Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 10 Απριλίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 10 Απριλίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 10 Απριλίου, ενώ δείτε πως θα είναι όλος ο Απρίλιος.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για το Κυριακή 10 Απριλίου

Κριός

Φίλε Κριέ, το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα σήμερα, είναι αρκετά επικίνδυνο για εσένα! Χρειάζεται αρκετή προσοχή από μέρους σου και ορθούς χειρισμούς! Ενδεχομένως να προκληθούν απώλειες, αν δεν συγκρατήσεις την απληστία σου, τα νεύρα και τις παράλογες απαιτήσεις σου! Στις συναναστροφές σου, πρέπει να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και να μην προσπαθείς συνεχώς να έχεις τον έλεγχο!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, ενισχύεται η ανάγκη σου για μοναξιά! Επιπλέον όμως, εντείνονται και οι φοβίες, οι προβληματισμοί, οι ανασφάλειες και τα άγχη σου! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθηση σου επί του παρόντος και επιστράτευσε άμεσα την λογική και την ωριμότητα σου! Απέφυγε μυστικά και ψέματα, διότι έρχονται αποκαλύψεις!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, θα σε ωθήσει να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στον φιλικό τομέα, όπως και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Οφείλεις να είσαι συγκρατημένος στις επαφές και τις συναναστροφές σου, όσο κι αν κάποια άτομα ή καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα! Πες όχι σε καυγάδες με καλούς σου φίλους και πες ναι σε αναθεωρήσεις φιλικών σχέσεων!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει πολύ και οφείλεις να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα! Θα ανακαλύψεις ανταγωνιστές ή ακόμα και εχθρούς που σε ζηλεύουν και σε φθονούν για τις χαρές και τις επιτυχίες σου! Εσύ πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι σταθερές και σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, να προστατευτούν!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, θα πλήξει με ποικίλους τρόπους τις επικοινωνίες, τις συζητήσεις και τις επαφές σου! Οφείλεις λοιπόν, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και οργανωμένος, αν θες να αρχίσεις μία συνομιλία με κάποιον! Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου, θα παρουσιάσουν κάποια προβλήματα και αναποδιές!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα σήμερα, οφείλεις να επιδείξεις περισσότερη ψυχική δύναμη, όπως και πιο πολλές σωματικές αντοχές σε δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα, που ενδεχομένως να προκύψουν! Ίσως αισθανθείς εξαντλημένος, ύστερα από συγκυρίες ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος στα κακώς κείμενα, τακτοποιώντας εκκρεμότητες και υποχρεώσεις!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις διαφωνίες και ρήξεις, στον σημαντικό για εσένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων! Αναμένονται αποκαλύψεις, που θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό, το οποίο θα σε φέρει σε πραγματικά δύσκολη θέση, οπότε επιστράτευσε υπομονή και αυτοσυγκράτηση!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα σήμερα, θα προκαλέσει άγχος, σύγχυση, τρεξίματα για υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, όπως και την αίσθηση της εξάντλησης! Οφείλεις να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς ορθά, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου! Επιπλέον, πρέπει να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση σου σήμερα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, πρέπει άμεσα να περιορίσεις όσο γίνεται αυθορμητισμό, παρορμητικότητα, εγωκεντρισμό και έπαρση! Δημιουργικές δράσεις, όπως και θέματα που αφορούν τα παιδιά, χρήζουν επίσης προσοχής! Επιστράτευσε ωριμότητα και ταπεινότητα, σε ενδεχόμενες κρίσεις στην κοινωνική σου ζωή!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα σήμερα, σε αναγκάζει να διαχειριστείς ψύχραιμα και ώριμα ορισμένες καταστάσεις που θα προκληθούν στο σπίτι, ώστε να μην κλονιστούν οι οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις! Πρέπει να αποφύγεις εντάσεις και τσακωμούς, που ενδεχομένως να φέρουν σοβαρές ρήξεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, οφείλεις να είσαι ώριμος και προσεκτικός σε κοινωνικές επαφές, συναναστροφές, μηνύματα, συνομιλίες, συμφωνίες, οδήγηση και γενικά μετακινήσεις, όπως και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γνωστούς! Πες όχι σε κουτσομπολιά, ψέματα και στην τάση σου για αγένεια!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Έρμη-Πλούτωνα, ίσως παρασυρθείς σε αβεβαιότητες, άγχος και ανασφάλειες, κυρίως για να την προστασία των κεκτημένων σου, όπως και των προσωπικών σου αξιών! Εσύ οφείλεις να παραμείνεις δυνατός, έντιμος και σταθερός και θα δεις πως οι δυσκολίες, θα είναι σίγουρα παροδικές!

Ζώδια Κυριακή 3 Απριλίου

Αυτά είναι τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια

Ένας Κριός θα σε εξαντλήσει μέχρι να γίνει το δικό του! Έχει αυτή την ακατανίκητη θέληση για νίκη, γεμάτος ενεργητικότητα, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί - όσο κι αν είναι δύσκολο γιατί έχει βάλει σαν στόχο και φυσικά δεν τον νοιάζει καν τι γνώμη θα σχηματίσουν για εκείνον.

Ο Λέων θέλει να τον αγαπούν όλοι - αυτή η ανάγκη για μια γενική αποδοχή, τον θαυμασμό και τη δόξα τον κάνει πολλές φορές αδιανόητα ανασφαλή και περίεργο στη συμπεριφορά.

Ο Καρκίνος φαίνεται ευγενικός και ευαίσθητος αλλά μέσα του ένας άλλος εαυτός θέλει να ρισκάρει, να κυκλοφορεί σε μέρη πολυτελή, να εισβάλλει στους κατάλληλους κύκλους και να γνωρίζεται με καταξιωμένα άτομα - όλα καλά ως εδώ, αν όμως το σχέδιο δεν πάει καλά, τότε γίνεται αφόρητος.

Ο Παρθένος είναι... πιο τελειομανής πεθαίνεις- όλα πρέπει να είναι τέλεια, άψογα, όχι απλά καλά. Είναι οργανωμένος, λογικός, εργάζεται σκληρά, πάντα έχει ένα πλάνο κι ένα όραμα και δεν ξοδεύει την ενέργειά του έτσι, άσκοπα. Αν όμως τα πράγματα χαλάσουν και επικρατήσει το χάος, δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του!

Όταν ένας Αιγόκερως έχει το μυαλό του σε έναν στόχο, τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει από τον να τον πετύχει, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επαγγελματικό ή την κοινωνική του καταξίωση. Θα είναι προσεκτικός, προσηλωμένος, θα κάνει κινήσεις στρατηγικής, θα προσπαθήσει πολύ, θα εργαστεί για όσο καιρό απαιτείται και στο τέλος θα τα καταφέρει. Αν όμως κάτι στραβώσει και η δουλειά πάει πίσω, επειδή έχει προσπαθήσει πολύ, δεν θα συγχωρήσει όποιον ήρθε στο δρόμο του και του χάλασε τα σχέδια.

pink.gr