«Αυτή την Κυριακή (10/4) ο Ερμής...» - Δυστυχώς το ανακοίνωσε στο Πρωινό η Λίτσα Πατέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αυτή την Κυριακή (10/4) ο Ερμής...» - Δυστυχώς το ανακοίνωσε στο Πρωινό η Λίτσα Πατέρα

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης (6/4) στην εκπομπή Πρωινό η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει για μία ιδιαίτερη όψη που θα κάνει αυτή την Κυριακή (10/4) ο Ερμής με τον Πλούτωνα.

«Μπαίνει η Αφροδίτη στα Ψάρια, ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε λίγο καλύτερα. Μπαίνοντας στο ζώδιο των Ψαριών θα είναι πολύ καλύτερα η συναισθηματική ζωή και τα οικονομικά. Βέβαια θα ήθελα να τονίσω πως ο Ερμής την Κυριακή (10/4) που κάνει όψη με τον Πλούτωνα θα έχουμε νέες ειδήσεις. Η θέση αυτή της Αφροδίτης πάντως είναι πολύ καλή», είπε μεταξύ άλλων η αστρολόγος, ενώ και η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποίησε τρία συγκεκριμένα ζώδια για τη σημερινή μέρα.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

«Από τις 06/04 αλλάζει...» - Η πρόβλεψη "σεισμός" της MagicF' Ariel για τον Απρίλιο

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μιας που ανέφερα πως ο Απρίλης έχει ζουμί, στρώθηκα να δω τι εννοεί ο ποιητής, όχι τίποτα άλλο μη μας βρει τίποτα στα ξαφνικά, έχουμε και μια ηλικία!

Ο Απρίλης λοιπόν, ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού! Ποδαρικό που μας ανάβει φωτιές σε όλα τα επίπεδα! Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται επίσης στον Κριό, που σημαίνει πως ξεσηκωνόμαστε για τα καλά, έχουμε επιθυμίες δυνατές, ο πήχης ανεβαίνει, οι στόχοι γίνονται ακόμα πιο δύσκολοι, εφικτοί και καθόλου ακατόρθωτοι! Και όλα αυτά αφορούν, κυρίως τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα! Μέχρι στιγμής, όλα μια χαρά!

Για λίγες ημέρες ακόμα η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο, ετοιμάζει τα μπογαλάκια της, θέλει οπωσδήποτε να πάει στους Ιχθύες, γιατί η άνοιξη θέλει αγάπες και λουλούδια! Με πιάνετε τι σας λέω; Τόση παγωνιά, ποιος την άντεξε;;; Καιρός η Αφροδίτη να φορέσει τα ανοιξιάτικα, αέρινα φουστάνια της! Από τις 06/04 αλλάζει το σκηνικό, γίνεται πιο ρομαντικό!

Αυτό δεν αρέσει και τόσο στον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο! Φαντάζομαι πως στραβώνει με την αποχώρησή της, οπότε στρέφει την προσοχή του στον Άρη, που βρίσκεται ακόμα στον Υδροχόο και δίνει υπόσχεση πως για δεκαπέντε μέρες, θα μας κάνει τη ζωή ποδήλατο! Μέχρι δηλαδή να φύγει και ο Άρης 15/04!
Από τη μια λοιπόν έχουμε τη διάθεση να απογειωθούμε, να το παλέψουμε, να κάνουμε μια νέα αρχή, από την άλλη όμως, πολλά τα εμπόδια που θα προκύψουν και οι συμπεριφορές του κόσμου, όχι και τόσο ωραίες! Θα πέσουν και κάτι προδοσίες, επειδή στις δουλειές δεν υπάρχουν φιλίες, αλλά μόνο το ποιος είναι ο καλύτερος! Μόλις τραβήξουμε τις κοτσίδες μας, το σύμπαν θα ηρεμήσει.. να μου το θυμηθείτε!

Ωστόσο ο Δίας και ο Ποσειδώνας....διαβάστε εδώ την συνέχεια!