Ευχάριστα νέα για 3 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα - Το αποκάλυψε από νωρίς για να γνωρίζετε

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για 3 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα - Το αποκάλυψε από νωρίς για να γνωρίζετε

Τις αστρολογικές της προβλέψεις έκανε η Λίτσα Πατέρα, η οποία προειδοποίησε ορισμένα ζώδια για αυτά που θα μας φέρει η Δευτέρα του Πάσχα 25/4. Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού κύκλου, την ώρα που τα άστρα προβλέπουν συμφορές μέχρι τις 26 Απριλίου.

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα έχει ακόμα πιο… ονειρικό, ενώ δεν αποκλείεται να σας έρθουν μηνύματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει καλά νέα, μέσα από φιλικά σας πρόσωπα μάλιστα μπορείτε να πάρετε σημαντικές συμβουλές σχετικά με τα επόμενα βήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ανήκετε σε εκείνους που παρά την αργία, εργάζονται, τότε θέματα εργασίας προωθούνται, ενώ η κοινωνική ζωή λέει πολλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανήκετε σε εκείνους που η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα τονίζει την διαίσθησή τους, έτσι πολλές από τις αποφάσεις που θα πάρετε, θα αποδώσουν. Χαρείτε την μέρα.

ΛΕΩΝ

Ασχολείστε πιο πολύ με τις πιο βαθιές σας ανάγκες, ενώ ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται και με άλλους, σήμερα μπορεί να προχωρήσει θετικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σας και την θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα να σας χαμογελά, σίγουρα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις έχουν πολλά καλά να σας πουν. Αρκεί να ακούσετε!

ΖΥΓΟΣ

Εκμεταλλευτείτε την αργία της σημερινής ημέρας για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, ενώ αν εργάζεστε σήμερα, μπορείτε να προωθήσετε τα της δουλειάς με άνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή ακόμα και η ερωτική σας ζωή λέει πολλά σήμερα, ετσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την σημερινή ημέρα, χωρίς υπερβολές όμως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα μια μέρα που το σπίτι, οι ρίζες και η οικογένεια είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας, ελάτε λοιπόν πιο κοντά στους οικείους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εξαιρετικά νέα φέρνει η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα και μπορείτε να δείτε τις υποθέσεις σας να προχωρούν, χάρη και στις πληροφορίες που παίρνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα θα προωθηθούν οικονομικά θέματα, ενώ γενικά απολαμβάνετε απλές και καθημερινές στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ερμής και Ποσειδώνας συμμαχούν και σας φέρνουν καλά νέα, ενώ και η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα!

"Από τις 26/04 μέχρι και τις 30/04..." - Παράξενο το τέλος του Απρίλη

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και αγωνιώ να αλλάξει ο μήνας και μιας που εξαφανίστηκα, ας ξεπροβοδίσω τον Απρίλη, όπως του αξίζει! Το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος, ένα συμπαντικό “party” που θα αφήσει εποχή! Θα μιλούν πολλοί για αυτό, ίσως και για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Αν εξαιρέσουμε το μέχρι σήμερα, που ο Κρόνος από τον Υδροχόο, μας έψησε το ψάρι στα χείλη, οι υπόλοιπες ημέρες είναι θεϊκά θαυματουργές και πολλά όμορφα μπορούν να συμβούν σε ερωτικό επίπεδο! Θα μου πείτε ποιος έχει όρεξη για ιστορίες για αγρίους; Κανείς! Μα ο κύριος Έρωτας δε ρωτά! Παραφυλά και τσουπ, ρίχνει τα βέλη του και όποιον πάρει ο χάρος!

Η πονηρή η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από τους Ιχθύες, θέλει να κάνει τις ζαβολιές της, γιατί αυτό της βγάζει το σκηνικό! Ο Ποσειδώνας άλλο που δε θέλει, να γαληνέψει τις θάλασσές του, να φτιάξει το πιο όμορφο γαλάζιο που υπάρχει, να γίνει ένα με τον ουρανό, πόσο μαγικό είναι αυτό;;; Χαζεύοντας ένα τέτοιο τοπίο, οι ψευδαισθήσεις του υπέροχου, του φανταστικού, καλπάζουν, ρομαντική η φάση φουλ! Αρκετοί λοιπόν παίζει να τη βγάλουμε σε ένα παράθυρο, να χαζεύουμε τον ουρανό και τα ταξιδιάρικα τα συννεφάκια, να νοσταλγήσουμε εκείνα τα δυο μάτια, να στείλουμε εκείνο το μήνυμα, που έχουμε ορκιστεί 100 φορές, πως ποτέ ξανά,.. τι σου κάμει ένα καρδιοχτύπι;

Στις 25/04 ο Ερμής από τον Ταύρο, θα στείλει τα σημάδια του! Συμμετέχει και αυτός, διακριτικά όμως, γιατί έχει πάρει το σοβαρό του το ύφος τώρα! Θα στείλει ένα όνειρο; Ένα τραγούδι; Ένα μήνυμα κατά λάθος, αλλά τελικά όχι και τόσο λάθος; Θα φτιάξει ένα τυχαίο ραντεβού; Πάντως ανάβει το σπίρτο! Τσαφ.. Από τις 26/04 μέχρι και τις 30/04 ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας.... διαβάστε τη συνέχεια και τις προβλέψεις της MagicFariel.