«Από σήμερα 30/04 μέχρι και τις 03/05 θα...» - Η MagicF’Ariel προειδοποιεί για όλα τα ζώδια

Τι θα συμβεί εκείνες τις μέρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Από σήμερα 30/04 μέχρι και τις 03/05 θα...» -  Η MagicF’Ariel προειδοποιεί για όλα τα ζώδια

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η άνοιξη έρχεται και φεύγει, όμως το ξεσήκωμά της είναι μαγικό και το σύμπαν θέλει για το τέλος του Απρίλη και για τις πρώτες ημέρες του Μάη να εκπλήξει ευχάριστα κάποιες ψυχές!

Ο Δίας και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ, έχουν μια απίστευτα ρομαντική διάθεση, παιχνιδιάρικη επίσης και από έμπνευση σκίζουν!

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες)! Οι λοιποί στο πηγάδι, αλλά έτσι πάνε αυτά!

Ο κρυφός Άσος που κρύβουν και οι δυο στο μανίκι τους, είναι ο Πλούτωνας! Δε το λένε μεταξύ τους, προφανώς έχουν δώσει κρυφή υπόσχεση, αλλά όπως φαίνεται συνεργάζονται, ο ένας το πρωί και ο άλλος το βράδυ, γιατί διαφορετικά τα μαγικά φίλτρα του έρωτα, ο σκοπός είναι να καλύψουν την κάθε στιγμή!

Το τριήμερο που ακολουθεί είναι απίστευτα ερωτικό, η έκπληξη είναι το πάθος, που για να εκδηλωθεί, το μυαλό πρέπει να πάρει φωτιά, η καρδιά να χτυπήσει πιο γοργά και φυσικά να προκύψουν εκείνες οι μοιραίες οι συναντήσεις, που το κορμί δε θα αντέξει μακριά, άλλο πια! Όλα σε υπέρμετρο βαθμό, τα συναισθήματα στο κόκκινο, οι επιθυμίες το ίδιο, τα λόγια αποκαλυπτικά, Δίας και Αφροδίτη, δίνουν ρέστα για ακόμα μια φορά! Ότι έμεινε στη μέση το Δεκέμβρη, ότι δεν ολοκληρώθηκε το Γενάρη, σα να έφτασε ο καιρός, να συμβεί από σήμερα 30/04 μέχρι και τις...διαβάστε εδώ την συνέχεια.