Εντάσεις στα οικογενειακά για ένα ζώδιο - Η Λίτσα Πατέρα ξεκαθάρισε πως πρέπει να...

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εντάσεις στα οικογενειακά για ένα ζώδιο - Η Λίτσα Πατέρα ξεκαθάρισε πως πρέπει να...

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, προειδοποίησε τα 12 ζώδια. Η αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις της και αποκάλυψε τι θα μας φέρει η Τρίτη 15 Μαρτίου, λίγο πριν τις 26/3 - δείτε τι θα συμβεί τότε.

Οι προβλέψεις (15/3) της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν την περίοδο αυτή γεγονότα, τα οποία φέρουν κάποια ξεκαθαρίσματα. Ισχυρά πρόσωπα όμως σας βοηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι οικογενειακές υποθέσεις σας φορτίζουν. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με κοντινά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα γεγονότα… τρέχουν. Η προσωπική σας ζωή έχει ατελείωτες διακυμάνσεις. Αποφύγετε διενέξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα δώσετε δυναμικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, όμως ένα οικονομικό θέμα θα σας προβληματίσει.

ΛΕΩΝ

Τα γεγονότα τρέχουν με απίθανους ρυθμούς. Μην αφήσετε όμως τα οικογενειακά να σας δημιουργούν εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε την απομόνωση αλλά και συζητήσεις που θα έχουν κίνητρο οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί η Σελήνη να υπόσχεται στήριξη από φίλους. Επίσης η δυσαρμονική όψη Σελήνης-Κρόνου θα μπορούσε να φέρει πίεση σε ζητήματα με οικονομικές προεκτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο επαγγελματικός σας χώρος (ή κοινωνικός) θα σας απασχολήσει άμεσα. Όμως δεν θα πρέπει να πιέσετε καταστάσεις ή να προσπαθήσετε να αντιπαρατεθείτε σε περιπτώσεις διαφωνίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις ή αντιθέσεις σε επίπεδο συζητήσεων ή συμφωνιών. Όμως πρέπει να προσπαθήσετε, θα υπάρξουν ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περνάτε μια περίεργη περίοδο. Θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να σας καταλάβουν οι άλλοι. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς. Όμως σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα πρέπει να επιδείξετε μεγάλη υπομονή σε κάποιες συζητήσεις ή συναλλαγές. Ενδεχομένως να μην είναι το ζητούμενο.

Τα ζώδια που χωρίζουν πιο δύσκολα από τα άλλα

  • ΤΑΎΡΟΣ - Οι Ταύροι έχουν πρακτικό χαρακτήρα, κάτι που τροφοδοτεί και τις σχέσεις τους. Μπορεί να είναι πεισματάρηδες, χαλαροί και γοητευτικοί αλλά κυρίως είναι σταθεροί και αναζητούν μια σχέση που μπορεί να ξεπεράσει τις καταιγίδες του χρόνου. Παρά το γεγονός πως πολλές φορές είναι αρκετά σκληροί με τους ανθρώπους από τη στιγμή που θα βρουν έναν σύντροφο για τον οποίο αξίζει να παλέψουν, δεν εγκαταλείπουν τόσο εύκολα.
  • ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ - Οι Αιγόκεροι δεσμεύονται να κάνουν τη δουλειά σε όλες τις πτυχές της ζωής τους - θα κάνουν ό,τι χρειάζεται σε μια σχέση πριν φύγουν. Γνωρίζουν ότι οι σχέσεις που χτίζονται για να διαρκέσουν απαιτούν αμοιβαίο σεβασμό και ειλικρίνεια.
  • ΚΑΡΚΊΝΟΣ - Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί ως σχεσάκιδες. Θέλουν να αισθάνονται άνετα με έναν σύντροφο και μπορούν να θυσιάσουν γρήγορα τις δικές τους ανάγκες για χάρη των άλλων. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα θετικό, οι Καρκίνοι είναι πιθανό να το κολλήσουν σε μια σχέση λόγω της αφοσίωσής τους, ανεξάρτητα από τη δική τους ευτυχία ή ανάγκες.
  • ΖΥΓΌΣ - Οι Ζυγοί λαχταρούν την ισορροπία και η διατήρηση της ειρήνης είναι το νούμερο ένα τους. Ειλικρινά, ευδοκιμούν σε μια σχέση πιο πολύ από κάθε ζώδιο. Ενώ η πρακτική ενέργεια αέρα του Ζυγού τους κάνει να συνάπτουν σοβαρές σχέσεις με προσοχή, υπάρχει ακόμα κάτι στους Ζυγούς που τους κάνει να αναζητούν πάντα μια καλή ιστορία αγάπης.