Η θέση της Σελήνης στον Τοξότη φέρνει προβλήματα σε 3 ζώδια - Καμπανάκι από την Λίτσα Πατέρα

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η θέση της Σελήνης στον Τοξότη φέρνει προβλήματα σε 3 ζώδια - Καμπανάκι από την Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από τις ημερήσιες προβλέψεις της μιλάει για αρκετές ανατροπές και ζητά την προσοχή από όλα τα ζώδια για αυτά που έρχονται. «Θα πέφτουν κεφάλια», είπε η ίδια χαρακτηριστικά, με τον έρωτα μόνο να επιβιώνει, τη στιγμή που η Άση Μπήλιου μας προσφέρει μια διαφορετική πρόβλεψη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω σας δραστηριοποιεί. Όμως τα σχέδιά σας θα μπορούσαν να πάρουν λαθεμένο δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορούσατε να περιμένετε πολλά από φίλους ή ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Όμως προσοχή σε οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σας καλεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως είναι απατηλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί η περίοδος αυτή να υπόσχεται πολλά, όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) απαιτεί προσοχή! Ίσως γίνουν κάποια λάθη.

ΛΕΩΝ

Η θέση της Σελήνης στον Τοξότη θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως θα υπάρξουν κάποιες… σκιές. Προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι θέματα εργασίας (υγείας) ευνοούνται, ιδιαίτερα ένα οικογενειακό θέμα (ή ακίνητης περιουσίας) απαιτεί προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας στηρίζουν. Θα υπάρξει πρόοδος. Μην αφήνετε όμως την διαχείριση των υποθέσεών σας σε τρίτους...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία του Δία στους Ιχθύς για λίγο ακόμα ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή (α’ δεκ.). Στον οικονομικό τομέα όμως απαιτείται προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας απαιτεί πολύ προσεκτικούς χειρισμούς, τόσο σε οικογενειακά, όσο και σε οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σήμερα θα μπορούσαν να πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Μελετήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα θέμα εργασίας (υγείας), θα πρέπει να το μελετήσετε προσεκτικά. Τα οικονομικά δεν είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η περίοδος αυτή σας προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες. Η σημερινή ημέρα όμως μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη.

Τα ζώδια σήμερα και από τον Κώστα Λεφάκη

Μπήλιου

Κριός

Είναι αλήθεια πως η δημιουργικότητα σας περνά τώρα μια κάμψη. Η ανασφάλεια σας είναι αρκετά τονισμένη και η ανάγκη ενθάρρυνσης από έναν άνθρωπο είναι κάτι που περιμένετε.

Ταύρος

Η περίοδος αυτή δίνει μια ώθηση σε υποθέσεις που σας αφορούν και φέρνει αλλαγές σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Ασχοληθείτε και με προσωπικά θέματα, αλλά με προσοχή, μη θίξετε δύσκολες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Οι μέρες αυτές ενισχύουν την αισθηματική σας καθημερινότητα η οποία όμως θα παρεμποδιστεί από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αγνοήσετε.

Καρκίνος

Χωρίς να γίνει τίποτα θεαματικό, η αρχή για την ουσιαστική συνειδητοποίηση της αλλαγής της ζωής σας είναι πια γεγονός. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους.

Λέων

Η διαχείριση των χρημάτων σας γίνεται λίγο καλύτερα ενώ εκκρεμότητες στο στενό περιβάλλον μπορούν να διευθετηθούν και να κλείσουν. Προσέξτε τις υπερβολικές εκτιμήσεις.

Παρθένος

Σε όλη την πορεία του μήνα φροντίστε να συντάξετε ένα πρόγραμμα δράσης και εργασίας στο οποίο να δείξετε συνέπεια. Αποφύγετε να επηρεαστείτε από τις γνώμες των άλλων.

Ζυγός

Διεκδικήστε μια αγάπη που θέλετε αλλά διακριτικά. Ελέγχετε τι λέτε και τι κάνετε και καταπολεμήστε τις κοινωνικές σας φοβίες ή τα σχετικά σας συμπλέγματα.

Σκορπιός

Η μέρα σας βοηθά να αρχίσετε καινούργια προσπάθεια για αναδιοργάνωση γιατί η προηγούμενη περίοδος σας έβγαλε από το ρυθμό σας.

Τοξότης

Ο Κρόνος από τους Ιχθύς δίνει μηνύματα για το πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε από εδώ και πέρα και άλλο τόσο πώς να χειριστείτε τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως

Εκκρεμότητες μπορούν να ταχτοποιηθούν με λίγη καλή προσπάθεια. Συμπτώσεις και επαφές κρύβουν ενδιαφέρον. Προκλήσεις θα σας γίνουν πολλές, αλλά αποφύγετε τις πιο επικίνδυνες.

Υδροχόος

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι κουραστικές αλλά για όσους συντονίσετε έξυπνα τις προσπάθειες σας αποτελεσματικές. Κρατήστε σε επιστράτευση τις εφεδρείες σας.

Ιχθύες

Η αισθηματική σας ζωή αλλά και η επαγγελματική σας καθημερινότητα θα σας απασχολήσει. Μην παραμελείτε ένα οικονομικό πρόβλημα και αποφύγετε έξοδα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση αργότερα.

Πηγή: Elle.gr