Η Άση Μπήλιου εφιστά την προσοχή: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου

Τι να περιμένει κανείς την ημέρα των ερωτευμένων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άση Μπήλιου εφιστά την προσοχή: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου

Δεν είναι σίγουρα για όλους κάθε μέρα του Άι Γιαννιού (δείτε αναλυτικά τις σημερινές 11/2 προβλέψεις) αλλά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου, που φτάνει με γοργούς ρυθμούς κάποιοι θα είναι πιο... ευλογημένοι!

Η κορυφαία αστρολόγος Άση Μπήλιου αναφέρει χαρακτηριστικά στο asibiliou.gr:

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τον φετινό Βαλεντίνο

Άση Μπήλιου Άγιος Βαλεντίνος

ΚΡΙΟΣ

Με μια Πανσέληνο στον τομέα του έρωτα, του φλερτ, της διασκέδασης και του παιχνιδιού, σίγουρα είστε από τους υποψηφίους για να περάσετε καλά αν είστε σε σχέση ή να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον για τα καλά αν είστε αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι όμως προσέξτε λίγο περισσότερο να συγχρονίζεται και το ταίρι σας στα πλάνα που έχετε, για να μην απογοητευθείτε. Επειδή ο Άρης είναι κυβερνήτης σας και συναντά την Αφροδίτη μπορεί να γίνετε λίγο πιο επιθετικοί και πιεστικοί απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σας χωρίς να το συνειδητοποιείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που επηρεάζει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου λαμβάνει χώρα στον Λέοντα, άρα στον τομέα του σπιτιού για το δικό σας ζώδιο. Αν μη τι άλλο μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο σκηνικό για να γιορτάσετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και με πιο θερμό και εκδηλωτικό τρόπο τη γιορτή με το ταίρι σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε όρεξη να μαγειρεύετε, μπορείτε να έχετε κανονίσει ένα ωραίο γλυκό κι ένα ξεχωριστό μπουκάλι κρασί για να γιορτάσετε οι δυο σας. Αν είστε μόνοι-ες μπορείτε να οργανωθείτε με τους φίλους σας και να μαζευτείτε στο σπίτι κάποιου ή στο δικό σας. Όσο για την όψη Αφροδίτης-Άρη, στην περίπτωσή σας ευνοεί τα διαδικτυακά φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με μια Πανσέληνο στον Λέοντα σε ένα οίκο εξωστρέφειας, επικοινωνίας και μετακινήσεων, η καλύτερη περίπτωση γιορτής για το ζώδιο σας θα ήταν να οργανώσετε ένα ταξιδάκι, ακόμη κι αν το πραγματοποιήσετε νωρίτερα ή αργότερα ή μια έξοδο που μπορείτε να μοιραστείτε και με τους φίλους σας. Δεν είναι απαραίτητο να βγείτε μόνο με τον σύντροφό σας αν είστε δεσμευμένοι. Μπορείτε να κανονίσετε μια έξοδο αρχικά με άλλους φίλους και να καταλήξετε στο τέλος τα δυο σας. Από την άλλη, με τον κυβερνήτη σας Ερμή στον Υδροχόο, αν είστε μόνοι-ες θα έχετε κέφι για πειράγματα, για γνωριμίες, για φλερτ, ακόμη κι αν είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι όχι δια ζώσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το αιώνιο μυθολογικό ζεύγος των εραστών, της Αφροδίτης και του Άρη, να συναντιούνται στον τομέα των σχέσεων και με τη συγκυρία μιας Πανσελήνου να επηρεάζει από τις 14/2, αν μη τι άλλο ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος μπορεί να έχει περισσότερη σημασία για σας. Είτε θέλετε να περάσετε ρομαντικά σε ένα δείπνο για δυο εκτός σπιτιού, είτε στο σπίτι και να έχετε φτιάξει ατμόσφαιρα εσείς οι ίδιοι, δεν θα έχετε πρόβλημα να αφεθείτε στον έρωτα. Αν είστε μόνοι-ες, με λίγη προσπάθεια και εξωστρέφεια από την πλευρά σας, θα μπορούσατε σε μια έξοδο να γνωρίσετε κάποια-ον που να σας ενδιαφέρει και να σας κάνει ερωτικά κλικ. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι τις 6/3 Αφροδίτη και Άρης θα συμπορεύονται στον τομέα των σχέσεων. Για κάποιους από σας αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος μπορεί να φέρει και μια πρόταση γάμου αν είστε σε μια καλή σχέση.

Για τα υπόλοιπα ζώδια μπείτε ΕΔΩ.