«Η Αφροδίτη ανάβει φωτιές, κυρίως στους...» - Η MagicF’Ariel φέρνει ευχάριστα νέα για τα 3 ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η Αφροδίτη ανάβει φωτιές, κυρίως στους...» - Η MagicF’Ariel φέρνει ευχάριστα νέα για τα 3 ζώδια

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χιονισμένο και πολύ κρύο το σκηνικό της ημέρας, όμως ο Έρωτας είναι τόσο φλογερός, που μας κρατάει στα ζεστά και λίγα λέω!

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και ο Ουρανός από τον Ταύρο, μέρες τώρα έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι πολύ πονηρό!

Η Αφροδίτη ανάβει σίγουρα φωτιές, κυρίως στους Ταύρους, στα Λιοντάρια, στους Σκορπιούς και στους Υδροχόους! Ξυπνά συναισθήματα πολύ ξεχασμένα, ξυπνά τα καρδιοχτύπια, ξυπνά τα γλυκόλογα, ξυπνά επιθυμίες που φουντώνουν τα πάθη! Όμως όλα αυτά στα κρυφά. Μπορεί να είναι αμοιβαία, όμως δε γνωρίζει ο ένας για τον άλλον! Υπάρχουν τόσα μαγικά, αθόρυβα σημάδια, που μερικές φορές, φανερώνουν εκείνες τις αλήθειες, που και πάλι, σε κάνουν να αναρωτιέσαι, είναι έτσι; Ή βρίσκονται όλα στη φαντασία μας;

Όπως φαίνεται ο Ουρανός από τον Ταύρο, έχει παράξενα κεφάκια, βλέπει τους έρωτες να εξελίσσονται στο μουγκό, στο κρυφό, σε ένα μοναχικό τοπίο και της το χαλάει το όνειρο, της Αφροδίτης! Ο Ουρανός, απρόβλεπτα αποκαλύπτει συναισθήματα, μας βάζει σε διαδικασία να τρέξουμε, να κάνουμε το εμπόδιο χίλια κομμάτια, να αποδείξουμε, το μέγεθος της επιθυμίας, της αγάπης, του έρωτα! Από τη μια μας κάνει επιθετικούς, διεκδικητικούς, τολμηρούς, αντιδραστικούς, σε υπερβολικό βαθμό και ότι προκύψει..

..από την άλλη όμως... διαβάστε την συνέχεια στο Magic Fariel!