Με εμπόδια ξεκινά η εβδομάδα για 3 ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα ξεκαθάρισε για τις δύσκολες στιγμές...

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με εμπόδια ξεκινά η εβδομάδα για 3 ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα ξεκαθάρισε για τις δύσκολες στιγμές...

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από το προφίλ της στο Facebook προειδοποίησε τα 12 ζώδια. Τι θα μας φέρει η πρώτη ημέρα τη εβδομάδας; Η αστρολόγος ανέφερε πως άλλα θα περάσουν όμορφα και άλλα θα τα βρουν πολύ σκούρα.

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα (4/4)

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να προσπαθείτε να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα, όμως κάποια σχέδια σας πλησιάζουν την λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε ανάμεσα σε ένα υπέροχο οικονομικό σχέδιο ή θα μπορούσε να είναι απατηλό. Βεβαιωθείτε για το σωστό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και πάλι θα σας απασχολήσει η εργασία (υγεία). Προσοχή όμως σε σχέσεις ή συνεργασίες. Θα δώσετε αγώνες, με την δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την περίοδο αυτή δίνετε σχεδόν τα πάντα για την προσωπική σας ζωή, προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σας ζωή εξακολουθεί να σας απασχολεί, ειδικά οι γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο που πλήττονται από την δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλή δουλειά σας περιμένει στην καθημερινή σας ζωή. Κάποιο λάθος μπορεί να γίνει, προσοχή (γεν. 11-13/9).

ΖΥΓΟΣ

Το πάθος σας για να ρυθμίσετε υποθέσεις σας οδηγεί σε επιτυχία. Μπορείτε να ελπίζετε και στην βοήθεια… άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα δεν λείπουν (α’ δεκ) είναι στο χέρι σας να παραμερήσετε με την δράση σας τα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξακολουθούν να σας φορτίζουν θέματα των αγαπημένων σας προσώπων. Μελετήστε τα σχέδιά σας (γεν. 9-11/12).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε βοήθεια σε κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία σας απασχολούν. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας βοηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα θα δώσει κάποιες λύσεις, στους προβληματισμούς σας. Η διαίσθηση σας ή ένα όνειρο θα βοηθήσει τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Όμως προσοχή στα βήματά σας (γεν. 10-12/3) ο Ποσειδώνας μπορεί να σας παρασύρει.

Καλημέρα φίλοι μου, καλή εβδομάδα! ♈️ΚΡΙΟΣ Μπορεί να προσπαθείτε να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα, όμως κάποια σχέδια σας πλησιάζουν την λύση. ♉️ΤΑΥΡΟΣ Βρίσκεστε ανάμεσα σε ένα υπέροχο οικονομικό σχέδιο ή θα μπορούσε να είναι απατηλό. Βεβαιωθείτε για το σωστό! ♊️ΔΙΔΥΜΟΙ Και πάλι θα σας απασχολήσει η εργασία (υγεία). Προσοχή όμως σε σχέσεις ή συνεργασίες. Θα δώσετε αγώνες, με την δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου. ♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ Την περίοδο αυτή δίνετε σχεδόν τα πάντα για την προσωπική σας ζωή, προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια. ♌️ΛΕΩΝ Η προσωπική σας ζωή εξακολουθεί να σας απασχολεί, ειδικά οι γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο που πλήττονται από την δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου. ♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ Πολλή δουλειά σας περιμένει στην καθημερινή σας ζωή. Κάποιο λάθος μπορεί να γίνει, προσοχή (γεν. 11-13/9). ♎️ΖΥΓΟΣ Το πάθος σας για να ρυθμίσετε υποθέσεις σας οδηγεί σε επιτυχία. Μπορείτε να ελπίζετε και στην βοήθεια… άλλων. ♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ Παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα δεν λείπουν (α’ δεκ) είναι στο χέρι σας να παραμερήσετε με την δράση σας τα θέματα. ♐️ΤΟΞΟΤΗΣ Εξακολουθούν να σας φορτίζουν θέματα των αγαπημένων σας προσώπων. Μελετήστε τα σχέδιά σας (γεν. 9-11/12). ♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Θα έχετε βοήθεια σε κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία σας απασχολούν. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας βοηθούν. ♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ένα οικονομικό θέμα θα δώσει κάποιες λύσεις, στους προβληματισμούς σας. Η διαίσθηση σας ή ένα όνειρο θα βοηθήσει τα σχέδιά σας. ♓️ΙΧΘΥΕΣ Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Όμως προσοχή στα βήματά σας (γεν. 10-12/3) ο Ποσειδώνας μπορεί να σας παρασύρει. #LitsaPatera

Posted by Litsa Patera on Sunday, April 3, 2022

«Οι πρώτες 15 μέρες του Απρίλη...»

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα και επίσημα, μετά από τόσα κρύα, η φετινή η άνοιξη φαντάζει ως όνειρο! Ο ήλιος το απόλυτο φάρμακο! Και βρισκόμαστε μόνο στην αρχή! Πού να ανθίσει και όλο το σύμπαν; Φαντάζομαι θα ζήσουμε την αφηρημάδα σε όλο της το μεγαλείο!

Ο Απρίλης που λέτε ξεκίνησε με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού! Μια πολύ δυνατή αστρολογική επιρροή, που αφορά κυρίως, τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους!

Ένα ξύπνημα μαγικό, που φέρνει την Άνοιξη! Ένα ταρακούνημα γερό, που φωνάζει “GO FOR IT”! Ύπνος τέλος! Μια νέα αρχή, που δε ρωτά, απλά ανάβει φωτιές στο υποσυνείδητό μας, που θέλει δράση, πυγμή, πάθος, κινητικότητα, ευστροφία, καλή φυσική κατάσταση! Αυτό το ακούω φωνές υφίσταται, δηλαδή τις μέρες αυτές, ξεκινάμε πράγματα που στη πορεία θα αναρωτηθούμε το τι έγινε;

Στον αυτόματο μπορώ να αποκαλύψω, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για δισταγμούς, για δεύτερες σκέψεις, για αναβλητικότητα! Ο χειμώνας ήταν μεγάλος, είχαμε μπόλικο χρόνο να επεξεργαστούμε τις επιθυμίες μας, τα όνειρά μας!

Φλογερός ο ερχομός της άνοιξης, ευτυχώς που η Αφροδίτη πηγαίνει στους Ιχθύες και έχει σκοπό να σκορπίσει πολύ ρομανς, μπόλικη φαντασία, θα ξεφύγουμε σας το λέω, όμορφα! Άνοιξη σημαίνει έρωτας, νεανικά σκιρτήματα, πεταλουδίτσες στον αέρα, όνειρα γλυκά, αγκαλιές και φιλιά! Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Απρίλη, είναι σχετικά ζόρικες, ο Άρης και ο Κρόνος.... διαβάστε εδώ την συνέχεια!