεστη επιρροή του τετραγώνου Σελήνης-Πλούτωνα.

Λέων

Μέχρι το βράδυ εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τον Ζυγό, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι μια πιο άνετη μέρα στην καθημερινότητα σας. Σαφώς θα έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα και σήμερα, απλά η δουλειά θα βγαίνει πιο εύκολα. Σημαντική μέρα και για σοβαρές συζητήσεις, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις, επαφές. Όμως τις βραδινές ώρες που αρχίζει να επηρεάζει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί με το μεταφορικό σας μέσο και στις μετακινήσεις σας, ειδικά αν έχουμε και δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Παρθένος

Η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι αυξημένες σήμερα και φαίνεται ότι μπορεί να εισπράξετε αναγνώριση για τους κόπους σας. Από σήμερα το απόγευμα απομακρύνεται και η ιδιαίτερα απαιτητική πολιορκία του Άρη από τον Τοξότη, έτσι θα αρχίσετε να ηρεμείτε κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας στο ζώδιο σας και κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους ή μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι κάπως πιο απαιτητικοί από εσάς. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας, με ευκαιρίες να είστε δημιουργικοί, αλλά και συγκεντρωμένοι στα πρακτικά σας θέματα μέχρι αργά το απόγευμα που η Σελήνη θα μπει στη σφαίρα επιρροής του τετραγώνου με τον Πλούτωνα και μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση και ανησυχία.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια επαγγελματικά ή συναισθηματικά ζητήματα, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις όπως τις επιθυμείτε. Από την άλλη, μπορεί να απορροφά την ενέργεια σας ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα και να σας κάνει να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι στα πρέπει και τις υποχρεώσεις σας. Αν όμως ξεπεράσετε την αρχική δυσθυμία και συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε, θα δείτε ότι η Δευτέρα είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που στο τέλος της θα έχετε σημειώσει πρόοδο και θα μπορείτε μάλιστα να χαλαρώσετε και κάποιες ώρες το βράδυ.

Τοξότης

Από τις σχετικά θετικές μέρες της εβδομάδας για σας τους Τοξότες η σημερινή. Μέχρι το απόγευμα η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Μάλιστα, θα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές κυρίως τους συνεργάτες ή τους φίλους που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους ημερήσιους στόχους σας. Θα σας πρότεινα αν υπάρχει κάτι δύσκολο μην το αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας που θα πιεστείτε περισσότερο. Κοιτάξτε να το ολοκληρώσετε τη σημερινή μέρα.

Άση Μπήλιου εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Αιγόκερως

Κουραστική και απαιτητική η μέρα στο σύνολο της, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό είναι σε μια άτυπη κόντρα με το ζώδιο σας. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που έχουν προτεραιότητα και δεν σας αφήνουν σε καμία περίπτωση να τη βγάλετε χαλαρά όπως θα θέλατε. Προσπαθήστε από την αρχή της μέρας να μην φορτώσετε ιδιαίτερα το πρόγραμμα σας σήμερα για να περάσετε και κάποιες πιο όμορφες στιγμές.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη για σας μέχρι αργά το βράδυ, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ζυγό. Έτσι με λιγότερο άγχος και κόπο μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που επιθυμείτε. Σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε βοήθειες από τους δικούς σας ανθρώπους κι αν υπάρχει κάποιο νομικό ζήτημα, ένα θέμα σπουδών, κάτι που αφορά σε ένα μελλοντικό σας επαγγελματικό σας σχέδιο που σας απασχολεί, ενδεχομένως να σημειώσετε πρόοδο προς την επίλυση του.

Ιχθύες

Απαιτητική μέχρι το τέλος της η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις, να διαπραγματευτείτε έναν διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, η σημερινή μέρα προσφέρεται. Αν υπάρχουν θέματα οικονομικών που σχετίζονται με την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο ή ακόμη σας κυνηγούν από το παρελθόν, μπορεί σήμερα να υπάρχει κάποια πρόοδος. Οι βραδινές ώρες είναι λίγο πιο απαιτητικές, καθώς η Σελήνη μπαίνει σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα ή και κάποιες ανασφάλειες.

Οι ημερήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

Κριός

Η εβδομάδα που ξεκινά σας υποχρεώνει να γίνετε πιο ρεαλιστές και άλλο τόσο πρακτικοί. Οι συγκυρίες, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή όλα αυτά που ξεκινήσατε το προηγούμενο διάστημα.

Ταύρος

Πρέπει να φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί με την διαχείριση των χρημάτων και πόσο αυτά μπορούν να επηρεάσουν ή και να συμβάλλουν στην πρόοδο κάποιων νευραλγικών τομέων της ζωής σας.

Δίδυμοι

Παρά την δύσκολη εποχή οι περισσότεροι θα σημειώσετε επαγγελματική πρόοδο ή θα εκσυγχρονίσετε τις συνθήκες εργασίας σας. Το χρήμα και οποιαδήποτε σχέση σας μαζί του θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.

Καρκίνος

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι οι μεγάλες προσωπικές δυσκολίες έχουν λήξει και ότι αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, δεν είναι υποχρεωτικό να επηρεάζουν την πορεία της ζωής και των συμφερόντων σας.

Προβλέψεις ζωδίων 23/1

Λέων

Επαγγελματικά συνεχίζετε ή αρχίζετε το κυνήγι της επιτυχίας Αποφύγετε σήμερα να επηρεαστείτε από φήμες, ειδήσεις, προπαγάνδες και φόβους του στενού και του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Παρθένος

Όσοι αρχίζετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας, αισθηματικό ή επαγγελματικό, μην ξεχνάτε πως έκτος από το να καταπιέζετε ή να κακομαθαίνετε τους άλλους υπάρχει και η μέση οδός.

Ζυγός

Ότι πετύχετε επαγγελματικά ή πρακτικά στην διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αποτελέσει βάση η οποία θα στηρίξει τα επόμενα χρόνια εσάς και τις επιδιώξεις σας.

Σκορπιός

Όσοι παραμένετε μόνοι μην βιαστείτε να κάνετε μεγάλα σχέδια στην εκδοχή μιας νέας γνωριμίας. Καλύτερα να περιμένετε πριν πάρετε αποφάσεις που επηρεάζουν και την καθημερινότητά σας.

Τοξότης

Για τα αισθηματικά σας η περίοδος είναι περισσότερο μεταβατική παρά καθοριστική. Τακτοποιήστε κάποιες υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως που θα σας απαλλάξουν από το σχετικό άγχος.

Αιγόκερως

Η υγεία σας σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε καλή φόρμα. Αυτό συμβάλλει και στην καλή σας διάθεση, έστω και αν είστε πολύ απασχολημένοι με θέματα της εργασίας.

Υδροχόος

Η επιτυχία στην εργασία θα φανεί σαν βελτίωση εισοδήματος το οποίο θα συμβάλει στον να κλείσουν χρόνιες εκκρεμότητες. Οργανωθείτε καλύτερα στις δραστηριότητές σας.

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να βγείτε δυναμικά προς τα έξω και να καταρρίψετε τα εμπόδια που θα φράξουν το δρόμο σας. Ακόμα και όσοι έχετε ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας, φροντίστε να το ξεπεράσετε.

elle.gr