Θα υποφέρουν δίχως αύριο Ταύροι, Τοξότες και... - Αναλυτικές προβλέψεις για τον Ανάδρομο Ερμή (11/5 έως 3/6)

Προβλήματα στην καθημερινότητα, καθυστερήσεις και αναβολές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Θα υποφέρουν δίχως αύριο Ταύροι, Τοξότες και... - Αναλυτικές προβλέψεις για τον Ανάδρομο Ερμή (11/5 έως 3/6)

Ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 03/06 κι όπως καταλαβαίνετε... την κάτσαμε (από τις σημερινές προβλέψεις φαίνεται αυτό)! Όπως είναι αναμενόμενο θα προκαλέσει διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, με καθυστερήσεις στις εξελίξεις, βλάβες στα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς και άλλα τέτοια όμορφα.

Αλλάζουν, αναθεωρούνται, κολλάνε ή αναβάλλονται σχέδια, δουλειές ή συμφωνίες, ακυρώνονται ραντεβού και γίνονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον περίγυρό μας. Μόνο ό,τι αφορά στο παρελθόν, τύπου ξεκαθαρίσματα, κλείσιμο εκκρεμοτήτων κλπ πηγαίνει καλά! Μόνο τα πράγματα που σχετίζονται με το παρελθόν, όπως η εκκαθάριση και το κλείσιμο εκκρεμοτήτων, πηγαίνουν καλά.

Ανάλογα με το πού τους "χτυπά", όλα τα ζώδια θα φτάσουν στο σημείο της αγανάκτησης.

Ωστόσο, υπάρχουν 5 συγκεκριμένα που θα υποφέρουν δίχως αύριο από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους και τον Ταύρο:

Δίδυμος

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, θα είναι δύσκολο να γνωρίζετε τι σας συμβαίνει. Θα αρχίσετε να κάνετε ένα πράγμα, αλλά μετά θα συμβεί κάτι άλλο. Έχετε θέσει έναν στόχο Ξεχάστε τον! Θα είστε νευρικοί και... νευρικοί όλη την ώρα. Θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με τους τριγύρω. Ό,τι λέτε θα ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, καθώς οι άνθρωποι δεν θα καταλαβαίνουν τι εννοείτε. Θα θέλετε να επιστρέψετε στις παλιές μέρες, όταν όλα ήταν εύκολα, ξεχάστε το! Θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή! Δεν θα σας βγει σε καλό!

Ταύρος

Μπορεί να έχετε κάποια οικονομικά ή ερωτικά προβλήματα τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος. Μην περιμένετε τα πράγματα να πάνε καλά μέχρι τις 6 Μαρτίου, όταν ο Ερμής θα γίνει ορθόδρομος. Ακόμα και τότε, μην περιμένετε να είναι όλα τέλεια. Στις 23 του μήνα, ο Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιό σας, αλλά θα εξακολουθεί να είναι ανάδρομος. Έτσι, μπορεί να μην πάρετε αυτό που θέλετε μέχρι τότε. Αν δανείσετε σε κάποιον χρήματα τώρα, θα περάσει καιρός μέχρι να σας τα επιστρέψει. Από την άλλη πλευρά, αν προσπαθήσετε να ξεχάσετε το παρελθόν, αυτό θα σας στοιχειώνει. Δεν θα μπορείτε να κοιμάστε τα βράδια επειδή θα σας θυμίζουν συνεχώς όλα όσα έχουν συμβεί. Επίσης, θα πονάτε πολύ. Είναι πιθανό ο πρώην να προσπαθήσει να επιστρέψει στη ζωή σας.

Ανάδρομος Ερμής (11/5 έως 3/6)

Σκορπιός

Μόλις ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος, μπορεί να αρχίσετε να λαμβάνετε υπενθυμίσεις από την εφορία, την ασφαλιστική σας εταιρεία, την τράπεζα και άλλα μέρη. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι σας χρεώνουν περισσότερα χρήματα ή τόκους από ό,τι περιμένατε ή ότι έχετε λογαριασμούς που είχατε ξεχάσει. Αν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ασχοληθήκατε με κάτι τέτοιο και νιώθετε ότι όλα πάνε στραβά, ίσως ήρθε η ώρα να τα παρατήσετε. Από την άλλη πλευρά, περιμένετε ένα γράμμα από τον/την... άσωτο/άσωτη. Αυτό το άτομο θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία από εσάς για να αποδείξει ότι έχει μετανιώσει. Θα πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας για να κρίνετε αν πρόκειται για πραγματική μεταμέλεια ή αλλαγή. Ωστόσο, κρατήστε ένα μικρό καλάθι για κάθε ενδεχόμενο.

Τοξότης

Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και απέναντί σας, θα υπάρξουν πολλές χαζομάρες. Αυτό θα αφορά κυρίως τις σχέσεις σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας ή ένας συνάδελφός σας προσπαθεί να σας δυσκολέψει να χαλαρώσετε. Θα το κάνει αυτό υπενθυμίζοντάς σας όλα όσα έχουν συμβεί.

Να είστε προετοιμασμένοι για το κατσούφιασμα, τα νεύρα και την ένταση όσον αφορά μια νέα σχέση ή συνεργασία. Αν δεν είστε έτοιμοι για τη χαρά της Κυριακής και τη θλίψη της Δευτέρας, τότε καλύτερα να μην προσπαθήσετε.

Κριός

Προσέξτε τι λέτε στους ανθρώπους, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με συγγενείς και γνωστούς. Δεν υπάρχει ανάγκη για προγραμματισμένα ραντεβού ή ταξίδια αυτό το διάστημα, το ίδιο ισχύει και για νέες οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες. Αυτό συμβαίνει γιατί από τις 23 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, ο ανάδρομος θα καταλάβει τον 2ο οίκο σας... Η μόνη παρηγοριά είναι ότι αν έχετε εκκρεμότητες, μπορεί τώρα να κλείσουν οριστικά.