Παίρνουν ανάσα τα οικονομικά 6 ζωδίων - Η Λίτσα Πατέρα δίνει όλες τις λεπτομέρειες

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παίρνουν ανάσα τα οικονομικά 6 ζωδίων - Η Λίτσα Πατέρα δίνει όλες τις λεπτομέρειες

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια για σήμερα, Κυριακή 13/3. Η αγαπημένη αστρολόγος ανέφερε ποια από αυτά θα πάρουν οικονομική ανάσα, ενώ ξεκαθαρίζουν και θέματα εργασίας. Τι θα μας φέρει λοιπόν η ημέρα;

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε σήμερα με την οικογένειά σας. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα που έχουν λόγο πάνω στην δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας βοηθούν. Και πάλι τα οικονομικά μπορούν να βρουν λύσεις, μην βιαστείτε όμως όσο επιδρά η δυσμενής όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο θα βοηθήσει οικονομικές συναλλαγές. Κάποιοι όμως εμποδίζουν τα σχέδιά σας (γ’ δεκ).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε ευχάριστες επαφές (ειδικά οι γεννημένοι πρώτες ημέρες). Οικονομικές υποθέσεις θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη… υπόλοιπα.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας έχει αλλάξει. Ένα οικονομικό θέμα αρχίζει να προωθείται. Διαφυλάξτε σχέσεις (β’ δεκ). Κινηθείτε προσεκτικά (γ’ δεκ).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα θέματα εργασίας αρχίζουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν. Αποφύγετε μεγάλα… ρίσκα. Είστε ιδιαίτερα δυνατοί (γ’ δεκ).

ΖΥΓΟΣ

Είναι βέβαιο ότι αρχίζει η ζωή σας να παίρνει σιγά σιγά έναν νέο δρόμο… Όμως δεν θα λείψουν ακόμη οι προβληματισμοί (οι γεννημένοι τον Οκτώβρη).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξει ευχάριστη νότα τόσο στην συναισθηματική σας ζωή, όσο και στην οικογενειακή (α’ δεκ). Όμως οι του β’ δεκ. πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα οικογενειακό θέμα βρίσκει λύσεις. Όμως πρόσωπα του περιβάλλοντός σας έχουν προβλήματα. Ίσως έχουν την ανάγκη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλοί θα βρίσκεστε σε διλήμματα. Θα έχετε δυσκολία μεταξύ μιας σταθερής κατάστασης ή μια αλλαγής. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορείτε να προωθήσετε οικονομικά θέματα, όμως τα διλήμματα υπάρχουν, ενώ η ένταση δεν λείπει (β’ δεκ).

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται πολλά (γεννημένοι α΄ δεκ). Προσοχή σε οικονομικά θέματα.

"Μέχρι και τις 26/3/2022 ο Ερμής..." - Η MagiFariel προειδοποιεί τα ζώδια

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και που λέτε τα νέα είναι πως ο Ερμής σεινάμενος και κουνάμενος, έκανε έκπληξη στους Ιχθύες, ήρθε λέει για να φέρει την άνοιξη! Ελαφρά ντυμένος, με μια όρεξη τύπου, όλα είναι υπέροχα! Ας ευθυμήσουμε λοιπόν, δε μας έχει απομείνει και κάτι άλλο, όμως ας έχουμε και στην άκρη του μυαλού μας, πως ο τελευταίος γελάει καλύτερα!

Και επειδή στους Ιχθύες, βρίσκεται κατσικωμένος ο Ποσειδώνας, οτιδήποτε συμβαίνει στο ζώδιο αυτό, ας υποθέσουμε πως περνάει πρώτα από την έγκριση τη δική του! Ο Ερμής από τους Ιχθύες, έχει σκοπό να συναναστραφεί με κάμποσους «Θεούς», μέχρι και τις 26/03/2022!

Ο Ουρανός, ο Δίας και ο Πλούτωνας, είναι... διαβάστε στο MagicFariel.