Προσοχή για Ζυγούς, Παρθένους και... - Αστρολογικές προβλέψεις από 13 έως και 19 Απριλίου

Εκρήξεις θυμού και απογοητεύσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσοχή για Ζυγούς, Παρθένους και... - Αστρολογικές προβλέψεις από 13 έως και 19 Απριλίου

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι εδώ, το ίδιο και οι Εκλείψεις (για τις οποίες έχει μιλήσει και η Άση Μπήλιου). Κατανοήστε πως για να μπορέσουν να ευοδώσουν θέματα σχέσεων, επαγγελματικά και οικονομικά, χρειάζεται να παρέχουμε στον εαυτό μας σταθερότητα, επιμονή και απόσταση από ανώριμες συμπεριφορές και άσκοπες διαρροές.

Συζητήσεις που κάνουμε αυτή την περίοδο σκοπό έχουν την αποκατάσταση της αλήθειας. Το σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να ελέγξουμε αν οι ευθύνες που έχουμε αναλάβει εξυπηρετούν ουσιαστικά τους τωρινούς μας στόχους και τις ανάγκες μας και δεν κωλύουν την εξέλιξή μας.

Από τον Γιώργο Ανεστόπουλο για το περιοδικό YOU

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Στις συζητήσεις που θα συμμετέχετε κρατήστε την ψυχραιμία σας όποια και αν είναι η διάθεση του συνομιλητή σας, παρακάμπτοντας χαώσεις και θέτοντας ήρεμα τους όρους σας. Οι επόμενες ημέρες φορτίζουν έντονα αυτή την εβδομάδα με ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Ο παλιός, σπασμωδικός και ανταγωνιστικός τρόπος σχέτισης δεν σας εξυπηρετεί πια, αλλά μόνο αποδυναμώνει κάθε σας προσπάθεια.

  • AstroTip: Αυτό που έχετε να συνειδητοποιήσετε αυτήν την περίοδο είναι πως η δύναμη από μόνη της δεν αρκεί, και μάλιστα αρκετές φορές μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά καταστροφικά για εσάς τους ίδιους.

Ταύρος

Σημαντικές διευθετήσεις απαιτούν από εσάς οι επόμενες ημέρες σε προσωπικά και οικονομικά θέματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό, μην επιτρέποντας σας να βρείτε τις πολυπόθητες ισορροπίες. Καλό θα είναι να έχετε μια ρεαλιστική προσέγγιση των γεγονότων και το θάρρος να αφήσετε πίσω σας πεποιθήσεις που σας «κλείνουν» και σας αφήνουν έξω από τη ροή των γεγονότων.

  • AstroTip: Στηριχτείτε στα πόδια σας, εστιάστε στις δικές σας ανάγκες, παύψτε να διαρρέετε ακατάπαυστα προς τρίτους και κοιτάξτε επί της ουσίας το συμφέρον σας. Αναβολές και ακυρώσεις ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν αρκετά σε κάθε τομέα.

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τις επόμενες ημέρες, για να χειριστείτε με μέτρο και ρεαλισμό τα όποια θέματα προκύψουν στον οικογενειακό και προσωπικό τομέα. Η περίοδος κρύβει για εσάς σημαντικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίον σχετίζεστε, σας ωθούν από ένα συγκεχυμένο και μπερδεμένο «παιδί» να εξελιχθείτε προς τη δομή ενός συγκροτημένου και σαφή ενήλικα.

  • AstroTip: Αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και αξιοποιήστε το περιβάλλον σας, ζητώντας υποστήριξη, όπου χρειάζεστε.

Καρκίνος

Οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα έντονες για εσάς και σας ζητούν να χειριστείτε με ιδιαίτερη οργανωτικότητα τον επαγγελματικό φόρτο αλλά και πιθανές αναβολές ή χαώσεις. Αυτή η περίοδος σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα σχέσεων που ενδεχομένως εκκρεμούν εδώ και καιρό στη ζωή σας, τόσο στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα όσο και σε συνεργασίες, αλλά και κοινωνικές επαφές.

  • AstroTip: Για εσάς είναι μια περίοδος έντονων ξεκαθαρισμάτων, αλλά και μια περίοδος αποχαιρετισμού ολόκληρων φάσεων ζωής, καθώς και σχέσεων, καταστάσεων και επιλογών που σας καθηλώνουν μία σε βαθιά θλίψη και ακινησία και μία σε εκρήξεις οργής και μίσους.

Λέων

Τις ημέρες που ακολουθούν επιλέξτε να έλθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα που να μπορούν και να θέλουν να σας δώσουν σημαντικές συμβουλές τόσο για τον επαγγελματικό, όσο και για τον συναισθηματικό τομέα. Το σημαντικό καρμικό μάθημα για εσάς είναι το πέρασμα από ανισότιμες σχέσεις, σε σχέσεις ισοτιμίας και σεβασμού. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συμφωνίες, συζητήσεις και συμβόλαια, εξετάζοντας σχολαστικά την κάθε παράμετρο.

  • AstroTip: Δώστε χώρο σε μια διαφορετική πορεία και ανοιχτείτε σε νέους τρόπους σε κάθε τομέα, που ίσως στο παρελθόν φάνταζαν μακριά από την λογική σας.

Παρθένος

Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και ξεσπάσματα βίας, αποφεύγοντας να ασκήσετε κριτική, αλλά και να λειτουργήσετε προκλητικά στις σχέσεις σας. Αυτό που θα σας βοηθήσει πραγματικά αυτήν την περίοδο είναι να έχετε την καρδιά σας ανοιχτή και να είστε σε επαφή με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Η περίοδος σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε και να οργανώσετε καλύτερα σχέσεις, συνεργασίες αλλά και οικογενειακά ζητήματα.

