Η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε - Ειδικά ένα ζώδιο σήμερα 23/4 είναι πιο ευνοημένο από όλα

Οι ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε - Ειδικά ένα ζώδιο σήμερα 23/4 είναι πιο ευνοημένο από όλα

Μπορεί γενικά ο Απρίλιος να είναι τραγικός για ορισμένα ζώδια, ωστόσο, η Λίτσα Πατέρα για σήμερα Μεγάλο Σάββατο 23/4 τουλάχιστον, δεν φέρνει μόνο δυσάρεστα νέα. Συγκεκριμένα, όλα τα ζώδια θα περάσουν ήρεμα την Ανάσταση, ενώ ένα συγκεκριμένο είναι πιο ευνοημένο από τα υπόλοιπα.

Οι ημερήσιες (23/4) αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Πρόσωπα της καρδιάς δεν είναι μόνο η οικογένεια αλλά και οι φίλοι, με τους οποίους σήμερα μοιράζεστε αγάπη, ευχές, αλλά και καθοδήγηση!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα έχετε στο μυαλό σας «γλυκιές» υποχρεώσεις λόγω των ημερών και σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τους άλλους! Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η μέρα με τα τόσα βαθιά νοήματα σας κάνει να βλέπετε πιο αισιόδοξα και πιο ουσιαστικά τα πράγματα, ειδικά αν οι καταστάσεις σας είχαν κάπως… απομακρύνει από τους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πολυμήχανο μυαλό σας στρέφεται γύρω από την περισυλλογή που προσφέρουν αυτές οι άγιες ημέρες και αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στις ανάγκες των άλλων!

ΛΕΩΝ

Μέρα αγάπης με την Σελήνη να βρίσκεται στο τομέα των σχέσεών σας, είναι λοιπόν ιδανική ημέρα για να δείξετε περισσότερη τρυφερότητα στο ταίρι σας και στους άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη να προσφέρετε γίνεται λόγω της ημέρας ακόμα πιο έντονη, έτσι δίνετε απλόχερα την βοήθειά σας, όπου οι αγαπημένοι σας δυσκολεύονται!

ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή η σημερινή ημέρα, χάρη στην αγάπη που δείχνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω ημέρας, γεμίζουν οι καρδιές και λύνονται τυχόν… παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σας βοηθά να επιστρέψετε -έστω και νοερώς- στις ρίζες σας και να μοιραστείτε το «φως» σας με τους οικείους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια επαφή ή δημιουργική συζήτηση θα μπορούσε να χαρίσει χαμόγελα στα πρόσωπα που είναι κοντά σας. Εκτός από ευχές, ανοίξτε σήμερα την καρδιά σας στους γύρω σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λόγω της ημέρας επιτρέπεται να το.. παρακάνετε στην περιποίηση των αγαπημένων σας, άλλωστε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί θα βρει λύση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣΗ

παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας βοηθά ώστε να γίνεται εσείς ένας φάρος αγάπης για τους γύρω σας τούτη την αναστάσιμη ημέρα!

ΙΧΘΥΕΣ

Απομονώνεστε από την βουή καθώς θέλετε να κλειστείτε σε μια «φωλιά» μόνο για εσάς και τα άτομα της καρδιάς σας, αναζητώντας την δική σας «Ανάσταση».

Συμφορές για 3 ζώδια - Αστρολογικές προβλέψεις από 20 έως 26/4

Αυτές τις ημέρες ας επιλέξουμε να στραφούμε ουσιαστικά στον εαυτό μας, στις επιθυμίες μας και τις ουσιαστικές μας ανάγκες σε κάθε τομέα, παραμερίζοντας άκαμπτα «πρέπει», προγραμματισμούς και διαστρεβλώσεις που έχουν αλλοιώσει την ατομικότητα μας.

Να θυμάστε πως η αλόγιστη δράση είναι μόνο ξόδεμα ενέργειας. Είναι μια καλή ευκαιρία να αποστασιοποιηθούμε και να δούμε πιο καθαρά τα όσα συμβαίνουν, τόσο με τους συνεργάτες μας, όσο και με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Του Γιώργου Ανεστόπουλου/www.heliofoto.gr

Αστρολογικές προβλέψεις από 20 έως 26/4

Κριός

Το ζητούμενο για εσάς αυτή την εβδομάδα είναι να βρείτε τρόπους να σκεφτείτε και να δομήσετε την εξέλιξη σας, τραβώντας την προσοχή σας από τα γρήγορα αποτελέσματα, που πιο πολύ θα σας αγχώσουν, παρά θα σας βοηθήσουν. Oι νέοι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σας χρειάζονται και νέες αντιλήψεις, καθώς αρκετά στερεότυπα του παρελθόντος έχουν αποδείξει ξεκάθαρα πια ότι οδηγούν μόνο στην καταστροφή.

AtroTip: Επιλέξτε να ανατρέψετε δεδομένα και κρυμμένες παγίδες υπέρ σας στον οικογενειακό κι επαγγελματικό τομέα και μην αφήσετε τον εαυτό σας σε καμία περίπτωση να χαωθεί σε ψευδοδιλλήματα και επικίνδυνες εξιδανικεύσεις.

