Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 17 Απριλίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 17 Απριλίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 17 Απριλίου, ενώ δείτε εδώ και τις προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Κυριακή 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις, τα οικονομικά, οι πόροι και οι απολαύσεις θα ωφεληθούν αν δοκιμάσετε αυθόρμητα, μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν οι τομείς της ζωής σας έχουν βαλτώσει, η σημερινή μέρα θα ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα… αρκεί να γίνουν λίγο πιο ενδιαφέροντα και να φρεσκάρουν τη γνώριμη ρουτίνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απροσδόκητο εισόδημα μπορεί να έρθει στο δρόμο σας ή να ανακαλύψετε κάτι που απλά δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην αγορά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες κοινωνικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Προσοχή σε αγορές που είναι πέρα από τον προϋπολογισμό σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως σας ταράξει κάποια απερίσκεπτη συμπεριφορά σε ό,τι αφορά άμεσες αποφάσεις που θα μετανιώσετε γι’ αυτές αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε την τάση να εντυπωσιάζετε τους γύρω σας με την γοητεία σας καθώς είστε πολύ επιφυλακτικοί για να τους προσεγγίσετε και να προσπαθήσετε να τους γνωρίσετε καλύτερα.

Ζώδια Σάββατο 16 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να σκεφτείτε αν θα πρέπει να συνεχίσετε να θαυμάζετε κάποιον/α από απόσταση ή να τον/την προσεγγίσετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχετε τίποτα να χάσετε εάν υιοθετήσετε μια πιο τολμηρή στάση στη ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει απογοήτευση, καθώς κάποιο άτομο για το οποίο έχετε συναισθήματα, φαίνεται αδιάφορο στις προσπάθειες σας να το προσεγγίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καμία από τις τακτικές σας δεν φαίνεται να πιάνει. Συζητήστε ανοιχτά όσα σας ενδιαφέρουν!

ΙΧΘΕΙΣ

Να ξέρετε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενδιαφέρεται κι εκείνο, απλώς έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του.

Τα ζώδια που συγχωρούν την απιστία

Ταύρος

Η εμπιστοσύνη σε μία σχέση είναι πολύ σημαντική για τους Ταύρους. Εμπιστεύονται με κλειστά μάτια το ταίρι τους, ειδικά αν βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση. Γι’ αυτό και δυσκολεύονται να δουν τα ελαττώματα του συντρόφου τους. Ακόμα και αν υπάρξει απιστία θα παραμείνουν στη σχέση, αρνούμενοι να εγκαταλείψουν την αγάπη τους. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού τους πάντα θα υπάρχει ο φόβος της προδοσίας ξανά.

Καρκίνος

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου χτίζουν τείχη γύρω τους, επειδή φοβούνται μήπως πληγωθούν. Από τη στιγμή που τα ρίξουν, όμως, δίνονται ολοκληρωτικά στον άλλο. Μετά την απιστία θα είναι βαθιά πληγωμένοι και θα το σκεφτούν πολύ αν θα συγχωρήσουν ή όχι το ταίρι τους. Αν, όμως, δουν πως ο άλλος έχει μετανιώσει πραγματικά, θα φανούν μεγαλόψυχοι.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια γενικώς δυσκολεύονται να αφήσουν τους ανθρώπους που αγαπούν. Δύσκολα φεύγουν από μία σχέση, ακόμα και αν υπάρχει απιστία. Μάλιστα, προσπαθούν να δείχνουν πάντα ένα καλό πρόσωπο στην κοινωνία, γι’ αυτό και πολύ πιθανό είναι να κρύψουν τις δυσκολίες στη σχέση τους και να παρουσιάζουν στους άλλους την «τέλεια» σχέση που έχουν.