«Αποφύγετε τους...» - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα (16-22/5)

Αναλυτικά οι προβλέψεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αποφύγετε τους...» - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα (16-22/5)

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα (16-22/5) και προειδοποίησε τα 12 ζώδια για όσα θα φέρει η ημέρα. Ο αστρολόγος αποκάλυψε ποιοι είναι οι τυχεροί και ποιοι οι άτυχοι ενώ και η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

Κριός

Η Πανσέληνος - έκλειψη του Φεγγαριού στις 16 του μήνα πυροδοτεί μια σειρά από απρόοπτα γεγονότα. Επιβαρύνεται η ψυχολογία σας και θα δυσκολευτείτε οικονομικά από περιστατικά που δεν έχετε υπολογίσει. Ο ανάδρομος Ερμής εμποδίζει τη συνεννόηση, όπως και την πίστωση χρόνου σε τρέχουσες ανάγκες που θα οξυνθούν. Προσπαθήστε να αποφύγετε τον εκνευρισμό και την υπερένταση που θα δυσκόλευαν τις σχέσεις σας στο περιβάλλον της εργασίας, ενώ κάποιοι ίσως έχετε και μια επίπτωση στην υγεία. Ελέγχετε τους συναισθηματικούς σας παρορμητισμούς, καλλιεργείστε τις κοινωνικές σχέσεις όσο ευέλικτα μπορείτε και φανείτε προσεκτικές σε τυχόν γραπτές ή προφορικές συμφωνίες, ταξίδια, ή νομικές διεκδικήσεις.

Ταύρος

Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονά σας με τον Σκορπιό θα επηρεάσει δυσάρεστα την αισθηματική σας ζωή και θα δυσκολέψει τα οικονομικά. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα έχουν όξυνση διαφωνιών, ενώ με τους ανθρώπους που σας αφορά να έρθετε σε επαφή, θα είναι πολύ δύσκολο να συγχρονιστείτε. Ένα γεγονός θα σας προβληματίσει και μια συναισθηματική συμπεριφορά δικού σας ανθρώπου θα σας απογοητεύσει. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κάθε μορφής κίνδυνο, μεταθέστε δύσκολες υποθέσεις για τον επόμενο μήνα και μην κάνετε δηλώσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τους εχθρούς, ή τους ανταγωνιστές σας.

Δίδυμοι

Η έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό και η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, καλλιεργούν ένα εμπόλεμο και επικίνδυνο κλίμα τις επόμενες μέρες. Θα αποκαλυφθούν πολλά παρασκηνιακά γεγονότα που δεν ξέρετε την ύπαρξή τους. Θα συνειδητοποιήσετε μια εχθρότητα, ή μια παράλογη στάση από ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Τέλος, θα τύχετε μιας πρόσκαιρης δοκιμασίας στην εργασία, εξ αιτίας γενικότερων περιστατικών που την επηρεάζουν. Πρέπει να κρατηθείτε ψύχραιμοι, συνετοί και υπομονετικοί σε όλο το μήκος της εβδομάδας, όπως επίσης να αποφύγετε παρεξηγήσεις, τόσο στο οικογενειακό, όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ανεχτείτε την αδικία και αφήστε για αργότερα τη διόρθωση των καταστάσεων που θέλετε.

Καρκίνος

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν δεν προβλέπονται ούτε εύκολες, ούτε ήρεμες. Το φαινόμενο της σεληνιακής έκλειψης στον Σκορπιό θα θίξει κάποια κακώς κείμενα και θα τονίσει ανάγκες που είχαν ξεχαστεί, ή θα προκαλέσει ψυχολογικά τραύματα. Θα δοκιμαστεί πολύ η σχέση σας με έναν αγαπημένο άνθρωπο και θα προκύψει πρόβλημα υγείας, ή κάτι άλλο σε ένα μέλος της οικογένειάς σας και το οποίο δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και ψύχραιμοι και μη δίνετε λαβή για σχόλια σε ανθρώπους που παραμονεύουν να σας εκθέσουν, ή να σας πολεμήσουν.

