Τραγικό το Σαββατοκύριακο για Ταύρους και 3 ακόμη ζώδια - Συναγερμός από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις της στον αέρα του Breakfast Star

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγικό το Σαββατοκύριακο για Ταύρους και 3 ακόμη ζώδια - Συναγερμός από την Άση Μπήλιου

Τις αστρολογικές της προβλέψεις έκανε σήμερα Παρασκευή 13/5 η Άση Μπήλιου, μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star. Η αγαπημένη αστρολόγος, μίλησε για την Σελήνη η οποία περνάει όλη τη μέρα της στο ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη, δηλαδή στον Ζυγό, δίνοντας έμφαση στις σχέσεις, την αρμονία, την κοινωνικότητα, την αισθητική και την ομορφιά.

Από την άλλη, ανέφερε πως η σημερινή ημέρα είναι τέλεια για να κλείσετε ραντεβού να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

Από την άλλη ωστόσο, το σαββατοκύριακο είναι πιο απαιτητικό, κυρίως για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου. Από πλευράς της, η Λίτσα Πατέρα ανέφερε πως ορισμένα ζώδια θα ξεπεράσουν δυσκολίες.

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

3 ζώδια που δεν έχουν καμία αυτοσυγκράτηση

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει πολλές διαφορετικές πλευρές, γεγονός που τον καθιστά τον τέλειο διαγωνιζόμενο για ένα reality show. Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον τρόπο θα λειτουργήσει! Οι Δίδυμοι είναι πολύ έξυπνοι, περίεργοι και θα κάνουν τη μέρα όσο πιο διασκεδαστική γίνεται. Όσον αφορά το σeξ, οι Δίδυμοι αγαπούν το φλερτ, τις βρώμικες συζητήσεις και το παιχνίδι ρόλων. Μόλις διεγερθούν, μπορούν εύκολα να χάσουν την αίσθηση του αυτοέλεγχου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από όλα τα ζώδια ο Σκορπιός πιθανότατα θα ήταν ο πρώτος που θα χάσει στο Too Hot To Handle. Πρώτον, ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, ο οποίος ασχολείται με το σeξ, την εμμονή και κάθε τι απαγορευμένο. Έτσι, εάν πείτε σε έναν Σκορπιό ότι κάτι είναι απαγορευμένο, θα το θέλουν πολύ περισσότερο. Ο Σκορπιός είναι επίσης ένα ζώδιο που ορίζεται μέσα από το σeξουαλικό παιχνίδι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι παθιασμένος, αυθόρμητος και διασκεδαστικός. Είναι πολύ ανεξάρτητος και τείνει να δημιουργεί τους δικούς του κανόνες. Τους αρέσει να ζουν τη στιγμή. Έτσι, εάν πραγματικά συνδέονται με κάποιον που βρίσκουν ελκυστικό και αισθάνονται την επιθυμία να τους φιλήσουν, δεν θα σκεφτούν δύο φορές για να το κάνουν.

pink.gr