Σαββατοκύριακο με ζόρια - Πρόβλεψη εφιάλτης από τη Λίτσα Πατέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σαββατοκύριακο με ζόρια - Πρόβλεψη εφιάλτης από τη Λίτσα Πατέρα

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει τρία συγκεκριμένα ζώδια τα οποία θα περάσουν δύσκολα αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ έχει ήδη κάνει λόγο για δύο ζώδια που θα αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του κυβερνήτη σας Άρη στον Υδροχόο σας δραστηριοποιεί. Όμως τα σχέδιά σας θα μπορούσαν να πάρουν λαθεμένο δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορούσατε να περιμένετε πολλά από φίλους ή ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Όμως προσοχή σε οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σας καλεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως είναι απατηλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί η περίοδος αυτή να υπόσχεται πολλά, όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) απαιτεί προσοχή! Ίσως γίνουν κάποια λάθη.

ΛΕΩΝ

Η θέση της Σελήνης στον Τοξότη θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως θα υπάρξουν κάποιες… σκιές. Προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι θέματα εργασίας (υγείας) ευνοούνται, ιδιαίτερα ένα οικογενειακό θέμα (ή ακίνητης περιουσίας) απαιτεί προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας στηρίζουν. Θα υπάρξει πρόοδος. Μην αφήνετε όμως την διαχείριση των υποθέσεών σας σε τρίτους..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία του Δία στους Ιχθύς για λίγο ακόμα ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή (α’ δεκ.). Στον οικονομικό τομέα όμως απαιτείται προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας απαιτεί πολύ προσεκτικούς χειρισμούς, τόσο σε οικογενειακά, όσο και σε οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σήμερα θα μπορούσαν να πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Μελετήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα θέμα εργασίας (υγείας), θα πρέπει να το μελετήσετε προσεκτικά. Τα οικονομικά δεν είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η περίοδος αυτή σας προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες. Η σημερινή ημέρα όμως μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη.

Η MagicF’Ariel φέρνει ευχάριστα νέα για τα 3 ζώδια

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χιονισμένο και πολύ κρύο το σκηνικό της ημέρας, όμως ο Έρωτας είναι τόσο φλογερός, που μας κρατάει στα ζεστά και λίγα λέω!

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και ο Ουρανός από τον Ταύρο, μέρες τώρα έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι πολύ πονηρό!

Η Αφροδίτη ανάβει σίγουρα φωτιές, κυρίως στους Ταύρους, στα Λιοντάρια, στους Σκορπιούς και στους Υδροχόους! Ξυπνά συναισθήματα πολύ ξεχασμένα, ξυπνά τα καρδιοχτύπια, ξυπνά τα γλυκόλογα, ξυπνά επιθυμίες που φουντώνουν τα πάθη! Όμως όλα αυτά στα κρυφά. Μπορεί να είναι αμοιβαία, όμως δε γνωρίζει ο ένας για τον άλλον! Υπάρχουν τόσα μαγικά, αθόρυβα σημάδια, που μερικές φορές, φανερώνουν εκείνες τις αλήθειες, που και πάλι, σε κάνουν να αναρωτιέσαι, είναι έτσι; Ή βρίσκονται όλα στη φαντασία μας;

Όπως φαίνεται ο Ουρανός από τον Ταύρο, έχει παράξενα κεφάκια, βλέπει τους έρωτες να εξελίσσονται στο μουγκό, στο κρυφό, σε ένα μοναχικό τοπίο και της το χαλάει το όνειρο, της Αφροδίτης! Ο Ουρανός, απρόβλεπτα αποκαλύπτει συναισθήματα, μας βάζει σε διαδικασία να τρέξουμε, να κάνουμε το εμπόδιο χίλια κομμάτια, να αποδείξουμε, το μέγεθος της επιθυμίας, της αγάπης, του έρωτα! Από τη μια μας κάνει επιθετικούς, διεκδικητικούς, τολμηρούς, αντιδραστικούς, σε υπερβολικό βαθμό και ότι προκύψει..

..από την άλλη όμως... διαβάστε την συνέχεια στο Magic Fariel!