«Από τις 06/04 αλλάζει...» - Η πρόβλεψη "σεισμός" της MagicF' Ariel για τον Απρίλιο

Τι περιμένει τα ζώδια αυτόν τον μήνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Από τις 06/04 αλλάζει...» - Η πρόβλεψη

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μιας που ανέφερα πως ο Απρίλης έχει ζουμί, στρώθηκα να δω τι εννοεί ο ποιητής, όχι τίποτα άλλο μη μας βρει τίποτα στα ξαφνικά, έχουμε και μια ηλικία!

Ο Απρίλης λοιπόν, ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού! Ποδαρικό που μας ανάβει φωτιές σε όλα τα επίπεδα! Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται επίσης στον Κριό, που σημαίνει πως ξεσηκωνόμαστε για τα καλά, έχουμε επιθυμίες δυνατές, ο πήχης ανεβαίνει, οι στόχοι γίνονται ακόμα πιο δύσκολοι, εφικτοί και καθόλου ακατόρθωτοι! Και όλα αυτά αφορούν, κυρίως τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα! Μέχρι στιγμής, όλα μια χαρά!

Για λίγες ημέρες ακόμα η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο, ετοιμάζει τα μπογαλάκια της, θέλει οπωσδήποτε να πάει στους Ιχθύες, γιατί η άνοιξη θέλει αγάπες και λουλούδια! Με πιάνετε τι σας λέω; Τόση παγωνιά, ποιος την άντεξε;;; Καιρός η Αφροδίτη να φορέσει τα ανοιξιάτικα, αέρινα φουστάνια της! Από τις 06/04 αλλάζει το σκηνικό, γίνεται πιο ρομαντικό!

Αυτό δεν αρέσει και τόσο στον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο! Φαντάζομαι πως στραβώνει με την αποχώρησή της, οπότε στρέφει την προσοχή του στον Άρη, που βρίσκεται ακόμα στον Υδροχόο και δίνει υπόσχεση πως για δεκαπέντε μέρες, θα μας κάνει τη ζωή ποδήλατο! Μέχρι δηλαδή να φύγει και ο Άρης 15/04!
Από τη μια λοιπόν έχουμε τη διάθεση να απογειωθούμε, να το παλέψουμε, να κάνουμε μια νέα αρχή, από την άλλη όμως, πολλά τα εμπόδια που θα προκύψουν και οι συμπεριφορές του κόσμου, όχι και τόσο ωραίες! Θα πέσουν και κάτι προδοσίες, επειδή στις δουλειές δεν υπάρχουν φιλίες, αλλά μόνο το ποιος είναι ο καλύτερος! Μόλις τραβήξουμε τις κοτσίδες μας, το σύμπαν θα ηρεμήσει.. να μου το θυμηθείτε!

Ωστόσο ο Δίας και ο Ποσειδώνας....διαβάστε εδώ την συνέχεια!