Λέων

Η έκλειψη της Σελήνης στις 16 του μήνα θα φέρει μια σειρά από δύσκολα περιστατικά στον οικογενειακό τομέα. Η Αφροδίτη από τον Κριό θα προσπαθήσει να κρατήσει το ηθικό σας ακμαίο, αλλά δεν θα τα καταφέρει στο τέλος. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους τονίζει τη νευρικότητα και τις κάθε λογής καθυστερήσεις. Με δυο λόγια την εβδομάδα αυτή μένετε μετέωροι και εκτεθειμένοι. Άνθρωποι και γεγονότα λειτουργούν σαν αθέατοι σκοπευτές και εσείς, καλείστε να παίξετε το ρόλο του ήρωα και πιστεύω ότι στο τέλος θα το καταφέρετε! Το κυρίαρχο αυτής της εβδομάδας θα είναι οι παρεξηγήσεις και τα αναπάντεχα περιστατικά.

Παρθένος

Συγκριτικά με άλλους θα διανύσετε απρόσκοπτα την πορεία των επόμενων ημερών. Η έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό, μπορεί να φέρει μερικές έντονες στιγμές, ή παρεξηγήσεις με γείτονες, συγγενείς, ή συνεργάτες. Ο κυβερνήτης σας, ανάδρομος στους Διδύμους, θα δοκιμάσει την αντοχή και την ανοχή σας σε μικρά επεισόδια στον επαγγελματικό χώρο. Η αναμονή για κάτι θα τονιστεί, ενώ μερικές ανάγκες σας θα μείνουν ακάλυπτες προς το παρόν. Αισθηματικά μην έχετε πολλές απαιτήσεις, αλλά και καλό θα ήταν να μην κάνετε λάθη συμπεριφοράς.

Ζυγός

Η έκλειψη της Σελήνης στο γειτονικό ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει ένα μπαράζ γεγονότων που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία και τα οικονομικά σας. Ο Άρης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς συνωμοτούν στον τομέα της δουλειάς και στο περιβάλλον της. Προνοήστε εκείνους που σκέφτονται αρνητικά για εσάς και απομακρυνθείτε από κοντά τους. Αναβάλλετε κάθε σημαντική απόφαση και μην υπογράφετε οικονομικές συμφωνίες, ούτε να κάνετε αγορές τώρα. Η Αφροδίτη στον Κριό και η παρουσία του Δία εκεί είναι μια βασική εγγύηση της ισορροπίας στον αισθηματικό τομέα, που μπορεί να διατηρηθεί κυρίως με την παρέμβαση του πεπρωμένου και μόνο!

Σκορπιός

Φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο του Μαΐου με την έκλειψη της Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Είναι μια περίοδος κάθαρσης και δοκιμασίας για πολλούς από εσάς, αντιθέσεων και αντιπαλότητας, αναμετρήσεων χωρίς αποτέλεσμα και προσπαθειών που θα πέσουν στο κενό. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και την άμυνά σας γενικότερα και αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας εμπλέξει σε περιπέτειες, ή σε εμπόλεμο κλίμα στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε και κινείστε. Επίσης μην παρασύρεστε από ψευδαισθήσεις.

Τοξότης

Το κέντρο του Μαΐου εξ αιτίας της έκλειψης της Σελήνης, προβλέπεται επεισοδιακό, δύσκολο και, για πολλούς από εσάς, εκρηκτικό, Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί από μια σειρά περιστατικών που θα εκδηλωθούν αιφνίδια. Η υγεία και η εργασία βρίσκονται σε πρόσκαιρη δοκιμασία, ή ταλαιπωρία. Αντιξοότητες στη δουλειά θα είναι αναπόφευκτες. Τα υπάρχοντα προβλήματα σχέσεων ή συνεργασιών, καλύτερα να αποφύγετε να τα θίξετε. Υποχρεώσεις με το σπίτι και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη λειτουργικότητα της καθημερινότητας θα αυξηθούν. Στα αισθηματικά κινηθείτε διαλλακτικά και υπομονετικά.

Διαβάστε εδώ τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια.