«Μέχρι το φθινόπωρο του 2023...» - Η αποκάλυψη της Άσης Μπήλιου

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μέχρι το φθινόπωρο του 2023...» - Η αποκάλυψη της Άσης Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στην εκπομπή Breakfast At Star η Άση Μπήλιου, θέλησε να προειδοποιήσει τα ζώδια για την έκλειψη που έρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και για τις επιπτώσεις της, ενώ η Λίτσα Πατέρα μίλησε για προβλήματα σε 4 ζώδια.

Τι συμβαίνει με την έκλειψη σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

«Η πρώτη έκλειψη του 2022 πραγματοποιείται αύριο. Αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο έχει πολλές όψεις, κάτι που φαίνεται ήδη από σήμερα στον καιρό. Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι εκλείψεις δημιουργούν μία αστάθεια.

Από σήμερα έχει αρχίσει να φαίνεται αυτή η ασταθής συνθήκη. Η έκλειψη αυτή είναι στο ζώδιο του Ταύρου. Οι εκλείψεις στον Ταύρο και τον Σκορπιό έχουν ξεκινήσει από το Νοέμβριο του 2021 και θα έχουμε εκλείψεις μέχρι το φθινόπωρο του 2023. Οι εκλείψεις σημαίνουν αλλαγές».

Το ζώδιο στο οποίο ανήκουν οι περισσότεροι γαλαζοαίματοι

Ζώδια σήμερα Παρασκευή 29/4

Φαίνεται ότι οι βασιλικές οικογένειες εκτός από την συγγένεια και τους τίτλους τους, μοιράζονται και ένα ακόμα -παράδοξο- κοινό χαρακτηριστικό. Αυτό είναι το ζώδιο τους. Και όμως, πολλοί γαλαζοαίματοι ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο και ειδικά στη Βασιλική Οικογένεια της Βρετανίας, δείχνει να πρωταγωνιστεί.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η εγγονή της Carlotte, ο πρίγκιπας Λούις και ο Archie, ανήκουν όλοι στο ζώδιο του Ταύρου, με τα γενέθλια τους να ακολουθούν διαδοχικά. Οι άνθρωποι με αυτό το ζώδιο φημίζονται για την εργατικότητα, την εξυπνάδα, την σταθερότητα, την αφοσίωση και την ξεροκεφαλιά τους. Αν έχεις δει έστω και λίγο από τη σειρά Crown ή έχεις διαβάσει κατά καιρούς για την βασιλική οικογένεια, τότε θα συμφωνήσεις στο ότι όντως τα μέλη της έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ειδικά δε η βασίλισσα Ελισάβετ, είναι γνωστή και την λατρεία της στις παραδόσεις και τα έθιμα, τα οποία ακολουθεί πιστά εδώ και 70 χρόνια, που βρίσκεται στον θρόνο της Βρετανίας. Όλα αυτά, δείχνουν και τον σταθερό της χαρακτήρα, βασικό στοιχείο της προσωπικότητας ενός Ταύρου. Επιπλέον, η προτίμηση της στα πολυτελή και ακριβά αγαθά, είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό του ζωδίου της, μιας και είναι γνωστό ότι αυτό αγαπά την καλοπέραση και τα ακριβά γούστα.

Πέραν του Ταύρου όμως, υπάρχουν και κάποια άλλα ζώδια που εμφανίζονται συχνά στα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Ένα από αυτά είναι ο Καρκίνος, που είναι το ζώδιο του πρίγκιπα William, της Καμίλα και του πρίγκιπα George, ενώ και η πριγκίπισσα Diana ήταν Καρκίνος. Τέλος, η οικογένεια έχει και Αιγόκερους, καθώς η Kate και η πριγκίπισσα Anne, ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

e-radio.gr