  • AstroTip: Αποφύγετε να υποχωρήσετε σε θέματα αρχών και θέστε τα όριά σας ξεκάθαρα, χωρίς πισωγυρίσματα και με ήρεμο και σταθερό τρόπο.

Ζυγός

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αυτές τις ημέρες και αξιοποιήστε μεθοδικά τις κινήσεις σας, επαναξιολογώντας τη στρατηγική σας σε κάθε τομέα. Αποχαιρετήστε καταστάσεις, πρόσωπα και γεγονότα με στόχο να πάτε παραπέρα τον εαυτό σας, να ξεκολλήσετε από συναισθηματικούς βάλτους και να ανοιχτείτε σε μια νέα πορεία εξέλιξης προς το άγνωστο.

  • AstroTip: Η έντονη συναισθηματική φόρτιση που εμπεριέχουν αυτοί οι αποχωρισμοί θα σας φέρει συχνά αντιμέτωπους με έντονη θλίψη, που καλό είναι να μην μετατρέψετε σε εκρήξεις οργής και συγκρουσιακές καταστάσεις, με στόχο να συνεχίσετε να μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν.

Σκορπιός

Η περίοδος σας εφιστά την προσοχή σε σημαντικά ζητήματα σε κάθε τομέα που περιέχουν παρασκήνιο, αντιπαλότητες και υπονόμευση, αλλά και σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα που αφορούν την ευθύνη σας για την ουσιαστική κάλυψη των αναγκών σας. Είστε σε μια φάση ζωής που ένας κύκλος κλείνει οριστικά για εσάς και ένας καινούριος ανοίγει, ζητώντας σας να αφήσετε πίσω ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί πλέον μαζί σας.

  • AstroTip: Κινητοποιηθείτε και δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, βοηθώντας τον να εξελιχθεί, επιλέγοντας να απομακρύνετε ή να μεταλλάξετε οριστικά ό,τι δυσλειτουργικό υπάρχει στη ζωή σας.

Τοξότης

Αυτές τις ημέρες εσείς θα χρειαστεί αρκετές φορές να κάνετε τη διάκριση ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, βάζοντας όρια στα παιχνίδια που σας παίζει το μυαλό σας, ερμηνεύοντας την πραγματικότητα μέσα από φαντασίες, σενάρια αλλά και άπειρα ψευτοδιλήμματα. Προβείτε σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, κλείνοντας οριστικά σχέσεις και συνεργασίες, που δεν είναι σε θέση να εξελιχθούν ή εσείς δεν αντέχετε πλέον το βάρος με το οποίο σας φορτίζουν.

  • AstroTip: Φροντίστε να αποφύγετε τις περιπλοκές σε κάθε τομέα, και επιλέξτε να κάνετε σημαντικές επαφές και συζητήσεις, που θα είναι σε θέση να σας βγάλουν από αδιέξοδα και πιέσεις.

Αιγόκερως

Επαφές που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα, σας δείχνουν πως οι στόχοι και οι επιθυμίες σας μπορούν να εξελιχθούν και να πραγματοποιηθούν, αν εσείς οργανωθείτε καλά και δεν ολισθήσετε σε εντάσεις και περιττές προστριβές με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, είτε οικογενειακού, ή επαγγελματικού. Σημαντικά «κλεισίματα» σχέσεων έρχονται ή συνεχίζουν να εξελίσσονται για εσάς, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με την αναγκαιότητα να αφήσετε πίσω σας συνήθειες χρόνων, πεποιθήσεις αλλά και σχέσεις και να ανοιχτείτε στο άγνωστο με στόχο την εξέλιξή σας.

  • AstroTip: Βάλτε φίλτρα στον παρορμητισμό σας, ώστε να αποφύγετε να εκφράσετε ή να προκαλέσετε εκρήξεις οργής, που στην ουσία θα σας κρατήσουν και πάλι προσκολλημένους σε φαύλους κύκλους του παρελθόντος.

Υδροχόος

Χειριστείτε με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια διευθετήσεις στον οικονομικό, επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. Η περίοδος σας δίνει ευκαιρίες να διορθώσετε λάθη που αφορούν σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και να εξελιχθείτε και να ωριμάσετε εσείς οι ίδιοι, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να σταθείτε με αυθεντικότητα απέναντι σε αυτές.

  • AstroTip: Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσετε πως ένας κύκλος ζωής κλείνει για εσάς οριστικά και πως εσείς είναι απαραίτητο να δομήστε τη βάση για τα σχέδιά σας και τους τρόπους υλοποίησης τους, ελέγχοντας όμως διεξοδικά κάθε πιθανή παράμετρο.

Ιχθύες

Κινηθείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που σας προκύπτουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χωρίς να χάσετε την ικανότητά σας για ρεαλιστική αξιολόγηση. Μπορεί οι Εκλείψεις να μην σας επηρεάζουν άμεσα, παρόλα αυτά, δεν σας επιτρέπουν και να ξεφύγετε από το γενικό κλίμα ανακατατάξεων, που αφορά σε ξεκαθαρίσματα και οριστικά κλεισίματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

  • AstroTip: Εξυγιάντε περιπλεγμένες καταστάσεις, που εμπεριέχουν έντονη συναισθηματική φόρτιση και αποφύγετε να προβείτε σε εκρήξεις θυμού, που θα σας προσκολλήσουν ακόμα περισσότερο σε ενοχές και αυτές με τη σειρά τους σε φαύλους κύκλους του παρελθόντος.