Προωθούνται οικονομικά θέματα - Η Λίτσα Πατέρα ξεκαθάρισε πως 3 ζώδια θα πάρουν "ανάσα"

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προωθούνται οικονομικά θέματα - Η Λίτσα Πατέρα ξεκαθάρισε πως 3 ζώδια θα πάρουν

Μπορεί ο Κώστας Λεφάκης να έχει μιλήσει για έναν τραγικό Απρίλη, όμως οι ημέρες του Πάσχα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για τα 12 ζώδια. Όσον αφορά την Κυριακή του Πάσχα 24/4, η Λίτσα Πατέρα έφερε πολύ ευχάριστα νέα και περισσότερο για ορισμένους.

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Μην διστάσετε σήμερα να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να εκφράσετε την αγάπη σας και τις ευχές σας. Μέσα από τους φίλους σας άλλωστε βρίσκετε απαντήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Εκτός από… πασχαλινά αυγά και κουλούρια, αυτή η μέρα σας ευνοεί ιδιαίτερα και στην κοινωνική ζωή, ενώ ένα οικονομικό θέμα προωθείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανοιχτείτε σε νέους ορίζοντες, μιας και το χαρμόσυνο μήνυμα της ημέρας σας κάνει να γεμίζετε με αέρα αισιοδοξίας! Επίσης, προσεγγίστε και πρόσωπα που βρίσκονται μακριά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρα αγάπης σήμερα που τις επόμενες ημέρες φέρνει καλά νέα και στα οικονομικά! Προσέξτε μόνο κάποιες… γκρίνιες, μέρα που είναι σήμερα!

ΛΕΩΝ

Είστε εναρμονισμένοι με την ημέρα αγάπης σήμερα, καθώς προστρέχετε στο ταίρι σας ή γενικά στους σημαντικούς «άλλους» στην ζωή σας για να τους στηρίξετε και να σας στηρίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και σήμερα όπως και χθες, δείχνετε καλή θέληση αυτή την μέρα αγάπης, κάνοντας βήματα συγχώρεσης. Επίσης, η υγεία (εργασία) προωθείται! Επουλώστε λοιπόν «πληγές»!

ΖΥΓΟΣ

Τι καλύτερο από την μέρα που γιορτάζει η αγάπη να δώσετε όλη σας την αγάπη στους δικούς σας ανθρώπους! Η Σελήνη από τον Υδροχόο σας βοηθά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα οικογενειακό θέμα θα μπορούσε να βρει λύση σήμερα που γιορτάζει η αγάπη! Ελάτε πιο κοντά στους οικείους σας και βοηθήστε τους με τα θέματά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήμερα της ημέρας της αγάπης, η Σελήνη σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, αλλά και στους οικείους σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα σας θυμίζει πως η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα, στις στιγμές που μοιράζεστε με αυτούς που αγαπάτε. Και όλο και θα βρεθεί λύση για ένα οικονομικό θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ημέρα της αγάπης και η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς θυμίζει πως πρέπει να μοιράζετε την αγάπη σας στους άλλους, και η μέρα θα κάνει το θαύμα της! Ένα προσωπικό θέμα προχωρά!

ΙΧΘΥΕΣ

Ακούστε την καρδιά σας αυτή την ημέρα και κάντε μια μικρή «απόδραση»! Σήμερα άλλωστε βρίσκετε λύσεις μέσα από την συζήτηση για ένα οικογενειακό θέμα.

Αυτά τα ζώδια συνεχίζουν να κάνουν έρωτα και μετά τον χωρισμό τους

Δίδυμος και Τοξότης

Ο αέρας με τη φωτιά είναι ένας συνδυασμός που φουντώνει το πάθος. Είναι και οι δυο περίεργα άτομα, για αυτό και ταιριάζουν πολύ. Ψάχνουν τον σύντροφο που θα τους συμπληρώνει, κάτι που μεταξύ τους αυτό συμβαίνει, όμως και οι δυο φεύγουν και έρχονται όποτε το νιώσουν, για αυτό χαρακτηρίζονται ως άστατοι. Παρά τον χωρισμό τους όμως, παραμένουν ενθουσιασμένοι ο ένας με τον άλλο και θεωρούν ότι ο άλλος έφυγε, ασχέτως του πως ήρθε το τέλος. Έτσι λοιπόν, έχουν την τάση να σμίγουν ξανά και ξανά ανακαλύπτοντας ότι η χημεία συνεχίζει να υπάρχει ανάμεσα τους, ακόμα κι αν η σχέση τους δεν ήταν γραφτό να κρατήσει.

Καρκίνος και Σκορπιός

Δυο ζώδια του νερού, που αγαπούν βαθιά και δυσκολεύονται να προχωρήσουν. Έτσι όμως όπως αυτά του ενώνουν, μπορούν να τους χωρίσουν κιόλας. Όταν νιώσουν την απιστία, τότε θα αντεπιτεθούν, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο που οδηγεί στην τοξικότητα και τον χωρισμό. Έχοντας όμως αυτό το βαθύ δέσιμο, δεν μπορεί η σχέση τους να σπάσει εντελώς, γιατί υπάρχει έντονο πάθος που μπορεί να αναζωπυρωθεί ανά πάσα στιγμή, παρά το ότι και οι δυο ξέρουν ότι πρέπει να προχωρήσουν.

Ζυγός και Ιχθύς

Είναι από τους πιο ρομαντικούς του κύκλου και ψάχνουν μια σχέση σαν αυτές στις ρομαντικές ταινίες. Όταν χωρίσουν, κανένας δεν μπορεί να παραιτηθεί από την ελπίδα της συμφιλίωσης, άρα δεν αφήνουν ποτέ την κατάσταση στην τύχη της, ειδικά αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, παρά το ότι μπορεί και οι δυο να ξέρουν ότι είναι καλύτερα να χωρίσουν. Επομένως, είναι πιθανό να βρίσκονται ξανά και ξανά για σeξ, συνειδητοποιώντας ότι είναι κυρίως ερωτευμένοι με την ιδέα του να είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους.