Στο στόχαστρο 4 ζώδια - Σημαντική πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα

Ποιοι πρέπει να προσέξουν;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο στόχαστρο 4 ζώδια - Σημαντική πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει 4 συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία πρόκειται να ζοριστούν ιδιαίτερα σήμερα (9/5), ενώ ανησυχητικές ήταν και οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για αυτήν την εβδομάδα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα μας προετοιμάζει για την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά από αύριο. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα..

ΤΑΥΡΟΣ

Οι οικογενειακές υποθέσεις σας φορτίζουν. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με κοντινά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι στάσιμος στο ζώδιό σας, για να ξεκινήσει από αύριο την ανάδρομη πορεία του, έτσι ίσως κάποιες υποθέσεις είναι… στάσιμες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα δώσετε δυναμικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, όμως ένα οικονομικό θέμα θα σας προβληματίσει.

ΛΕΩΝ

Τα γεγονότα τρέχουν με απίθανους ρυθμούς. Μην αφήσετε όμως τα οικογενειακά να σας δημιουργούν εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε την απομόνωση αλλά και συζητήσεις που θα έχουν κίνητρο οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Η δυσαρμονική όψη Σελήνης-Κρόνου θα μπορούσε να φέρει πίεση σε ζητήματα με οικονομικές προεκτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα πρέπει να πιέσετε καταστάσεις ή να προσπαθήσετε να αντιπαρατεθείτε σε περιπτώσεις διαφωνίας. Ο Ερμής σήμερα είναι στάσιμος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις ή αντιθέσεις σε επίπεδο συζητήσεων ή συμφωνιών. Όμως πρέπει να προσπαθήσετε, θα υπάρξουν ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να σας καταλάβουν οι άλλοι. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα πρέπει να επιδείξετε μεγάλη υπομονή σε κάποιες συζητήσεις ή συναλλαγές. Ενδεχομένως να μην είναι το ζητούμενο.

Συναγερμός από τη Magic F'Ariel για 4 ζώδια για τον Μάιο

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επίσημα καλό μήνα σας εύχομαι και μπόλικη ψυχραιμία φυσικά! Ο Μάης δείχνει πως ξεκίνησε χαρωπά, αλλά ως συνήθως τα φαινόμενα απατούν! Οι δέκα πρώτες ημέρες, θα είναι όμορφες, γιατί η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και ακολουθεί ο Δίας στο ίδιο ζώδιο!

Οι δυο τους, μπορούν να κάνουν θαύματα, να ξεσηκώσουν χαρωπά τον κόσμο, να μοιράσουν λεφτά, να φουντώσουν τα πάθη τα ερωτικά, να βοηθήσουν όποιον αναζητά μια δουλειά, να απογειώσουν αισιόδοξα τα πλήθη!

Στα παρασκήνια όμως υπάρχει ένας Κρόνος ο οποίος έχει άγριες διαθέσεις, πετσοκόβει τα φτερά και δεν επιτρέπει πολλά-πολλά! Ο Πλούτωνας επίσης, ο οποίος φέρνει την καταστροφή, γιατί οι επαναλήψεις κουράζουν και δε βγάζουν κάπου! Πρέπει κάτι να αλλάξει!

Ο Ήλιος αποκαλύπτει τα πάντα όλα, τίποτα δε μένει κρυφό, λέει την αλήθεια και συνεργάζεται, όχι ομαλά, με τα κακά παιδιά του σύμπαντος! Τι Μάιος και τι άνοιξη... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.