Δύσκολο και μελαγχολικό το Σαββατοκύριακο 14&15/5 - Η MagicF' Ariel προειδοποιεί μερικά ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα και αύριο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολο και μελαγχολικό το Σαββατοκύριακο 14&15/5 - Η MagicF' Ariel προειδοποιεί μερικά ζώδια

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όσο ο Μάης περνά, άλλο τόσο μας ξετρελαίνει με τις εκπλήξεις του, από αστρολογικής άποψης! Μυστήρια σκοτεινό το βρίσκω το ΣΚ αυτό, μιας που η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, το φεγγάρι γεμίζει γιατί στις 16/05 έχουμε Πανσέληνο στον Σκορπιό, καθώς επίσης και μια έκλειψη πάλι στον Σκορπιό! Σκορπίσιες ημέρες 100%!

Βέβαια, έχουμε και έναν Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους, ο οποίος έχει κακοκεφιές και φέρνει απίστευτα εμπόδια σε όλο τον κόσμο! Τι να συνδυάσουμε και τι να κατανοήσουμε, όταν σχεδόν τα πάντα βρίσκονται εκτεθειμένα και στον αέρα;

Μέρες λοιπόν που η ψυχή μας, σκοτεινιάζει! Οι σκέψεις μας όχι και τόσο ευχάριστες, νιώθουμε μια μελαγχολία και μια απογοήτευση από τις σχέσεις μας, γιατί έφτασε ο καιρός να πέσουν για ακόμα μια φορά οι μάσκες!

Όποιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, θα ζητήσει βοήθεια από εκείνους που κάποτε εξυπηρέτησε και κατά πάσα πιθανότητα να μη λάβει κάτι! Το όχι δεν αρέσει σε κανέναν, αλλά ο τρόπος είναι το μαγικό κλειδί στην ιστορία! Ένα ξερό όχι φανερώνει έναν ανάγωγο άνθρωπο! Μια καλή συζήτηση που να δικαιολογεί την άρνηση δηλώνει κάποιον που έχει μάθει να σέβεται και να εκτιμά!

Το timing παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, μπορεί τις μέρες αυτές κάποιοι να μη μπορούν να προσφέρουν κάτι, αλλά τις επόμενες να αλλάξει το πράγμα! Οι απόλυτες εκφράσεις είναι πολύ σκληρές για κάποιους! Ναι η αλήθεια πονά, όμως μερικές φορές χρειάζεται αυτό το κομψί – κομψά!

Και επειδή ο Σκορπιός από τη φύση του είναι το πιο ερωτικό ζώδιο που υπάρχει, το ΣΚ αυτό, ακόμα και η εβδομάδα που έρχεται, μπορούν να.... διαβάστε την συνέχεια εδώ.