"Μέχρι το απόγευμα..." - Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί 2 ζώδια για τα προσωπικά τους

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε τα 12 ζώδια για τα όσα θα μας φέρει η Τετάρτη 27/4. Η αστρολόγος αποκάλυψε ποια θα περάσουν όμορφα την ημέρα αλλά και ποια θα τα βρουν πολύ σκούρα, ωστόσο ένας χαμός επικρατεί για όσα θα ζήσουμε μέχρι τις 30/4.

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Παρότι το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σας βρίσκει κάπως εσωστρεφείς, μπορείτε να προετοιμάσετε τις υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το απόγευμα μπορείτε πιο εύκολα να προσεγγίσετε στόχους, καθώς αργότερα νιώθετε την ανάγκη να αφήσετε στην άκρη τις υποχρεώσετε της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας δίνονται ευκαιρίες να κλείσετε συμφωνίες παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσετε πρακτικής φύσεως μοιάζουν να εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να στηριχτείτε σε σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο πάνω στη δουλειά σας, ενώ παρότι έχετε πιεστεί οικονομικά, βρίσκετε τρόπο να εισπράξετε έσοδα.

ΛΕΩΝ

Μέχρι το απόγευμα σκέφτεστε πρόσωπα και καταστάσεις, ωστόσο από το απόγευμα και μετά είστε πιο εξωστρεφείς και η τύχη μοιάζει να σας χαμογελά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις μοιάζουν να σας απασχολούν έντονα σήμερα, ωστόσο είναι προτιμότερο να κινηθείτε μέχρι το απόγευμα για να προσεγγίσετε το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το απόγευμα καταπιάνεστε με ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ αργότερα ασχολείστε με τους άλλους και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα της ημέρας είναι περισσότερο βοηθητικό για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ από το απόγευμα τακτοποιείτε υποχρεώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρωί οι υποθέσεις σχετικά με το σπίτι ή τους οικείους παραμένουν η πρώτη σας προτεραιότητα, ενώ αργότερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από το απόγευμα και μετά στρέφεστε σε πιο ασφαλείς επιλογές, ενώ το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι πιο ευνοϊκό για να κάνετε συναντήσεις και επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να προσεγγίσετε τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, επικοινωνώντας τις ιδέες σας, ακόμα και αν τα κακώς κείμενα δεν λείπουν από τις υποθέσετε σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο προχωρά η μέρα εσύ μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα οικονομικές υποθέσετε που σας αφορούν άμεσα.

Αυτά τα ζώδια αισθάνονται ότι πνίγονται μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις

Ζώδια

Κριός

Είναι παρορμητικός και αυθόρμητος και παρασύρεται σε απαγορευμένα εpωτικά μονοπάτια, ενώ δεν αντέχει τη ρουτίνα και αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες. Βαριέται εύκολα, για αυτό και ψάχνει για καινούργια πράγματα πάντα. Αν θέλεις να τον κρατήσεις να του κάνεις συχνά παιχνιδιάρικες εκπλήξεις.

Τοξότης

Είναι ελεύθερη φύση και φοβάται να δεθεί, λατρεύει την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και βιώνει την αγάπη σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο, όμως σε βάθος χρόνου η μακροχρόνια μονογαμική σχέση τον καίει. Έχει το φλερτ στο αίμα του και για αυτό του είναι δύσκολο να μένει πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Είναι γεννημένος επαναστάτης και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέες εμπειρίες και να κάνει πειραματισμούς. Δεν είναι ιδιαίτερα μονογαμικός, ούτε και ιδιαίτερα συναισθηματικός, ούτε και ζηλιάρεις όμως. Είναι ρεαλιστής και λογικός και θέλει πρώτα να εξερευνήσει το άτομα και μετά να δει αν θέλει τη μονογαμία.