Ταύρος

Το κλίμα είναι θερμό καθώς ζητήματα που εμφανίζονται σας θυμίζουν ότι επείγει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις του παρελθόντος μέσα σας, για να προχωρήσετε. Με την Έκλειψη στο ζώδιο σας να πλησιάζει, χειριστείτε με ψυχραιμία και σταθερότητα τις σχέσεις σας, θέτοντας τα όριά σας με ηρεμία. Αξιολογήσετε με μέτρο τις διαδικασίες που συντηρείτε σε κάθε τομέα, με κριτήριο το πόσο σας απασχολούν σε σχέση με την απόδοσή τους και την προσωπική ανάπτυξη που σας προσφέρουν.

AtroTip: Αντιμετωπίσετε και εξυγιάντε εξιδανικευμένες σχέσεις και καταστάσεις με πρόσωπα που στο υποσυνείδητό σας έχουν μη ρεαλιστικές διαστάσεις.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα εσείς έρχεστε αντιμέτωποι με τη συγκάλυψη αρνητικών καταστάσεων που πρέπει πλέον να εξυγιανθούν οριστικά. Δράστε αποκαλυπτικά σε κάθε τομέα και αποφύγετε να ξοδευτείτε σε ψευδείς συναισθηματισμούς, με σκοπό να διατηρήσετε την αίσθηση της αρμονίας εκεί που δεν υπάρχει, κάνοντας συμβιβασμούς που σας κοστίζουν και θυσιάζοντας έτσι την αλήθεια σας.

AtroTip: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, μιας και οι καταστάσεις που βγαίνουν αυτή την περίοδο στο προσκήνιο, για να αντιμετωπιστούν ουσιαστικά πρέπει να εκτιμηθούν σε όλο τους το εύρος. Μην αφήσετε την παρόρμηση και την άκρατη συναισθηματική φόρτιση να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

Καρκίνος

Κατανοήστε πως οι ισχυρές αλλαγές σε κάθε τομέα συνεχίζονται για εσάς, με στόχο να αντιμετωπιστούν πιο ώριμα και ρεαλιστικά οι εκκρεμότητες του παρελθόντος. Βάλτε όρια με ωριμότητα και αποστασιοποιηθείτε από δυσλειτουργίες, έστω κι αν τις είχατε ταυτίσει με ένα κομμάτι του εαυτού σας. Κινηθείτε ενήλικα και ξεκάθαρα, σε απόσταση από εναλλασσόμενες μυθοποιήσεις και αποκαθηλώσεις προσώπων και καταστάσεων.

AtroTip: Προσέξτε αψυχολόγητες κινήσεις και συμπεριφορές άκρατου και έντονου παρορμητισμού, που ενδεχομένως να σας στρέψουν σε ακραίες συμπεριφορές και κινήσεις, που αργότερα θα μετανιώσετε. Σκεφτείτε πως η απολυτότητα δεν βοηθάει. Προσοχή στον τρόπο που οδηγείτε.

Λέων

Εν αναμονή των εκλείψεων εσείς χρειάζεται να επανεξετάσετε τη διευθέτηση επαγγελματικών και προσωπικών σας στόχων, καθώς και θέματα σχέσεων που σας απασχολούν έντονα. Κρατήστε τους τόνους χαμηλά και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεκουραστεί και να ανατροφοδοτηθεί, αποφεύγοντας τους φραστικούς ανταγωνισμούς. Μην ξεχνάτε ότι η δύναμη χωρίς αγάπη και κατανόηση, είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

AtroTip: Επιλέξτε να διαχειριστείτε με διαύγεια και καθαρότητα πρόσωπα και καταστάσεις, που έχουν την πρόθεση να σας δημιουργήσουν ανατροπές και παρασκήνιο, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Μην ολισθήσετε σε αντιπαραθέσεις και εντάσεις, γεγονός που θα είναι ιδιαίτερα εύκολο αυτές τις ημέρες.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα εσείς καλείστε να επανα-διαπραγματευτείτε σημαντικά ζητήματα σε κάθε τομέα, που το πάγωμα ή η αναβολή τους σας έχει αγχώσει. Αν αισθάνεστε ότι η ικανοποίηση των απαιτήσεων της ζωής σας στηρίζεται σε υπερβάσεις που δεν γνωρίζετε, ζητείστε βοήθεια. Μην προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε μόνοι σας, ταλαιπωρώντας το ήδη καταπονημένο νευρικό σας σύστημα.

AtroTip: Κινηθείτε σε απόσταση από παρασκηνιακά γεγονότα και ανατροπές, αλλά και από αντιπαραθέσεις που μπορούν να σας βγάλουν έξω από τους στόχους σας.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα σας εφιστά την προσοχή σε κομβικά για την ζωή σας ζητήματα που περνούν σε ανακατατάξεις, τόσο στο επαγγελματικό και κοινωνικό όσο και στο προσωπικό σας περιβάλλον, και θα χρειαστούν καλά οργανωμένη στρατηγική, σεβασμό στην ιεραρχία και ισχυρές συμμαχίες για να αποδώσουν. Συζητήσεις που περιέχουν αψυχολόγητους σχολιασμούς και έντονο θυμό, καλό είναι να αποφευχθούν αυτές τις ημέρες, αν δεν θέλετε να σας χαλάσουν τη διάθεση.

