«Μιλάνε για πόλεμο...» - Εφιαλτική πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μιλάνε για πόλεμο...» - Εφιαλτική πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (18/2) στο Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει για την τεταμένη περίοδο στην οποία βρισκόμαστε και για το πώς μπορεί να επηρεάσουν τα ζώδια.

«Αυτόν τον καιρό μιλάνε για πόλεμο, αλλά ακόμη είμαστε σε συζητήσεις και όλο κάτι γίνεται… Μέσα σε αυτήν την περίοδο που έχει πολλά απρόβλεπτα γεγονότα σε όλον τον κόσμο, οι επόμενες ημέρες είναι ευνοϊκές για τον έρωτα, ακόμη και για έναν αρραβώνα…», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή αστρολόγος, ενώ έχει ήδη προειδοποιήσει 4 συγκεκριμένα ζώδια τα οποία θα περάσουν δύσκολα μέσα στις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Ζυγοί, Δίδυμοι και... - Πρόβλεψη «σεισμός» για 3 ζώδια

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολύ καιρό τώρα το σύμπαν ασχολείται κυρίως με τα ζώδια της Γης και του Νερού, γιατί η αλήθεια είναι πως έχουν την τιμητική τους!

Και κάπως έτσι, σκέφτηκα να κάνω τη διαφορά και να γράψω κάτι λίγα για τα ζώδια του Αέρα, τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους!

Τα νέα του σύμπαντος, είναι πως ο Ερμής, ο Ήλιος και ο Κρόνος βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Ερμής είναι πλέον χαρωπός, ανάλαφρος, έχει έρθει στα ίσα του!

Ο Ήλιος ότι ήταν να φανερώσει, το φανέρωσε με τον πιο απρόβλεπτο, ίσως και σκληρό τρόπο!

Και ο Κρόνος το κακό σπυρί της παρέας! Μια ρίχνει βλέφαρο από δω και μια από κει, ας υποθέσουμε πως στην παρούσα φάση, δε δίνει καμία σημασία στα ζώδια του Αέρα! Μπορείτε δηλαδή να ξεσαλώσετε άφοβα!

Επιτέλους, τα ζώδια του Αέρα, βρίσκουν τη λαλιά τους μετά από πολύ καιρό! Σωστές λέξεις, φτιάχνουν όμορφες προτάσεις, ιδανικές σκέψεις, υπάρχουν τόσα πολλά που θέλουν απεγνωσμένα να ειπωθούν, οπότε μήπως να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία του σύμπαντος, μπας και ηρεμήσει η ψυχούλα σας, λέμε τώρα... διαβάστε τη συνέχεια εδώ!