«Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα, δώστε βάση στα...» - Συναγερμός της Βίκυς Παγιατάκη για 1 ζώδιο

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα, δώστε βάση στα...» - Συναγερμός της Βίκυς Παγιατάκη για 1 ζώδιο

Το συναγερμό σημαίνει η Βίκυ Παγιατάκη, η οποία αναφέρεται στα «μέτωπα», που έχουν να αντιμετωπίσουν τα ζώδια στις επόμενες μέρες εξαιτίας της Πανσελήνου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γνωστή αστρολόγος, τα οικονομικά και όχι μόνο θα αποτελέσουν κίνδυνο για ορισμένους, με την Magic Fariel επίσης να προειδοποιεί.

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για τα ζώδια

Κριός: Ενεργείστε προληπτικά όπου υπάρχουν αδυναμίες

Ταύρος: Σπίτι, ακίνητα, συγγενείς και οικονομικά

Δίδυμοι: Μάτια και αυτιά ανοιχτά, αλλά και προνοητικό πνεύμα

Καρκίνος: Καλυτέρα σήμερα παντού για πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα

Λέων: Λεπτές ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες

Παρθένος: Τι μπορείτε να προλάβετε ή να αποτρέψετε;

Ζυγός: Μπορείτε εσείς, αλλά βοηθούν και οι «άλλοι»

Σκορπιός: Αναγκαίο το να αυξήσετε υπομονή και προσπάθεια σήμερα

Τοξότης: Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα, δώστε βάση στα «σημάδια»

Αιγόκερως: Έστω και ξώφαλτσα επηρεάζει η… επερχόμενη πανσέληνος

Υδροχόος: Δύσκολη η ισορροπία σήμερα σε…

Ιχθύες: Δράση σήμερα όπου υπάρχουν αδυναμίες

Τα ζώδια που χωρίζουν πιο δύσκολα από τα άλλα

  • ΤΑΎΡΟΣ - Οι Ταύροι έχουν πρακτικό χαρακτήρα, κάτι που τροφοδοτεί και τις σχέσεις τους. Μπορεί να είναι πεισματάρηδες, χαλαροί και γοητευτικοί αλλά κυρίως είναι σταθεροί και αναζητούν μια σχέση που μπορεί να ξεπεράσει τις καταιγίδες του χρόνου. Παρά το γεγονός πως πολλές φορές είναι αρκετά σκληροί με τους ανθρώπους από τη στιγμή που θα βρουν έναν σύντροφο για τον οποίο αξίζει να παλέψουν, δεν εγκαταλείπουν τόσο εύκολα.
  • ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ - Οι Αιγόκεροι δεσμεύονται να κάνουν τη δουλειά σε όλες τις πτυχές της ζωής τους - θα κάνουν ό,τι χρειάζεται σε μια σχέση πριν φύγουν. Γνωρίζουν ότι οι σχέσεις που χτίζονται για να διαρκέσουν απαιτούν αμοιβαίο σεβασμό και ειλικρίνεια.
  • ΚΑΡΚΊΝΟΣ - Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί ως σχεσάκιδες. Θέλουν να αισθάνονται άνετα με έναν σύντροφο και μπορούν να θυσιάσουν γρήγορα τις δικές τους ανάγκες για χάρη των άλλων. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα θετικό, οι Καρκίνοι είναι πιθανό να το κολλήσουν σε μια σχέση λόγω της αφοσίωσής τους, ανεξάρτητα από τη δική τους ευτυχία ή ανάγκες.
  • ΖΥΓΌΣ - Οι Ζυγοί λαχταρούν την ισορροπία και η διατήρηση της ειρήνης είναι το νούμερο ένα τους. Ειλικρινά, ευδοκιμούν σε μια σχέση πιο πολύ από κάθε ζώδιο. Ενώ η πρακτική ενέργεια αέρα του Ζυγού τους κάνει να συνάπτουν σοβαρές σχέσεις με προσοχή, υπάρχει ακόμα κάτι στους Ζυγούς που τους κάνει να αναζητούν πάντα μια καλή ιστορία αγάπης.