AtroTip: Προσπαθήστε να ισορροπήσετε καταστάσεις που παλινδρομούν μέσα σας εδώ και καιρό σε κάθε τομέα και πάρτε απόσταση από τα λάθη του παρελθόντος.

Σκορπιός

Οι επόμενες ημέρες είναι έντονα φορτισμένες με αντιπαλότητα και συγκρούσεις σε κάθε τομέα, λίγο καιρό πριν την έκλειψη στον άξονα σας στο τέλος του μήνα. Είναι η στιγμή που θα χρειαστεί να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε να εξελίσσεστε μέσα από πολέμους και συγκρούσεις, ή θα αλλάξετε πορεία πλεύσης βρίσκοντας τρόπους και αλλάζοντας συμπεριφορές με στόχο τη συνεργασία και την ενότητα.

AtroTip: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές κινήσεις ή ρήξεις, χειριστείτε προσεκτικά και προς όφελός σας σχέσεις και συνεργασίες και επιλέξτε να μην εκφράσετε οτιδήποτε πριν να είστε σίγουροι ότι είναι αποφορτισμένο από κάθε πρόθεση χωριστότητας.

Τοξότης

Ισχυρές αντιπαραθέσεις στις σχέσεις σας με οικεία πρόσωπα αλλά και καταστάσεις που αφορούν τον επαγγελματικό σας χώρο, σας δημιουργούν έντονους κλυδωνισμούς τις επόμενες ημέρες. Το μυαλό σας αυτή την περίοδο είναι στραμμένο σε επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις που στηρίζονται σε αλλαγές, που εσείς καταλαβαίνετε ότι χρειάζεται να γίνουν.

AtroTip: Κατανοήστε ότι δεν είναι περίοδος για βιαστικές αποφάσεις, όποτε η κάθε ευκαιρία καλό είναι να αντιμετωπιστεί με επιφύλαξη. Μην ξεχνάτε ότι η νέα τάξη πραγμάτων που επιθυμείτε, θα αναδυθεί μόνο έπειτα από την αναμέτρησή σας με το παλιό.

Αιγόκερως

Ευθύνες, τόσο δικές σας όσο και των άλλων, που δεν αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και στο σωστό χρόνο, θα αποτελέσουν την πηγή των προβληματισμών σας. Προσπαθήστε να θέσετε ήρεμα τις ελλείψεις που υπάρχουν σε κάθε τομέα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη διεκπεραίωσης τους με γνώμονα τον πραγματικό χρόνο που χρειάζεστε, οργανώνοντας τις συμμαχίες σας και αξιολογώντας ρεαλιστικά τις δεξιότητες σας.

AtroTip: Η περίοδος είναι τέτοια, που μπορείτε εύκολα να βγείτε εκτός εαυτού και αυτό είναι η πρόκληση σας. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε σε εκτονωτικές συζητήσεις.

Υδροχόος

Την ανάγκη έντονων αλλαγών και ξεκαθαρισμάτων σε κάθε τομέα της ζωής σας θέτουν ως αναγκαιότητα αυτές οι ημέρες για εσάς. Η ανάπτυξη σας θα περάσει μέσα από συγκρουσιακές διαδικασίες, ενώ η επιτυχία θα κριθεί από την ικανότητα σας να ανοιχτείτε σε ανθρώπους και συνεργασίες. Όσο παραμένετε κλειστοί προσπαθώντας να αναπτύξετε καινούριους δρόμους με παλιούς τρόπους, το στρες, οι συγκρούσεις και η απόγνωση θα σας καταβάλουν.

AtroTip: Προσπαθήστε να βάλετε σε μια σειρά τα θέματα που σας απασχολούν και αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και έντονες συζητήσεις. Μην αφήσετε την αλαζονεία και την συγκρουσιακή διάθεση χωριστότητας να σταθούν εμπόδιο στους στόχους σας.

Ιχθύες

Αυτό που σας απασχολεί έντονα αυτή την περίοδο είναι ζητήματα σχέσεων που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό στην επιφάνεια, αλλά δεν έχουν αντιμετωπιστεί και αξιολογηθεί επαρκώς, ζητώντας από σας διευθέτηση και ουσιαστική ανάληψη ευθυνών, κυρίως συναισθηματικών. Κινηθείτε συνενωτικά και προς συνεργασίες που χρειάζονται επαναδιαπραγμάτευση, ξεπερνώντας τις όποιες διαθέσεις αντιπαλότητας και αντιμετωπίζοντας με οργάνωση και απόλυτη ειλικρίνεια επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις.

AtroTip: Χειριστείτε με προσοχή τα όποια θέματα προκύψουν, κυρίως όμως οικογενειακά και προσωπικά, και μην κάνετε κινήσεις, αν δεν έχετε διασαφηνίσει προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια.