Δύσκολο το ξεκίνημα του Απρίλη - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για έναν μήνα με ιδιαιτερότητες

Οι προβλέψεις της για το νέο μήνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολο το ξεκίνημα του Απρίλη - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για έναν μήνα με ιδιαιτερότητες

Η Άση Μπήλιου βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast Star, όπου μίλησε για το νέο μήνα που μπαίνει αύριο Παρασκευή 1/4. Η αγαπημένη αστρολόγος ανέφερε πως θα είναι δύσκολο το ξεκίνημα του, όμως στη συνέχεια θα έρθουν οι ευχάριστες εξελίξεις για τα ζώδια.

«Ο Απρίλιος στο ξεκίνημα του δεν είναι ακριβώς ο μήνα που λες "τι ωραία που μπαίνει", στο ξεκίνημα του όμως έτσι. Έχουμε μια σκληρή όψη ανάμεσα στην Άρη και στον Κρόνο και είναι αυτό που λέμε ότι γίνεται πρώτα κάτι πιο δύσκολο για να βελτιωθεί στην πορεία του», ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα, είπε πως ο μήνας δίνει έμφαση στα ζώδια του Κριού και των Ιχθύων. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς θα γίνει στις 30/4. Μάλιστα, τις προβλέψεις της έκανε και η Λίτσα Πατέρα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Αυτά τα ζώδια νιώθουν ξεκομμένα από το περιβάλλον τους

ΛΕΩΝ

Και όμως, αυτό το ζώδιο είναι εντάξει και μόνο του. Συχνά αισθάνεται αποκομμένο απο το περιβάλλον του και παρά το ότι είναι δίπλα για τους αγαπημένους του, ελάχιστοι είναι δίπλα του όταν εκείνος έχει ανάγκη. Δυστυχώς ο Λέων έχεις πολλούς επιφανειακούς φίλους γύρω του, για αυτο και καταλήγει να νιώθει μοναξιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένα μοναχικό ζώδιο, τόσο λόγω του χαρακτήρα του, όσο και λόγω των άλλων. Μπορεί όταν είναι έξω να δείχνει ότι περνάει καλά, μέσα του όμως ο Παρθένος νιώθει πάντα πολύ μόνος. Είναι το μεγάλο κενό μέσα του, που τον κάνει να αισθάνεται πάντα μοναξιά.

ΖΥΓΟΣ

Πρόκειται για ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια και είναι πάντα εκεί για τους άλλους, ο ίδιος βγαίνει χαμένος, γιατί μόνο δίνει και δεν παίρνει τίποτα πίσω. Έτσι καταλήγει να νιώθει απαγοητευμένος και μόνος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα δεν είναι το πιο εξωστρεφές ζώδιο, καθώς είναι απόμακρος και κάποιες φορές αγενής. Με τον τρόπο του, κάνει τους άλλους να φεύγουν από κοντά του και καταλήγει να νιώθει άσχημα, γιατί έμεινε μόνος ξανά.